- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım seni seviyorlarsa elindeki zehir de olsa yerlerkızlar meraba.3buçuk aylık evliyim ve ctsi günü eşimim ailesi (anne ve baba) bize yatılı kalmaya geliyor.farklı sehirdeyız.strese girdim.ne yemek yapacam.ne kadar kalacaklar filan diye
bu durumu atlatanlar biraz beni sakinleştirse lütfeeennn![]()
Uzaylılar gelmiyor telaş etmeyin.
Yemeklerinizden çok önemli olan davranışlarınız.
Doğal olun yeter.
Artık onlar da sizin aileniz..
Uzaylılar diyince, aklıma cem yılmazın arog filmince uzaylı gören köylünün yaptığı geldiUzaylılar gelmiyor telaş etmeyin.
Yemeklerinizden çok önemli olan davranışlarınız.
Doğal olun yeter.
Artık onlar da sizin aileniz..
Uzaylılar diyince, aklıma cem yılmazın arog filmince uzaylı gören köylünün yaptığı geldi![]()
bi kac cesit yemek yapip dolabina koy mutlaka.. onceden de planla neler ikram edecegini vs.. havlulari gunluk degistir :) evin hanimi gibi ol, cekinmekten evin cocugu gbi gorunme :) Allah kolaylik versinkızlar meraba.3buçuk aylık evliyim ve ctsi günü eşimim ailesi (anne ve baba) bize yatılı kalmaya geliyor.farklı sehirdeyız.strese girdim.ne yemek yapacam.ne kadar kalacaklar filan diye
heyecanlanman normal.kızlar meraba.3buçuk aylık evliyim ve ctsi günü eşimim ailesi (anne ve baba) bize yatılı kalmaya geliyor.farklı sehirdeyız.strese girdim.ne yemek yapacam.ne kadar kalacaklar filan diye
sen ilk gün yaparsın yemekleri .. ikinci günde kayınvalidenle yaparsın..
biz öyle yapoyıoruz hem öğrenmiş oluyorum , hemde iletişimimiz ilerliyor:)