esimin ailesi kizimin dogum gününü hatirlamadi bile..

Evet olabilir insan kendi ailesinden öyle görmeyince tuhaf geliyor dediğim gibi . Tşk yorum için
2 defa cevap yazmaniza gerek yoktu ya :KK49:
Kendi ailemden gorecegimi gördüm eşimin ailesinden görsem noluur görmesem nolur.
Boşa ego savaşları bunlar.:rapci:

Eski toprak dediğimiz insanlar malesef pek doğum günü olaylarını önemsemiyorlar.

Düşün, benim en son doğum günümü ne annem ne babam ne kardeşim hatırladı. Doğum günümün üstünden 15 gün geçtikten sonra ne kadar kırıldığımı belirttim, unuttuklarını söyledim. Söylemesem muhtemelen yine hatırlamayacaklardı. Hıı beni önemsemedikleri anlamına gelmiyor bu. Ben eminim ki onlar beni çok seviyor, benim ve kardeşim için ellerinden gelen her çabayı gösteriyorlar. Ama işte bu özel günleri pek önemsemiyorlar. Babaannem, dedem zaten hak getire. Hangi mevsimde doğduğumu sor onu bilmezler. Yaşımı bile bileceklerinden emin değilim :)

Takılmayın bence Anlıyorum, insan düşünülmek istiyor. O sözde özledim, seviyorum laflarını bu günlerde anımsayarak hissetmek ister ama olmayınca da olmuyor.

merhaba arkadaslar,
kizim esimin tarafindan ilk torun 5 gün önce 1 yasina girdi.. ama sözde özlüyoruz seviyoruz dillerinden düsmez hic bir zaman ama kesinlikle bir defa aradiklarini bilmem biz aramasak aylarca aramazlar.. buna cok üzülüyorum ama kendim icin degil ben alistim zaten ama insan oglunu arar onu birak dilinden güya düsürmedigin torunun icin ara bari oda yok.. bunlari gectim kizim 1 yasina girdi ne aradilar nede akilarina geldi.. görümcem olsun kaynim olsun onlar arada bir yazar bende yazarim konusuruz hersey sorup ediyorlar ama kizimin yine dogum günü kimsenin aklina gelipte kutlanmadi bende tabiki bisey demedim ben dedikten sonra ne manasi kalir :S siz olsaniz ne yaparsiniz nasil davranirsiniz?? sözde bide ölüp bitiyorar kizima
bazi aileler oule dogum gunu tarih tutmaz .bazi aileler cok aramaz sormaz kimoiside hergun aramak ister . art niyetli olduklarini dusunmuyorum

Peki daha önceden 1 hafta önce falan lafını yapmamış mıydınız? Mesela işte doğumgününde şunu alıcam çocuğuma falan diye? Ne bileyim çok yakınlarımız arasında konuşuruz biz. Örneğin k.v. ile mesela eşimin doğumgünü hakkında falan konuşuruz eşim duymadan tabi... :)

dertsiz başına dert arıyon bacım sen

oğullarını aramayın insanlar senimi torunlarınımı arayıp soracaklar.

hiç yorma kafanı çocucun içinde üzülüp durma , herkesin akrabası olmak zorunda değil

onlar aramıyor ya size böyle bişey yüklüyorlar mı peki eşiniz ya da ailesi?
onlaırn size göstermediği ilgiyi sizin onlara göstermeniz bekleniyor mu

Belki yaşlılar ya hatırlıyamamışlardır bir ihtimal, ama miniğin gecmıs doğum günü kutlu olsun :KK200:

doğum günü partisi yapıp herkesi çağırın. unutma ihtimalleri kalamz böylece.

açıkçası bende yeğenelriminkini unutuyorum ayı biliyorum da bazen günü karıştırıyorum.zaten parti yapıp çağırıyorlar.kimse zor durumda kalmıyor:)

Peki daha önceden 1 hafta önce falan lafını yapmamış mıydınız? Mesela işte doğumgününde şunu alıcam çocuğuma falan diye? Ne bileyim çok yakınlarımız arasında konuşuruz biz. Örneğin k.v. ile mesela eşimin doğumgünü hakkında falan konuşuruz eşim duymadan tabi... :)
Fazla görüşmüyoruz zaten. Sürekli biz aradığımız için ayda bi kac defa görüşüyoruz. Birde ben dedikten sonra ne anlamı kaldı. Ve doğum gününden 1 hafta sonra hatırlamadınız dedim dayanamayıp ozaman bile hiç biri doğum günü kutlu olsun demedı. Şu saatten sonra önemsiz zaten tşk yorum için

dertsiz başına dert arıyon bacım sen

oğullarını aramayın insanlar senimi torunlarınımı arayıp soracaklar.

hiç yorma kafanı çocucun içinde üzülüp durma , herkesin akrabası olmak zorunda değil
Haklısın canım o yönden tşk yorum için

Belki yaşlılar ya hatırlıyamamışlardır bir ihtimal, ama miniğin gecmıs doğum günü kutlu olsun :KK200:
Yok Canım gençler. Bide yaşlı olsunlar genç olanlar için ne demeli :)) tşkler

doğum günü partisi yapıp herkesi çağırın. unutma ihtimalleri kalamz böylece.

açıkçası bende yeğenelriminkini unutuyorum ayı biliyorum da bazen günü karıştırıyorum.zaten parti yapıp çağırıyorlar.kimse zor durumda kalmıyor:)
Belirtmiştim Canım bi kaç defa biz yurtdışındayız aynı ülkede yaşamıyoruz. Zaten cok büyük beklenti içinde değildim. Hatırlansın istedim sadece. Bende aksine hiç unutmam doğum saatlerini bile bilirim yeğenlerimin kardeşlerimin :)) tşk yorum için

onlar aramıyor ya size böyle bişey yüklüyorlar mı peki eşiniz ya da ailesi?
onlaırn size göstermediği ilgiyi sizin onlara göstermeniz bekleniyor mu
Şöyle diyebilirim hani arayın edin demiyorlar. Ama uzun süre aranmadımı aramadınız derler, ama onlar aramaz. Sanırım bu herkesde böyle ben garipsiyorum kendi ailemde böyle görmediğim için tşk yorum için

Back
X