Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanmların bir çoğu bu sebepden kaynaklanyor zaten kAYnanan dulmu genelde dul olanlar oğullarına böle düşükün oluyor benimde var başımda aynı özlelikler onda sürekli görüşelim yemek yiyelim içli dışlı olalım peşinde bizde tartışmalar yaşadık
eşimle aram bir iyi bir kötü..genelde aramızdaki sorunlar hep ailesinden kaynaklanıyor...onlara benden daha fazla ilgi alaka değer gösterdiğinde çok sinirlerim bozuluyor..rol da yapamıyorum belli ediyorum hemen..o yüzden sürekli nane limonuz yani...ya böyle yaşamaya alışamıyorum kahretsin kabullenemiyorum ya..sanki benimle beraber ailesiylede evli.onlarsız yapamıyor..
4yıllık evliyim baştan bende aynı sorunları yaşadım. yakın oturuyoduk. zırt pırt gelmeler, illa yemeğe bize gelin diye dayatmalar, kaynanamın herşeye burnunu sokması, evimin anahtarını orda bırakmamı istemeleri. vs. ve sonunda birgün ben patladım. eşime çektim resti. burdan taşınıyoruz dedim. kabul etmezsen ya boşanırım yada sana asla bir çocuk vermem. ve benim dediğim oldu taşındık böylelikle kurtuldum artık mesafeliyim şimdi ayda yılda birkez görüşüyorum okadar. oyüzden hep söylüyorum sevilmek istiyosan kendinden bıktırmıycaksın ama malesef erkek ailelerinde yok bu düşünce orası oğlumun evi zihniyeti istediğim gibi girer istediğimi yaparım tavrı. sizin adınıza üzüldüm bence tavrınızı koyun kim alınırsa alınsın. kocanda ailesi için seni bırakacaksa bırak gitsin..ben evleneli 1 yıl 4 ay oldu ve evlediğim haftadan beri sürekli eşimin ailesi ile temas halindeyiz..ya onlar geliyor bize (bu arada çok yakınız,2 sokaklık mesafe) yada bizi çağırıyorlar gelin diye.bir yere gidicez sizde gelin bizimle,gelmesek surat asıyorlar,yada k.validem eşime sen bizi götür diyor bende evde yalnz kalmamak için mecbur gidiyorum..sinir oluyorum bu duruma..
akşamları bazen kaynım pat die çıkıp geliyor evde sevmediğim yemek vardı.bende size geldim diyor.hiç düşünmüyor belki ben kendimize göre yaptım yada yapmadım o gün birşey..
haftada 2 gün maç var ve koşulsuz ne olursa olsun mutlaka bizdeler yemek hazırlayıp hizmet etmek zorundayım..maçlar haftaiçine denk gelse bile ki ben çalışıyorum mutlaka geliyorlar.işten çıkıp alışveriş yapıp eve gelip kendimi zor bela mutfağa altıp koşturuyorum aman yemekler yetişsin die Allah aşkına ben bunları yapmak zorundamıyım ya anlamıyorum..kendi ailemi akrabalarımı kırk yılda bir görüyorum..eşimin ailesiyle sürekli 2-3 günde bir görüşmek zorunda kalıyorum..buna mecburmuyum.bana misafir gelse onlarıda çağırmak zorunda kalıyorum çağırmasam alınıyorlar.eşim desem hiç bana destek olmuyor..bu durumdan şikayetçi olduğumu söylesem hemen bana karşı tavır alıyor,ailesini savunuyor..ailesi ne dese yapıyor ben birşey istediğim zaman mutlaka birşey uyduruyor..ben baştan böyle olacağını bilseydim yakın oturmazdım,hiç aklıma bunlar gelmedi evlenirken..ne bileyim benim kendi ailem kimseyi sıkmaz bunaltmaz rahatsız etmez bende öyle olacağını sandım yanılmışım..taşınma şansımda yok.evimiz kira değil fakat kayınpederin üzerine.taşınma mevzusu olunca kayınvalidem hemen atlıyo lafa,istemediğini belli ediyor konuşmalarında..ondan uzaklaşmamızı istemiyor..evlendim 3 ay geçti kayınvalidem ameliyat oldu 1 ay ben baktım..ayrıca gelen giden,sabah öğle akşam yemekleri hep bendeydi.misafiri gelir 2 kişi dahi olsa beni çağırır gel yardım et diye.kim olsa uzağa gitmemmi istemez zaten..yakınında hızır acili var her daim hazırda.Arkadaşlar bana bir fikir akıl verin çok bunaldım cidden..ne yapmalıyım..nasıl mesafe koyabilirim...başaramıyorumm
Şimdi tavrını koymazsan daha da çıkılmaz bir hal alıcak eminim.
Eşini de karşına alma ama her fırssatta yorgunum,hastayım de tavrını koy.bak bir iki derken zamanla azalıcak gidip gelmeleriniz..