- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.501
- 133
valla kafama bilr takmam asıl ben pas vermem onlara.Sizlere direk içinde bulundugum durumu anlatma istiyorum.. 2 yıllık evliyim 11 aylık kızım var..
Eşimin ailesi ile olsun kendi ailemle olsun cok ama cok sorunlar yaşıyoruz bu bizi cok yıprattı.. yıpratıyor
benm bir eltim ve bir görümcem var kp kv hayattalar.. benim sorunum eşimin ailesi tarafından sürekli olarak dışlanıyor olmam.. bu beni cok üzüyor takmayım diyorum olmuyor içerleniyorum kendi kendimi hep sorguluyorum ben bu insanlara ne yapmış olabilirim ki ?
eşimle konuşuyorum eşim herşeyin farkında bana takma boşver mesafeni koru sen diyor..
mesafemi saygı cercevesinde hep koruyorum lakin takmamak elde değil size somut örnekler vermek istiyorum ne yaptıklarını anlamanız için..
mesela kv gideceğimz zaman eltim ve görümcemde olur kv hepmizi bir cagırır bazen beraber yenilsin içilsin die..
eltim ve görümcem bana pek pas vermezler naptn ne ettin tamam .. ben kızımla bir köşede otururum onlar hep sıkı fıkılar.. gecerler otururlar karsıma.. fısır fısır konuşurlar gözüme soka soka gülüşürler.. eltim bana laf atmaz eşime atar mesela.. mutfakta yemek pişirilyor oldu vakit mutfaga giderm yanlarına takmazlar beni.. bende kızımla oynarım..
bir ortama gideriz mesela dügün.. bana dogru düzgün selam bile vermezler gecerler bir masaya kol kola girer gelirler benmle muhtattap olmazlar pek yine fısıldaşmalar biz cok iyiz anlamında gösterişler..
kızım la ilgiliede ayrımclk oluyor en cok bu üzüyor beni.. mesela görümcemn cocukları benm kızımla pek oynamazlar.. cocuklara birşeyler alınır benm kızıma hiç alınmaz.. haa benm kızımın ihtycamı var kesinlikle hayr.. en basit örnegi giderler bakkalden cocuklara kraker su bu vs alırlar yada oyuncak alınır.. ama benm kızıma hiç vermezler seceler ayırırlar benm kzımı sevmezler benm zaten kimseden bir beklentim yok ama neden ben ne yaptım onlara ? neden bu ayrım ? onlarn cocukları orda oynarken kızımda dahil olmak istiyor canm yavrum benm ama kovalıyor cocuklar sen git diolar oyuncak vermiyorlar kızımı aglatıyorlar.. bende kendim oynastırıyorum
eltm ve görümcem ben o eve gelin gelmeden önce cook kavga etmsler şimdi iyiler..
iyi olsunlar.. ben onları kıskanacak değilim yahut iyiler die aralarını bozmaya calısacak değilim.. lakin iyisiniz eyvallah ama beni neden dıslıyorsunuz.. kendimi dıs kapının dıs mandalı gibi hissediyorum zaten kimim kimsem yok.. cok üzlüyorum 4 ay evvel önce görümcemle ufak bir atısmamız oldu.. bu konulardan acıldı..
ben kendisine acıkca sormstm abla benmle bir derdiniz sıkıntınız varsa bileyim.. bir kusurum varsa bileyim.. tamam belki beni sevmeye bilirsiniz.. belki diğer gelininizle daha iyi anlaşıyorsunuzdur olabilir ama ben neden dıslanıyorum bende bu ailenin bir parçasıyım artık dedim..
benm seni dısladm felan yok dior.. ben kimseyı dıslamıyorum dior...
mesela görümcemn evine gideriz.. bize bir kuru cay koyar.. ama eltim de geldi vakit pastalar kekler ikramlıklar.. herşeyde eltimi övünürler.. eltin söyle eltin böyle..
eltim zaten ben aileye kaltıldıgım günden bu yana beni cok kıskanan birisi.. onun oglu benim kızım var.. bu yüzden o gözde gelinmiş.. oglu olan üstün olurmuş asla onun yerine gecemezmisim o sevilen gelinmiş. bana bunları söyledi bilyormsnz.. eşimi bile kıskanır benden
bir olup beni kıskandırma calışıyorlar..bunu nerden anlıyorum herşeyi gözüme soka soka yapmalarından..
takmadan olmuyor üzülüyorum dıslanmak cok kötü birşeymiş oraya gitmek istemiyorum onlarla görüşmek istemiyorum ama eşimin hatrı için kızımın hatrı için iyi değilm bu aralar ne yapmam lazm benm bu insanlara karsı.. o kadar dıs kapının dıs mandalyım ki bu durum beni cok yormaya basladı