Esimin ailesi ve beni rahatsiz eden seyler....

Cok ayip ettiler bana karsi hicbirsey yokmus gibi davrandilar bide...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet çok ayıp etmişler. sanırım kayınvalideniz dominant bir karakter, ağırlığını koyma, kabul ettirme peşinde. Hürrem sultan misali..Neyse yinede çok sorun yaptığınızı göstermeyin bence, eşinizle aranız açılmaması için.

Boşu boşuna yazıp, anlatıp kendini gaza getiriyorsun. Bunları eşinin sana söylemesi gerekiyordu, sana karşı ayıp ettiler, böyle olacağını ben de bilmiyordum. Annemle gereken konuşmayı yapacağım demesi gerekiyordu. Hem sana karşı hiçbişey yokmuş gibi davranmışlar hem de sen kayınvaldenin karşısına geçip böyle yaptınız ayıp olmadı mı bana gibi konuşmalar yapacaksın, o da gelin misafir istemiyo demeyecek öyle mi, ya da şöyle diyeyim aman eşim kırılmasın aman yanlış anlamasın diyeceksin sen ama eşine zahmet olacak bunları düşünmek, annesi ile konuşmak. Bu gidişle senin evin daha çok misafir istilasına uğrar, hazırla kendini...

Bence;bu durumdan dolayı huzursuz olduğunu pek hissettirmeyin.Kulağına giderse,ya,gerginlik çıkaracaktır.Ya da inatla bu huyuna devam edecektir.Kayınvalidenizle, geldikleri günden konu açılırsa,daha önceden haberim olsaydı,daha iyi ağırlamak isterdim diyin konuyu kapatın.

gelecek misafir sayısını önceden öğrenmişsin,neden tekrar aynı yemeklerden yaptın,ona göre hazırlasaydın

böyle arsız insanlar kıllarını kıpırdatmazlar bile.. hiç sanmıyorum eve gelin arkadaşlarıyla geliyor diye telaş yapcağını

Ben diyecegimi diyeyim de sorun olmaz umarim

aynen bende öyle demeyi düsünüyorum

birseyler yapmam gerektigini bende biliyorum yoksa bu konuyu burda acmazdim..

bence bundan sonra sorun kac kisi geliyorsunuz diye. bir de onlar aramadiysa siz arasaydiniz genc birini görümce vs. olabilir. canim sundan yapar misin deseydiniz. sonucta onlar yabanci degil. onlara gidince de siz yaparsiniz bir sey. neyse geldikleri zaman da keske haber verseydiniz. daha fazla yemek yapardim deseydiniz. bir dahakine ararlardi. bizim aile de öyle. bir stres sariyor ki sormayin. ama bence cok abartiyoruz. Artik ben de rahattim. gelsinler oturalim zaman gecirelim. yetisemeyince esime de ben herseyi hallederim sen bir süpür yeter diyorum. yapiyor o da sag olsun. sonucta herkes evinde yiyor yemgi önemli olan güler yüz diyorum artik. fazla cesit yapmiyorum. Yaptigim yemekleri cok yapiyorum o kadar. artik konusan olursa da onun ayibi diye düsünüyorum. sizi anliyorum cok iyi. ama takmayin cok bir dahakine siz ararsiniz olur biter

cok sagol canim...birseyler yapmam lazim evet.. fikirlerin cok güzel :) tesekkürler...

Otobüs tutmuşlar heralde

Ben ne mi yapardım?
Verirdim süpürgeyi kocamın eline.
Hoşgeliyorlar aşkım haydi iş başına.

Mutfaktan da devamlı seslenirdim
aşkımmmmmmmmmmmmmm unu verir misin şurdan?
Aşkımmmmm elim yağlı da şunu döker misin?
Aşkımmmmmmmmm bir gelir misin?

Böyle yaptığımda..
Burnu ter boncukları ile dolu halde karşıma dikilip,
başlayacam misafirine he gelmesin kimse istemiyorum! diye söyleniyor..

Allah var esim yardimci olur herseyde :) yardim istemesemde ici rahat etmez yardim eder...o gün isdeydi malesef

Allah var esim yardimci olur herseyde :) yardim istemesemde ici rahat etmez yardim eder...o gün isdeydi malesef

Hmmm kötü zamana denk gelmiş.
Böylelerini çok memnun etmemeli aslında.
Kendini yormasaydın keşke.

Gelsinler sıradan bir menü bulsunlar.
Kusura bakmayın kısıtlı zamanda bir şey hazırlayamadım.
Keşke beni arasaydınız de.

Hatalarını kibarca bildirmek gerek.
Yoksa tekrarı olur sizin canınız sıkılır.
Kimse için kendimi sıkmam valla..
Misafirliğin de adabı var..

Kesinlikle öyle ...birsey demedigime cok pismanim... ama birdahakine mutlaka diyecegim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…