- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
- Konu Sahibi laledemirci55
-
Merhaba hanimlar sorunlarimi kendim cevap bulamadim ve sizlere sormak istedim...
Sorun esimin ailesi ve emrivaki davranislari... bi gece esimle gec yemek yedik ve esime telefon geldi kayinvalidemden yarin bizim yakinda isleri varmis alisveris yapacakmis (bizim ev biraz uzak kaliyor onlara) aksam yemegine size geliriz lale hicbirsey yapmasin gelince biz yapariz dedi...ben geliriz kelimesinden ailede olan 4 veya 5 kisi anladim ama sonra ögrendim ki 15 kisi geliyormus...nasil yetistirecegim diye telasa kapildim geceden...temizlik yemek düsünceleri sardi aklimi...esim tedirgin oldugumu anladi ve beni yanlis anladi...ailesini istemiyorum gibi bi tavir aldi bana...ama onu konustuk hallettik sonradan ama benim icim hic rahat degildi...sorular aklimda ucustu hep neden beni aramadi diye? sonucta evde temizlik yemek yapan benim... ben gelmesinler diye düsünmedim ama bir kac gün önceden haberim olsaydi daha iyi hazirlik yapardim...gelecekleri gün sabahtan aksama kadar cok yoruldum beni kayinvalidem esimin kuzenleri...vs eltim hic kimse aramadi... birsey lazim mi diye...bende herseyimi hazirladim yaptim...sonra kapi caldi geldiler sok oldum tabiki...kayinvalidemin komsusu bile gelmis...arabada yer varmis sebebiyle...kendimi cok kötü hissettim... kizlar siz ne yapardiniz?? hadi bir kez oldu bir sefer daha böyle olmasini önlemek icin ne yapardiniz?
Lale...
Bizim ev de çarşıya çok yakın bir kere arkadaş bize kusmaya gelmişti... kapıyı açmamla tuvalete dalıp çıkarması bir oldu sonra da gitti :))
Olabiliyor böyle şeyler ama sürekli olursa sıkıntı...
Ay bu beni çok güldürdü. Kusmaya mı geldiBulunduğu yerde bir poşet bulup kusamıyormuymuş.
Konu sahibi arkadaşım kayınvaliden oğluna söyleyince yeterli olacağını düşünmüş. Seni ayrıca aramayı düşünememiş. Konu komşu gelmeleri tuhaf kaçmış ama güzelce ağırlamışsın ne güzel. Birdaha birkaç gün önceden haber verseniz daha iyi olur diye laf arasında söyleyebilirsin kayınvalidene.
Evet buradan kendimize su dersi cikariyoruz;
Ev tutarken, sehir merkezinden ve alisveris mekanlarindan uzak yerler seciyoruz ki
isi dusen, karni acikan bize gelmesin
Neyse konu sahibi, evin bereketi artar diyelim napalim :) nasilsa agirlamissin bitmis gitmis.
Bu aci tecrubelerini sabahtan aksama nasil yoruldugunu esinle paylasip. Ayni seylerin tekrarlanmasini istemedigini soylersen anlayacaktir diye dusunuyorum.
Yapçak bişi yok size geliyoruz dediklerinde 15 20 kişilik hazırlanmaktan başka
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım kalabalık ailelerde falan olur böyle olaylar.
Hiç olmazsa bi gece önceden haber vermişler daha kötüsü de olabilirdi.
Kalabalık misafir ağırlamışsın, fazla takma kafamna bişey olmaz.
Kayınvalidenle vs daha ciddi sorunların da olabilirdi.
Senin hazırlık yaptığın gün gezip tozmakla meşgullermiş bişey lazımmı diye aramaları için çok ince düşünceli olmaları lazım o da herkeste olan bişey değil.
Zannımca yeni evlisin. Gelin dediğin azcık güçlü olucak böyle şeylere alışcan :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizim ev de çarşıya çok yakın bir kere arkadaş bize kusmaya gelmişti... kapıyı açmamla tuvalete dalıp çıkarması bir oldu sonra da gitti :))
Ay bu beni çok güldürdü. Kusmaya mı geldiBulunduğu yerde bir poşet bulup kusamıyormuymuş.
Konu sahibi arkadaşım kayınvaliden oğluna söyleyince yeterli olacağını düşünmüş. Seni ayrıca aramayı düşünememiş. Konu komşu gelmeleri tuhaf kaçmış ama güzelce ağırlamışsın ne güzel. Birdaha birkaç gün önceden haber verseniz daha iyi olur diye laf arasında söyleyebilirsin kayınvalidene.
Eşinize haber vermişler ya ona şükredin yinede
Ay ben utanırım bir yere 15 kişi gitmeye.O 15 kişilik gruptan biri de akıl edememiş mi bunu.
ay çok güldüm arkadaşım "bi kusup çıkacağım" demişse hele süper..
annemler ist.kadıköy merkezde oturur.. h.sonu tuvaleti gelen annemlere uğrar.. babam çıkarlarken kolonya tutardı alay etmek için:)
gerçekten ya 15 kişi ya düğüne ya cenazeye gidilir..misafirliğe değil.. kanepeye sırayla mı oturdular? tövbe tövbe..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?