• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ile keseyi ayirmak

bi insan yatağını nasıl başkasına toplatır yahu?
neyse konuya odaklanim madem borç bitince ayrılcaz denmiş eşin konuşsun bab biliosun borçlar bitti biz artık başımızın çaresine bakabilir Allah razı olsun desin izin istemesin haber versin yani
olması gereken bu zaten
ama ben hala şu yatak toplatma meselesine takıldım o nedir ya ben en çok buna gıcık olurdum yani lütfen kusura bakma bi ev süpürme silme bulaşık hadi neyse yapılırda kişisel bişey yatak onu toplattırsa bana kendimi kullanılmış hizmetçi gibi hissederdim:(

çok basit..borç bitti şükür böyle konuşmuştuk biz kendi kesemize bakalım dersiniz..İnan herkes için daha iyi olur. Benim abimler 8yıldan sonra ayrıldı ama çok güzel oldu. Ama birde yengemin abisi ayrıldı anne babası küstü abisine..karşındaki insan çok önemli..ama küsecek diye de erteleme bence hayatını. sen yine iner çıkar yardmcı olursun. zamanla alışılır.
ama etraftan söz ederler kesin takmam kimseyi dersen bekleme hiç..

Kizlar eşim az önce annesiyle konuştu konuşurken de ben merak ediyorum diye telden aradi gizlice ben dinledim.. .

Eşim gayet güZel konuştu anne artık borc bitti bizde kendi ayaklarımız üzerinde duralım böyle olmuyo herkes için daha iyi olur herkes hesabın i bilir ona göre harcama yapar

Kayinvalidem uyuz uyuz konuştu o ara ben duyuyorum tel den tamam oğlum dedi baştan sonra tahmin ettiğim gibi

AMA AYRILDIKTAN SONRA HE TAMAM BİZ AYRILDIK ARTIK DEYİP ÇEKİLİR SE NİZ İKİ YAKA NİZ Bİ ARA YA GELMEZ DEDİ

ONDAN önce de eşim dedi ki babam hasta sıkışık olduğunuzda yardimci oluruz zaten babam i bidaha ki ay ist da prof a gösterecem babam iyi le sene kadar destek oluruz ama sende hesabini bil bol kese den harcama dedi annesinin huyunu bildiği için

Eşim zaten güzelce konuştu tekrar demesi ne gerek varmi yok iki yaka niz bi araya gelmez kendini şöyle mükemmel zanneden insan a hic tahammülün yok!! !

Sonra diyo ki büşra bişey diyo mu sen mi istiyom kari lafi na bakip ta şey yapmada !!!!
Esimde anne saçma saçma konuşma insan bi zamandan sonra istiyo o bişey deniyor ama oda yoruluyor aşağı yukari falan dedi

K p citlkatacak bu akşam eşim yarın da babasıyla konuşacak

Back
X