Değmiyor da gözünün içine baka baka yalan söylemeleri ağir geliyorböyle bir durumda kapayı kapatıp oturmaktan başka çare yok. Huzur bozmaya değmiyor.Ne kadar ekmek o kadar köfte. Herkes verdiğinin karşılığını alır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değmiyor da gözünün içine baka baka yalan söylemeleri ağir geliyorböyle bir durumda kapayı kapatıp oturmaktan başka çare yok. Huzur bozmaya değmiyor.Ne kadar ekmek o kadar köfte. Herkes verdiğinin karşılığını alır.
Neden akraba olunca çekinilır sizce? Yani onlara gelince herseyin en iyisi en güzeli yapılmaya çalışılır? Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ben olsam yabancı oldukları için kendimi kucultmem sanirimÖyle oluyor işte akraba olunca çekiniyorlar. Diğer geline bayıldıklarından değil. Siz de umursamayın. Kapatın kapınızı oturun.
Eşimde gelmis bana geçen gün annemler 6 bileziz takmış olabilirolabilirler mi diye sordu5 bılezıgı sımdımı gondermıs hanı alınma gıbılerınden mı?
Biliyorum değmez degmiyor fakat kiriliyor insan.Resmen benim kv. Kendi yoresinden olana farkli bana farkli. Diger ogluna hep kendi istedigi gibi gelin istermis onunla mevlide gidecek dugun nisan cenaze gidecek. Tabii bana demezdi bunlari ben basklarindn duyardim. Ne gurur kirici bisey aslinda boyle ayrim yapilmasi. Ama degmez inanin caniniza yazik. Mesafe koyun araniza. aramayin onlar aramadan vs.
Demedim onlara herhangi bişey henüz. Ama mesafeliyim uzun zamandır. Bu sekilde olacağım bundan sonra zatenBana saçma geliyor neden ona yapıp bana yapmadınız diye sormak.
Çünkü cevabı sizi asla tatmin etmeyecek geçiştirmelik bir şeyler söyleyecekler ayrıca arkanızdan kıskanç diyecekler bir de, zaten davranacak olan baştan eşit davranırdı.
Sizin yapacağınız en güzel cevap uzak durmak, bir şeyler istediklerinde diğer kardeşim yapar deyip çekilmek.
Ona yapılıp bana neden yapılmadı değil de bana onlarda olmadığıni söyledikleri halde yaptıkları saçma geliyor. Ve bunu sormak saçma olmasa gerek hani sizde adet değildi bunlar diye. Tabi sorar miyim bilmiyorum o da ayriBana saçma geliyor neden ona yapıp bana yapmadınız diye sormak.
Çünkü cevabı sizi asla tatmin etmeyecek geçiştirmelik bir şeyler söyleyecekler ayrıca arkanızdan kıskanç diyecekler bir de, zaten davranacak olan baştan eşit davranırdı.
Sizin yapacağınız en güzel cevap uzak durmak, bir şeyler istediklerinde diğer kardeşim yapar deyip çekilmek.
Dağın haberi var farenin neden kustugunden bilerek yaptı ya tutarsa dedi tutmadı. Kaç bilezik taktiğini da biliyor demek diğer gelinine fazla.yapacak ki eşime Size de 6 tane yaptık demek istemiş.Öyle fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış gibi yapmayın içinizdekileri söyleyin
Bundan sonra olacak o tabiçözümü basit oda her işini yada her ihtiyacını o gelini veya ogluyla yapar ne canını skyorsunkı herkese mutlulukla dile geç :)
Ona yapılıp bana neden yapılmadı değil de bana onlarda olmadığıni söyledikleri halde yaptıkları saçma geliyor. Ve bunu sormak saçma olmasa gerek hani sizde adet değildi bunlar diye. Tabi sorar miyim bilmiyorum o da ayri
çünkü evet biz sana haksızlık yaptık demezler x de çok kıskanç böyle böyle diyor derler.Eşime açtim kez bu konuyu onlarla henuz konuşmadım. Bu durumda neden ben kıskanç konumda olayım anlamıyorum. Sadece sizden değil bikaç kişiden daha duydum bunu. Haksızlik yapılan ben kıskanç olan ben![]()
Evet eksik kalmayalim onlarà gösteriş yapalım kafası. Öyle bana yapmak istemişler o yüzden binbir yalan soylemislerDemek ki size yapmak istememisler. Bundan sonra siz de ona gore davranirsiniz. Evet kirilmaniz normal ama cokta buyutup kendinizi uzmeyin. Neticede para onlarin parasi kime ne yapacaklarina kendileri karar verir. Akraba oldugu icin yabanciya gitmiyor diye dusunuyorlar sanirim. Degisik, garip bir kafa yapisi..
Bundan sonra bişey diyemem tabi desemde olan oldu geçti gitti bunu bende biliyorum. Sadece fazla kırıldım üzüldüm canımı fazla sıktim
Kızın ailesi böyle istedi deseler ne olacak, sen de diyeceksin ki bizde de adet böyleydi yapmadınız, onlar diyecek sana bilezik vs yaptık sen diyeceksin onları biz ödedik yani bu konunun sonu yok. Sen sıkıştıracaksın onlar kaçamak cevap verecek.
Neden mesele eşim ve ben olunca az değer veriyorsunun cevabı yok bence, isteyen yapar istemeyene neden yapmadın böyle denmez.
Mesafe konulur ona göre değer verilir.
Sonuç yine ben Haksız durumda olacağimçünkü evet biz sana haksızlık yaptık demezler x de çok kıskanç böyle böyle diyor derler.