eşimin ailesi ilk kez geliyor!!!

eyyay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
3.120
4.250
133
kızlar meraba.3buçuk aylık evliyim ve ctsi günü eşimim ailesi (anne ve baba) bize yatılı kalmaya geliyor.farklı sehirdeyız.strese girdim.ne yemek yapacam.ne kadar kalacaklar filan diye:(
bu durumu atlatanlar biraz beni sakinleştirse lütfeeennno_O

Aranızda bir problem yoksa iletişim yönünden rahat ol!

Az çok tanımışsındır ne severler ne yerler?

İlk defa geliyorlarmış biraz heyecanlı ve stresli geçer ama en azından deneyimi sana kalır...

Olduğun gibi ol arkası kendiliğinden gelir canım zaten...

kızlar meraba.3buçuk aylık evliyim ve ctsi günü eşimim ailesi (anne ve baba) bize yatılı kalmaya geliyor.farklı sehirdeyız.strese girdim.ne yemek yapacam.ne kadar kalacaklar filan diye:KK43:
Tatlım seni seviyorlarsa elindeki zehir de olsa yerler :KK39: ama sevmiyorlarsa sen ipek yufkadan börek açarsın onlar kaya gibi olmuş derler :KK62:

eşinize sorun bakalım nelerden hoşlanırlar biraz jest yapın sevdikleri yemekleri falan yaparak.

ilk defa geldikleri için gergin ve telaşlı olman normal de

panik yapmamaya çalış olduğun gibi davran,

kraliyet ailesi değil ya sonuçta senin benim gibi sıradan insanlar.:KK53:

Uzaylılar diyince, aklıma cem yılmazın arog filmince uzaylı gören köylünün yaptığı geldi:KK70::KK70:

Yani biraz çıkışmış gibi oldum ama değil.
Bu kadar telaşeli olunca böyle düşünülüyor..
Yoksa konusahibini kırmak değil bunu da ekleyeyim..
Yeni gelin yeni heyecan..
Beğenilmek istiyor elbette ki..

Kayın pederiniz çalışıyorsa fazla kalmazlar
yemek işi bir seferlik neyse de uzun süre kalınca sıkıntılı biraz
yaşlılar öğle yemeği ister çay bekler
ama en önemlisi güleryüz

kızlar meraba.3buçuk aylık evliyim ve ctsi günü eşimim ailesi (anne ve baba) bize yatılı kalmaya geliyor.farklı sehirdeyız.strese girdim.ne yemek yapacam.ne kadar kalacaklar filan diye:(
bi kac cesit yemek yapip dolabina koy mutlaka.. onceden de planla neler ikram edecegini vs.. havlulari gunluk degistir :) evin hanimi gibi ol, cekinmekten evin cocugu gbi gorunme :) Allah kolaylik versin ;)

yemek konusu en kolay olanı... çorba + suluyemek + pirinç ya da bulgur pilavı + salata + yogurt. tatlı da istiyosan bi sütlü tatlı yap işte en kolayı. çok rahat ol ne olcak canım ABD devlet başkanı gelmiyor ya :KK53:
Ben şahsen kayınvalidemler geldiğinde çok rahat oluyorum. Kendi annemler geleceği zaman daha çok stres olurum çünkü babam biraz pimpiriklidir sağolsun :KK53:

kızlar meraba.3buçuk aylık evliyim ve ctsi günü eşimim ailesi (anne ve baba) bize yatılı kalmaya geliyor.farklı sehirdeyız.strese girdim.ne yemek yapacam.ne kadar kalacaklar filan diye:KK43:
heyecanlanman normal.
hepimiz yeni evli olduk ,bu sahfalardan geçtik.
aslında aile ile diyoloğunuz iyi ise gerilmene gerek yok.
bir arkadaş ta yazmış güleryüzünüz en büyük ikramınız olacaktır.
yemeği dert etme o kadar.elin neye yatkınsa onu yap.bir iki çeşit börek zeytinyağlı da hazır et,köfte filan hazırla koy buzluğa.
elin ayağın karışmaz en azından.
tabi ne kadar kalacakları da önemli.

Bu kadar telaş yapmana gerek yok.
Misafir geldiğinde nasıl hazırlanıyorsan onlar için biraz daha özenli hazırlan.
Sevdikleri şeyleri biliyorsan onlara göre yemek yap falan.

iyi bildiğin güzel yemeklerden yap
güleryüz tatlı dil
oh miss :)

gazan mübarek olsun canım :)
çokta stres yapma en önemlisi güleryüz,sevgi ve saygı :)

sen ilk gün yaparsın yemekleri .. ikinci günde kayınvalidenle yaparsın..
biz öyle yapoyıoruz hem öğrenmiş oluyorum , hemde iletişimimiz ilerliyor:)

aramız iyi çok şükür bi sorun yaşamadık.neler severler bilmiyorum.ne kadar kalacaklarını da bilmiyorum en az bir haftadır yani.çalıştığım için onlar evde olacak aslında kaynanamdan beklentim var yemek fln gibi:)
bakalım ilk günü atlatayım da sorun çıkmaz umarım.yani yemekten dolayı değilde bazı davranışları beni rahatsız ederse ondan endişeliyim.ortak kullanım alanlarının temiz bırakılması fln gibio_O

sen ilk gün yaparsın yemekleri .. ikinci günde kayınvalidenle yaparsın..
biz öyle yapoyıoruz hem öğrenmiş oluyorum , hemde iletişimimiz ilerliyor:)

kayınvalidem çok konuşkan biri deil ama bakalım umarım dediğin gibi iletişim ilerler:)

Back
X