- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok degil tabi ki:))))) benim kocam bir tanedir:))Konu sahibinin kocası sizinde mi Kocanız?
Ben eltisi falan olduğunu sandim :)))Ay yok degil tabi ki:))))) benim kocam bir tanedir:))
Yani demek istedim ki babaanne tarafinin neden boyle davrandiklarini anlamak zor. Kocam oyle bi aileden nasil cikti hala cozemedim sen de cozmeye calisma konu sahibi..
Ben aslinda boyle demek istemistim ama kuma moduna almis beni bayanlar
Ikinci uyelik de degilim sade vatandasim![]()
Ben eşimin ailesini sevmiyorum eşim bu aileden Nasıl cıktı diye bir kelime kesinlikle kullanmadım onu nerden cıkarttınız?Ne güzel derdiniz var.. Benin de böyle bir derdim olsa.. Hatirlasalar ne hatirlamasalar ne? Onemli olan torunlarını seviyorlar mi seviyorlar.. onemli degil Doğum günü 1 gün.. Neden 1 güne sigdiriyorsunuz ki .. Onun dışında siz zaten eşinizin ailesini sevmiyorsunuz eşim nasıl çıkmış o aileden dediginize göre.. ve ayıptır soylediginiz sizinde evladınız var. Bilemem onlarla aranızda başka neler oldu ama Doğumgünün hatirlamadilar diye dert etmek bilmem saçma geldi.Kusura bakmayin..
İyiki çıktınız ortaya. Ön yargıyla yaklaşıldı yok ben kocamın aılesını sevmiyormuşum yok beynim Kocam Nasıl çıkmış onların içinden. Bunları ben yazmışım ama Allah'a havale ettim bazılarını .Ay yok degil tabi ki:))))) benim kocam bir tanedir:))
Yani demek istedim ki babaanne tarafinin neden boyle davrandiklarini anlamak zor. Kocam oyle bi aileden nasil cikti hala cozemedim sen de cozmeye calisma konu sahibi..
Ben aslinda boyle demek istemistim ama kuma moduna almis beni bayanlar
Ikinci uyelik de degilim sade vatandasim![]()
Yanlışda anlaşılmasın size bir sözüm yok o kişiler kendilerini biliyorlar size tşk ederim ben sizden kötü bi yazı görmedimBen eltisi falan olduğunu sandim :)))
Yok canim. Ustume alinmadimda. Oyle yazdim ya :) ondan.Yanlışda anlaşılmasın size bir sözüm yok o kişiler kendilerini biliyorlar size tşk ederim ben sizden kötü bi yazı görmedim
Kötü değil ama ısrarla üzerime gelen bir kişi vardı :)))Yok canim. Ustume alinmadimda. Oyle yazdim ya :) ondan.
Kötü yorum yapacak birsey yok aslinda :)
:) hayırlısı.Kötü değil ama ısrarla üzerime gelen bir kişi vardı :)))
Amannn salla kardes bazilari okumadan yaziyor. Benim konumu kapattirdilar oyle ben de ban yedim:)))))İyiki çıktınız ortaya. Ön yargıyla yaklaşıldı yok ben kocamın aılesını sevmiyormuşum yok beynim Kocam Nasıl çıkmış onların içinden. Bunları ben yazmışım ama Allah'a havale ettim bazılarını .
Arkadasim bilerek mi yapiyorsunuz Ben öyle bir kelime kullanmadim:) hayırlısı.
Ama cidden konudan cok yorumunu merak etmistim :) dedim konu sahibi yakalandi galiba eltisi tarafından.
Hayirlisi bakalim.neyseki her ailede birtane iyi cikiyor (demissin ya benim kocam o aile icinde nasil çıktı hayret diye) sevindim adina iyi biri ciktigina. :)
Mümkün degil Hala ayni arkadas kullanmadigim kelimeyi kullanmisim gibi yaziliyor hakketten allaha havalar ediyorum bukadarda olmazAmannn salla kardes bazilari okumadan yaziyor. Benim konumu kapattirdilar oyle ben de ban yedim:)))))
Sen bazi yorumlari dikkate al bazilarini alma:)
Sana demedimki ben onu...Arkadasim bilerek mi yapiyorsunuz Ben öyle bir kelime kullanmadim
Yanlislikla senin mesajimi altini yaptim yoksa. Yok est. Ozure gerek yok.Pardon özür ozaman Benim mesaji altinti yaptigin icin bana diyorsun sandim