- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Moral
Yıllardır görüşmediğiniz insanlar hakkında konuşma gereği niye duyuyosunuz?
Bir de nispet yapar gibi arar saatlerce konuşmaya çalışırdı eşimle.....Aman inan kafama taktığım günlere,o stresi boşuna yaşatmışım diye kendime kızıyorum....Geçer de biraz takıntı yapar bir süre,siz yinede hırsınızı eşinizden çıkarmayın derim....Ne de olsa annesi...Bu sözleri yazacağım günü söyleseler inanmazdım:) o derece öfkeliydim ama buna da zaman çare yine......
Öyle demeyin yine de ışte ailesi sonuçta aramadılar sormadılar denmesi dokunuyordur.Boşverin açmayın konuyu durduk yere ne eşinizin canını sıkın ne kendinizin
Bende görüşmüyordum ama yanımda saatlerce oğlunu arayıp konuşuyordu,selam bile söylemezdi....Tartışma sonrası görüşmedik yani,ama yine de çok takmıştım bir ara.....Cnm bizim sorunlar tam tersi
Aranmamak sorulmamak değer görmemek vs
Esimin bişey dediği yok istersen ömür boyu görüşme adlarını anma der
Ben takıntı yaptım açıkçası
Bende görüşmüyordum ama yanımda saatlerce oğlunu arayıp konuşuyordu,selam bile söylemezdi....Tartışma sonrası görüşmedik yani,ama yine de çok takmıştım bir ara.....
Bende görüşmüyordum ama yanımda saatlerce oğlunu arayıp konuşuyordu,selam bile söylemezdi....Tartışma sonrası görüşmedik yani,ama yine de çok takmıştım bir ara.....
O dereceydi sağolsun çok sever nispeti,benimle iyi olur eltiyle kötü,eltiyle iyi olur benimle kötü,öyle rüzgar nereye eserse......Ama tanıdım ve artık karakteri bu diyorum hatta bazen acıyorum vah vah diye.....Mesafeliyim şükür kafa kulak rahat,eskide kaldı kavgalarda ama bir ara doktora gitmeyi düşündürtecek kadar taktım.Sana tavsiye vereyim diyeceğim tek tavsiye takma:) o da zamanla işte.....Senin kvbende olsa napardim acaba
Ben bizimkileri olduğu gibi kabul edemedim allah var bizimkiler öyle nispet yapıp beni gıcık edecek şeyler yapmazlar kötü değiller
Aynen ne yüzlerini duyarım ne seslerini duyarım ama kafama çok taktım
Zaten bu takıntıyı sonlandırma kararımın tek nedeni eşim oldu,baktım adamı yiyorum resmen,sonra yazık garibe dedim;gerçi o da az etmediydi amma neyse hatırlamasam daha iyiBirde herkes hayatini yaşıyor ben onları takip mutsuz oluyorum eşimi de çok uzuyorum
Adam da sus sus bir yere kadar
Zaten bu takıntıyı sonlandırma kararımın tek nedeni eşim oldu,baktım adamı yiyorum resmen,sonra yazık garibe dedim;gerçi o da az etmediydi amma neyse hatırlamasam daha iyi
Eşim dengeyi kuramadı ilk zaman,rüzgara kapıldıHatırlama sen en iyisi ; )
Keşke ben de ölene kadar unutsam onları
Eşim hep yanımda oldu allah için
Eşim dengeyi kuramadı ilk zaman,rüzgara kapıldıbiraz da annecidir sağolsun!
Ama bir şey desem kızma bana da; barışma işi olsa o kadar tınlamazsın,yani en azından benim öyle oldu,biraz dindi öfkem.....
Malesef gidiyoruz ama ramazan da anneme, kurbanda onlara....Evet bencede barissak Takmam
İki tarafta temkinli davranir sorun çıkmaz bidaha ama adım onlardan gelmeli
O da imkansız :) kırk yıl gitmesem aramazlar
Siz bayramlar da gidiyormusunuz
Malesef gidiyoruz ama ramazan da anneme, kurbanda onlara....
Adım atsan çok mu gurur kırıcı olur senin için....
Yani bu konuda her iki tarafta umur etmiyormuş gibi görünse de öyle olmayabiliyor...Benim kv için de aynı şeyi düşünmüştüm ama ağlayarak beni aramıyor diye birilerine anlattığını duyunca biraz yumuşamıştım yoksa çok inattır,ona kalsa 6 senedir küstük ama eşimi düşünerek ve kendi ruh sağlığımıGeçen bayram düşündüm aslında
Gorusmeyecegim dediğim için ben adım atmak istemiyorum
Onlardan bir adım yok umurlarinda değilim
Ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
Beni sevmeyen ölsün diye Şarkı soyluyordum eşim öyle söyleme dedi ailesini kasdederek ! yaneee
valla bugün de ben ailesi yüzünden tartıştıkMerhaba arkadaşlar
Sorunum eşimin ailesi ile ilgili ne zaman konu açılsa tartışıyoruz ve ikimizin de morali bozuluyor
Bazen ikimizde istemeden konu açılıyor veee mutsuz son!
Bu aksam da öyle. eşim açtı konuyu onun aldigi eşyaları bile evlendiğimizde vermediklerini söyledi(düğünü kendimiz yaptik)
Bende benim mal mülkte gözüm yok.
Baska şeyler bekledim olmadı.
Gorusmedik.
kaçan kovalanir derler o bile olmadı. Yıllardir küsüz hiç aramadilar pess dedim
Yooo beni çok aradılar dediben sinirden kudurdum yine
Yani bu konuda her iki tarafta umur etmiyormuş gibi görünse de öyle olmayabiliyor...Benim kv için de aynı şeyi düşünmüştüm ama ağlayarak beni aramıyor diye birilerine anlattığını duyunca biraz yumuşamıştım yoksa çok inattır,ona kalsa 6 senedir küstük ama eşimi düşünerek ve kendi ruh sağlığımıben adım attım,biraz hayıflandım önce ama şimdi düşünüyorum da cidden iyi yapmışım aferin bana:)Tabi farklı düşünenler de olabilir ama hani o yapıya sahip değilim birisi selam vermese de takarım kafaya....
valla bugün de ben ailesi yüzünden tartıştık
yoktan yere sinir ediyorlar beni
Kocan senden yana.senle gorusmuyorlar aramiyorlar.kocani aramislar o yüz vermemiş.Rabbim yüce Allahim benim kocamda böyle yapsin nolur.inan yat kalk sukret namaz kil dua et şükür et.ya benimki gibi hala o yüzsüzleri savunsa.gorusturmek icin yanip tutussa ne yapacaktin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?