Eşimin ailesi ve baskısı.. daha aile kuramadan yıkıyoruz galiba :S

ahhh bu ana baba kuzusu erkekler yok mu evlendiği halde anasının eteğinin dibinden ayrılamayan koca adamlar yok mu..arkadaş evlenmişsin artık kendi evin kendi eşin, belki çocukların var.. aradaki dengeyi bulamayacaksın ne diye evlenirsin ki.git otur o zaman ananın babanın dibinde değil mi ama?
eşinle ciddi ciddi konuşmalısın arkadaşım.. böyle gitmez ne demek senden izinsiz evinde kına gecesi düzenlemek? eşyana karışmak..yatak odanı buzdolabını kontrol etmek? bence uzaklaşın yakınlarından..gidebiliyorsanız hollandaya dönün eşinizle, buna imkan yoksa da dişinizi gösterin biraz.eşinizle tartışmadan güzellikle konuşun derim.

kv yurtdışına gitmemizi istese orda kimse doldurmadıgı ıcın esımı zaten mutlu oluruz ama onlar burda olsunlar elimizin altında kalsınlar oğlum hergün benle ilgilensin istiyo.. gecenlerde teyzem kv damadımızıda goturebılırsek goturmek ıstıyoruz yanımızda orda denesınler demiş cvp olarak ben bilmem kendisi bilir vize almakta zorlastı oraya ama allahtan yesilpasaportum var demiş kv.. sonra eşim yanına markete gittiginde eşime aglamıs ben senın gıtmenı ıstemıyorum gıtme diye :S.. banada gittiginde cok durma sonra eve baska kadın getirir gorursun, oglum yapmaz diyemem erkektir yapar dedi.. ve ben gelecek hafta 1 aylıgına gitmek zorundayım hem okulum için hem bayramda annemle olabilmek için.. geçenlerde kaynanam bize geldi teyzeme hoşgeldin için.. hiçbirşey yapmamama rağmen beni şikayet etmeye başladı yok ben hiç bişey bilmiyomuşum yok bilmem ne.. hatta bi ara bize misafirlige geldıklerınde yemek fln yapmıştım islim kebabı vs. ( kv gitmiş evsahibime dışardan yemek ısmarlayıp ben yaptım dedıgımı soylemış.. eşimede 2 patlıcan kızarttı ıcıne bi kofte koydu yoruldum bugun dıye laf yapıyo demiş oysaki o gun gece 3e kadar hizmet etmiştim onlara hasta olmama rağmen..) bi yandan gitmek için can atıyorum ailemi çok özledim bi yandan çok korkuyorum ya ben yokken ailesi daha çok doldurursa eşimide tümden huzurumuz kaçarsa naparım..

Siz bütün suçu neden kv'nin üstüne atiyorsunuzki? Önemli olan kv'nin esinizi doldurmasi degil, önemli esinizin bu kadar çok kolay bir sekilde doldugunu, sizi korumadigini, arkanizda durmadigini. Siz yurt disina çiksaniz, kv'niz yine oglunu telefon ile felan doldurur, ne de olsa esiniz buna musait. Üstelik kv'nizin yesil pasaportu var, yani yine sizin yaniniza gelir.

Kv'nin degismez, zaten önemli degil, esinizin tavri önemli, ve nereye gidersiniz gidin, o'da hiç degismez. Esiniz ile konusun artik siz böyle seylere katlanmak zorunda kalmadinizi felan. Ben olsam sahsen esim ile konusup artik beni korumasa, durum böyle giderse bende onu birak gidip ayrilacagimi derim. Ben baskalarin çirkin laflarina ve haraketlerine maruz kalmak için dogmadim, o baskasi kv'dem bile olsa!

Back