Esimin ailesi ve beni rahatsiz eden seyler....

Evet buradan kendimize su dersi cikariyoruz;
Ev tutarken, sehir merkezinden ve alisveris mekanlarindan uzak yerler seciyoruz ki
isi dusen, karni acikan bize gelmesin
Neyse konu sahibi, evin bereketi artar diyelim napalim :) nasilsa agirlamissin bitmis gitmis.
Bu aci tecrubelerini sabahtan aksama nasil yoruldugunu esinle paylasip. Ayni seylerin tekrarlanmasini istemedigini soylersen anlayacaktir diye dusunuyorum.

Yapçak bişi yok size geliyoruz dediklerinde 15 20 kişilik hazırlanmaktan başka

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kalabalık ailelerde falan olur böyle olaylar.
Hiç olmazsa bi gece önceden haber vermişler daha kötüsü de olabilirdi.
Kalabalık misafir ağırlamışsın, fazla takma kafamna bişey olmaz.
Kayınvalidenle vs daha ciddi sorunların da olabilirdi.
Senin hazırlık yaptığın gün gezip tozmakla meşgullermiş bişey lazımmı diye aramaları için çok ince düşünceli olmaları lazım o da herkeste olan bişey değil.
Zannımca yeni evlisin. Gelin dediğin azcık güçlü olucak böyle şeylere alışcan :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizim ev de çarşıya çok yakın bir kere arkadaş bize kusmaya gelmişti... kapıyı açmamla tuvalete dalıp çıkarması bir oldu sonra da gitti :))
Olabiliyor böyle şeyler ama sürekli olursa sıkıntı...

Ay bu beni çok güldürdü. Kusmaya mı geldi Bulunduğu yerde bir poşet bulup kusamıyormuymuş.

Konu sahibi arkadaşım kayınvaliden oğluna söyleyince yeterli olacağını düşünmüş. Seni ayrıca aramayı düşünememiş. Konu komşu gelmeleri tuhaf kaçmış ama güzelce ağırlamışsın ne güzel. Birdaha birkaç gün önceden haber verseniz daha iyi olur diye laf arasında söyleyebilirsin kayınvalidene.

Son düzenleme:

Sokakta kusmak istememiş demek ki geziyorlarmış
Aşağıda da arkadaşları bekliyordu
Ev çarşıya yakın olunca dinlenmek için tuvalet için gelen çok oluyor da böyle kusmaya geleni ilk defa gördüm

Aslinda evim öyle yerlere uzak :) dinlenmek icin geldiler kesin....paylastim ve birdahakine diyeceklerimi biliyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet alisacagim ama birkac gün önceden istiyorum böyle seyleri...ama dediklerin hos ve güzel sagol tatlim :)

Bak buna cok güldüm... :) :) :)

Evet canim aynen cok sagol :)

Ay ben utanırım bir yere 15 kişi gitmeye.O 15 kişilik gruptan biri de akıl edememiş mi bunu.

ay çok güldüm arkadaşım "bi kusup çıkacağım" demişse hele süper..

annemler ist.kadıköy merkezde oturur.. h.sonu tuvaleti gelen annemlere uğrar.. babam çıkarlarken kolonya tutardı alay etmek için:)

gerçekten ya 15 kişi ya düğüne ya cenazeye gidilir..misafirliğe değil.. kanepeye sırayla mı oturdular? tövbe tövbe..

:) sandalyelerede oturdular yerede... rezillik ya valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…