- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Aman aramasınlar sizde kendinize dert arıyorsunuz ha.
Baktınız tartışma çıkacak bir çay koyayım hararetimizi alsın deyin çıkın odadan.
Çok şükür atlattım o günleri, vallahi canınıza yazık, inanın taktığınıza değmiyor....Ya aslında eşim hemen kapatmaya çalışıyor biliyor başına geleceği adam
Onların konusu açılınca atesim çıkıyor sinirden yemin ederim
Uzlaşmaya varamıyorsanız konu açıldığında yorum yapmayın ya da kavga ediyoruz bu konuyu açmayalım deyin.
Valla bazen insanların kaşındığını düşünüyorum.Ya aslında eşim hemen kapatmaya çalışıyor biliyor başına geleceği adam
Onların konusu açılınca atesim çıkıyor sinirden yemin ederim
Boşver aramasınlar.
Oğlunla aran nasıl? Gidip geliyor mu?
İnan ol aklımdan geçmiştin ne yaptı acaba diye bir baktım konun var :)
Valla bazen insanların kaşındığını düşünüyorum.
Kimi insanlar sorun yaşadıklarından kurtulamaz sizin taraf aramıyormuş işte eşinizle kafa rahat yaşayıp gideceğinize huzuru bozuyorsunuz.
Gün gelir adam bunalır eeh yeter be kadın ne alıp veremediğin var onlar benim ailem der kalırsınız öyle.
Adam sustukça sıkıntıdan sarıyorsunuz sanırım. Bir gün susmayabilir dikkat. Canınız sıkılıyorsa film izleyin örgü örün siniriniz varsa yere tabak fırlatın sonra onu temizleyin zaman geçer.
Neye sinirlendiğinizi hiç anlayamadım ne yazık ki sinirlenmeye yer mi arıyosunuz biraz acaba.
Bir de morel değil moral.
Çok şükür atlattım o günleri, vallahi canınıza yazık, inanın taktığınıza değmiyor....
Oğullarını aramaları çok mu sinir bozucu bir durum anlayamadım... Sonuçta oğulları hani?
Öyle demeyin yine de ışte ailesi sonuçta aramadılar sormadılar denmesi dokunuyordur.Boşverin açmayın konuyu durduk yere ne eşinizin canını sıkın ne kendinizinSaol yazarken bir yanlışlık var bunda demiştim sinirden o
Ya sinirlenmë nedenim arayan soran adam yerine koyan yok aradılar diyor !
Kardesi evlendi düğüne cagirmadilar dusun
Anladım... Yine de birbirinizi yıpratmayın bence bu konudaŞöyle anlatayim
Aramadiklari için küsüz
Moral
Bir de nispet yapar gibi arar saatlerce konuşmaya çalışırdı eşimle.....Aman inan kafama taktığım günlere,o stresi boşuna yaşatmışım diye kendime kızıyorum....Geçer de biraz takıntı yapar bir süre,siz yinede hırsınızı eşinizden çıkarmayın derim....Ne de olsa annesi...Bu sözleri yazacağım günü söyleseler inanmazdım:) o derece öfkeliydim ama buna da zaman çare yine......Cnm beni anladın sen
Icimde kapanmayan öyle bir yara ki her konuda tuz basılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?