Eşimin ailesi takintim :(

Madem gorusmuyorsunuz unutun herseyi.konu oraya gelirse de aranızda yaşananlardan bahsetmeyin.bir de alakası yok konuyla ama ben ne yaşanırsa yaşansin ailesiyle gorusmeyenlere çok şaşırıyorum nasıl oluyor anlayamıyorum bir turlu

İnan eşim de ben de konuları acilmasin diye azami dikkat ederiz
Ama ailesi yani açılıyor ve benim sartel atıyo kafam zonkluyor kaç saattir

Valla çok var gorusmeyen
Bayram seyran demiyor gitmiyorsun oluyor yani

Sagol cnm iyiki varsin....İsin birde o boyutu var evet aniden birsey olsa göcup gitseler üzülürdüm bende,ama inan bu surecte esimi cok yiprattim iliskimizi,konu ailesi olunca kendime yakistiramadigim bir sekilde hircinlasiyordum sanirim annesine cok deger veriyormusum ve aci tecrubeyle layik olmadigini gormek beni cok uzmustu....ben pisman olmadim,Allah pisman ettirmesin,sende düsün derim....

"Yoo beni çok aradılar" da ne demek deseydiniz ya evlenirken üveydin aradıkları için mi öz oldun sandın. Ya da ne demek yani ben miyim sorun bunu mu ima ediyorsun diye. Saygısızlık yapmış. Siz onunla beraber mücadele etmişsiniz
Yuva kurmuşsunuz emek harcamışsınız. Böyle konuşmaması lazım. İma eder gibi. Bende kızardım hemde çok.
Haklısımız

Bir de diyor ki niye sinirlendin ki şimdi

eşinizi de sizi de anlamadım. ortada kavga edilecek kduuracak bi konu da göremedim. yapmadılarsa yapmadılar aramadılarsa aramadılar. nedir yani konuşup durmanın alemi ne.

İyi de siz görüşmüyorsunuz diye eşinizde mi görüşmeyecek? neden oğullarını aramasınlar ben onu anlayamadım. Siz küssünüz diye onun da ailesiyle görüşmemesini bekleyemezsiniz. Karşılıklı anlaşmazlık olmuş konuşmuyorsunuz ama ileride evladınız olduğunda da görüştürmek zorundasınız. Eşinizin aldığı eşyaları vermedilerse alsaydı eşiniz, ben aldım deseydi nasıl alamıyor?

Cnm söyle açıklayayım düğün zaten tam bir facia eşyalarını vermemisler eşim de morelimiz bozulmasın diye 16 yıl sonra söylüyor bana :)))
ben mal mülk değil değer verilsin istedim ne eşime ne bana ne çocuğuma kıymet veren yok

Eşimi aramalarina kizmiyorum bilakis eşim arayıp değer vermedikleri için küstü (o başlattı kuslugu gitmicez dedi ben de geri çark etmiyorum )

Bende küstük yine aramadilar dedim yoo beni çok aradılar diyor :) halbuki aramadilar

Evladım da var onu bu işe karistirmayalim rica ediyorum

eşinizi de sizi de anlamadım. ortada kavga edilecek kduuracak bi konu da göremedim. yapmadılarsa yapmadılar aramadılarsa aramadılar. nedir yani konuşup durmanın alemi ne.

Yıllarca konuştuk bişi oldu sanki
Eşim de ben de çocuk ta cok buyuk haksizliga uğradık sindiremedik

Konu açılınca ateşimiz çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…