- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 31
söyle söyleyim benmle alakalı olsa idi.. gecen yine gttik mutfaga girdm yardm edeym die ..Çocukların yaşı kaç? Örneğin benim oğlum da kuzenlerle bululunca küçük olan kuzeni istemezler, ama yaşlarını düşününce bu davranış normal görünüyor.
Sizin kızınıza neden kraker vs alınmıyor? Eşiniz tepki göstersin, veya markete giderken sipariş verin siz de parasını vererek, yazık çocuğa.
Sizinle konuşmamaları veya size ikramlık çıkarmamaları sizinle alakalı olabilir mi? Örneğin bana pasta börek yapana ben de bir şeyler yapmaya çalışırım, ama beni normal ağırlayana çok da kasmam gibi düşünüyorum.
bana senn yardımna grek yok sen git cocuna bak dedi örümcek beyinli görümcem.. eşimde bosver sende yardm etme otur kalkma ayana getirsinler madem böle diolarsa dedii
kraker olayıda söle oldu cocuklar bu arada 2 yaşında birisi.. birisi 6 birisi 8
o gün görümcem ogluna oglum hadi bakkala gtte dondrma kraker sunu sunu al.. bak size oyuncak da aldm yeni dedi.. benm haberm yoktu önce bu durmdam snra oglu geldi.. kraker alms görümcem hepsine paylaştrdı benm kıızma vermedi kızım agladı dondrmayı görnce krakeri görünce almak istedi görümcemn oglu iteledi sen yemeyeceksn die.. o an cok kötü oldum kmiseyede birşey diyemedim