eşimin ailesi ilk kez geliyor!!!

Ne güzel işte mantı yapıyormuş filan benim kaynanaın kendşne hayrı yok ki bana olsun ayrıca herşeyi beğenmez beğense de nasıl yaptın da şöyle m yaptın bunu da koydun mu ben şöyle yapıyorum başlıyor bilindik bir yemeği bile anlattırıyor nasıl yaptın soğanı güzel kavurdun mu o yüzden yemeğe çağrmaya yeriniyorum huyuna git beraber yapın yiyin.
Biraz farklı yapıoyıruz yemekleri.begensede sormaz nasıl yaptın dıye benimki.beraber yapyrz artk ama son 3gün kaldı:KK45:

Sorunsuz naif, ince düşünceli,iyi insanlarsa hiç bişi sorun çıkarmazlar
Kirline, yemeğine,eşyana,sana,evine ama fesat,kıskanç,kötü niyetlilerse laf sokarlar zaten
Yani iş ne pişirsem ne severlerden öte nasıldır acaba kişilikleri olmalı
Umarım sizi kızları gibi gören insanlardır.
Sevgiler..

Sorunsuz naif, ince düşünceli,iyi insanlarsa hiç bişi sorun çıkarmazlar
Kirline, yemeğine,eşyana,sana,evine ama fesat,kıskanç,kötü niyetlilerse laf sokarlar zaten
Yani iş ne pişirsem ne severlerden öte nasıldır acaba kişilikleri olmalı
Umarım sizi kızları gibi gören insanlardır.
Sevgiler..
Çok şükür iyi insanlar.bugun isten geldim kaynanam tüm evi dip köşe temzlemiş camları silmiş.bana da iyi davranıyolar.hiç eleştirel bi sözleri olmadı

oğullarını ne emekle buyutuyolar..sonra oğlunuzun eşi yok iki hafta yok 10 gun lafını yapıyor..empati yapalım biraz lutfen..kendi anne babanız gelse sorun edermisiniz.sonucta evladıyla hasret giderecekler..bide sorunlu birileride değillermiş..empati lütfen

Tatlim ben sekiz aylik hamileyim suana kadar birak dip kose temizliği nasiksin diye sormamistir bana kaynanam.. topla toplar milleti gekir ve hicbiri elini bi bardaga surmez ben mahvolurum..oglu lac kez anne biraz manti yao dedi de yaomadi dusun ki eli hızlıdır iki tabaklik manti dokecek yarim saatini almaz ama yaomaz bize bise..bence kv ne saygida kusur etme Napsak rahat rdemeyiz ama idare et naoacan arada esin var bunun yaninda sana da kotu davranmamislar.. iyi yonlerini dusun oyle ilimki bakmaya çalış

oğullarını ne emekle buyutuyolar..sonra oğlunuzun eşi yok iki hafta yok 10 gun lafını yapıyor..empati yapalım biraz lutfen..kendi anne babanız gelse sorun edermisiniz.sonucta evladıyla hasret giderecekler..bide sorunlu birileride değillermiş..empati lütfen
Başlarda birbmzi tanımıyodjk snçta ilk defa aynı evde kalyrz.kendi ailemde uzun süre kalsınlar istemem sonuçta çok rahat edilmıo.

Tatlim ben sekiz aylik hamileyim suana kadar birak dip kose temizliği nasiksin diye sormamistir bana kaynanam.. topla toplar milleti gekir ve hicbiri elini bi bardaga surmez ben mahvolurum..oglu lac kez anne biraz manti yao dedi de yaomadi dusun ki eli hızlıdır iki tabaklik manti dokecek yarim saatini almaz ama yaomaz bize bise..bence kv ne saygida kusur etme Napsak rahat rdemeyiz ama idare et naoacan arada esin var bunun yaninda sana da kotu davranmamislar.. iyi yonlerini dusun oyle ilimki bakmaya çalış
Yok Allah razı olsun ben yapma gerek yok dedim bütün gün uğrastı yaptı mantıyı.temzlkte yapma gerek yok dedim.bütün gün evi temizlemiş.cıkıp gezeblrdi yatablrdi.gitmeden yapym dedm dıo.o yuzden forumdakilere bakarak şanslıyım dıyorum

Yok Allah razı olsun ben yapma gerek yok dedim bütün gün uğrastı yaptı mantıyı.temzlkte yapma gerek yok dedim.bütün gün evi temizleversin ben c.cıkıp gezeblrdi yatablrdi.gitmeden yapym dedm dıo.o yuzden forumdakilere bakarak şanslıyım dıyorum
Masallah canim allah aranizdaki muhabbeti arttirsin dahada iyi olun insallah.. ne de olsa eslerimizin annesi iyide kotu de olsa basimizda olacaklar ki allah kotu olana da merhamet versin bazi ufak tefeklerde olur gormezden gel hicbirimiz dortdortluk degilizki

Back
X