Esimin ailesi ve beni rahatsiz eden seyler....

Ozaman siz söyleyeceksiniz benimde başıma geldi böyle bir olay 19 kişi geldiler sabah arayıp haber verdiler çok sinirlendim yeni evliydim yemek yapmayı bile bilmiyordum ama eşimle beraber hazırlandık herşeyi hazırladık ağırladık ama eşim bidaha aynı gün aradıklarında kabul etmedi başka bir gün davet ediyoruz artık çünkü alışkanlıkşarı öyle aynı gün arayıp gelmek istiyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sagol cnm aynen öyle yapacagim ama anormal birsey oldugu tüm cevaplardan belliymis yani...kim ister ki böyle birsey...

Bayram değil seyran değil
Bir yemek organize de etmemişsiniz
Kız istemeye gidiyorlarmış gibi her önüne geleni çağırmışlar yani sene haklısın
Sen hiç gelmesinler demiyorsun gelirken bari bir kaç gün önceden haber versinlerde ona göre hazırlık yapayım diyorsun
Yani bunu istemek senin en büyük hakkın ..
Her ne kadar onlar sen bir şey yapma biz yaparız deseler de misafirler..

evet o kadar soru gecti ki aklimdan resmen bilerek yapilmis gibiydi... bide bir kac gün önce arasa hic sorun yok... ama yok hayir son dakka belli oluyor ya...sinir bozucu...

bence eşinle konuş bu durumu aslında onun söylemesi daha iyi. ama güzelce anlatmaya çalış eşine yanlış anlamasın seni. benim babamın tarafıda aynı. annem yazık çok çekti

cok sinir bozucu ya insanlar ne zanediyor kendilerini acaba... diyecegim yani kacisi yok bunun....aliskanlik olmasin...

boyle topluca gelen misafirden nefret ederim.gelicekseniz en fazla 5-6 kisi gelin bize bazen bi geliyolar aynen 15 kişi...gelde cildirma

kesinlikle öyle ben hayatimda böyle birsey görmedim annemin evinde bile görmedim yani bizde haber verilir bir kac gün önceden.... bide az kisi gelseler derim tamam yakin aile ama yok kuzeninin cocugu vs bu nedir ya aklima geldikce sinirlerim tepeme cikiyor....

öyle diyorlar benimde öyle yapacagimi düsündüler laf verecegim ya onlarin agzina.....

birdahakine konusacagim...

Vallahi ne yalan söyleyeyim bende görüp duymadım..
Bizde de öyledir
Eve misafir gelecekse önce bir müsait misiniz diye aranır , bir işiniz planınız yoksa şu gün size gelmek istiyoruz denir ve öyle kalkıp gelinir..
Ha ama iki üç kişi olur , işleri düşmüştür bir telefon etseler akşam yemeğe geliyoruz deseler sorun olmaz benim için..
Yani o kadar kişinin bana ne gibi bir yükü olabilir ki..
Ama öyle 15 kişi birden eve gelince kim olsa noluyoruz der..

Bak sen kayınvalideye
Tabi 15 kişiyi oğlu ağırlıcak yemekleri oğlu yapıcak temizliği oğlu yapıcak ya
Gelde bunda iyi niyet ara neresinden bakarsan bak yok yani
Bidaha böyle yaparsa sabahında çekin kapıyı evden çıkın bakıyım oğlu ağırlasın
Bu olayın devamı gelir el atmazsanız

kesinlikle öyle olmasi gerek...bende saskin saskin baktim zaten...

ayni olay tekrarlansin konusacagim....

merak ettim onca kişiyi nasıl doyurdun:44:

Ben bi bilsem....herseyi tekrar 2.kez yaptim....bide cocuklarda var tabiki 15 kisi haricinde...o gün bitmistim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah sabır versin canım bu misafirlik işleri zor şeyler gerçekten ben eve misafir gelince napıcam nasıl ağırlayacağım diye kırk kere düşünüyorum fenalık basıyor.. senin yazını okuyunca kendime şükrettim

ben misafiri severim ama davetsiz misafiri hiçç sevmem. gerçi misafir geleceğinden haberiniz var mış., ama doğal olarak sayısı şaşırtmış sizi...Bir günde siz yapın 15 kişiyi alın, bir kaç arkadaşımla çay içmeye geliyoruz deyin. Bakalım kayınvalide ne yapar o zaman.

Gercekten insan strese giriyor cok haklisin...

Cok ayip ettiler bana karsi hicbirsey yokmus gibi davrandilar bide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…