- Konu Sahibi laledemirci55
-
Abo bu ne ya 15 kisi yle gelmekte neyin nesi. Ha bide bu erkek analari ogullarini arar gelinini degil. Benimkide oyle bisey varsa kocami arardi beni degil. Sanki o evde temizligi duzeni yemegi oglu yapiyo. Ne istir bu anlamadim gitti. Bide kendileride kadin biliyolar misafire hazirlik kolay degil. AMA bunu yapma sebepleri oglumun evi senin degil mesaji vermek.
Yada seni hazirlik siz pis basacak digerleriyle dedikodunu yapcak ondan arayip detay vermemis. Insan bir isi icin yaninda tum akrabayi komsuyu gezdirirmi sence bariz hepsini evini tanitmak onlari sana agirlatmak hizmet gordurmek icin getiriyo
Bunu engellemenin tek yolu gelecek te bidaha olmamasi icin esinle konuscan kilit onda dicen Ben emrivaki sevmem gelecek misafirinde seni degil beni haberdar etmesi gerekir falan de.
ya cnm sorma ya sinirlerim öyle bozuktu ki agladim gün icersinde hazirlik yaparken aynen bunlari düsündüm bende bilerek yapildigini.... konusmam layim ama nasil anlatacagim yanlis anlamasini istemiyorum ki....
Zaten simdi soylemiyceksin bisey sen elinden geldigince Evini temizle.hazirlik oldugu kadar yap. Gelince hazirligini begenmeyen laf sokan olursa dersin anne sen ogluna demisin ya lale bisey yapmasin gelince beraber yapariz diye daha dun haberim odu hazirlanamadim yeterince keske beni arasaydin bi kac gun onceden dersin. O kirilir bu kirilir konusamam dersen bu daha baska hic Boyle devam eder ve suna emin ol bilerek yapiliyo teftise geliniyo ona gore davran. Su gunu atlat sonra gelcegi dusunursun AMA bastan mesafe koymazsan oyle gider
Aynısını eşimin akrabaları da yapardı... Sorun gelmeleri değil eşimi arayıp söylerlerdi... Bende eşimle tartışıp doğrusunun beni aramaları gerektiğini söyledim oda onlar aradığında ben bilmiyorum eşimi arayıp sorun diyerek önüne geçti sizde böyle yapabilirsiniz?
pardon da iki yere anı konuyu açıp farklı yorumlarda bulunmuşsunuz
Bakın diğer yanda konuşamam, gelin istemiyor derler diyen sizsiniz burda konuşcam kesin kararlıyım diyen sizsiniz...
Neyse ben yanlış anlamış olayım, bana ne
Eşinin ailesi bu şekilde yaşıyorsa,bu durum eşine tuhaf gelmez.
Dolayısıyla senin söyleyeceklerin tepkisine neden olur.
Önce sıkıntını eşine uygun bir dille anlat.Kendi ailendeki misafir adabından sözet.Tabii kıyaslamaya ve eleştiriye girmeden yapmaya çalış.
Yoksa ailemi istemiyorsun,kırk yılda bir geldiler laf ettin gibi sözlerle karşılaşırsın.
bu yorumu diger yorumlari okuduktan sonra yazdim siz yanlis anladiniz... bu durumu paylasmak istedim cünki....
doğrudur, yolunuz açık olsun dedim ya bana ne...
sagolun ama cok ters yaziyorsunuz... yanli yanlis anlasilabiliyor...
yanlış anlıyorsanız o da sizin sorununuz bana ne... Bakın açıkla aları okursanızen azından aynı olan konunuzun birini kapattırmanız gerekeceğini anlarsınız. Ayrıca ben eşiniz yada kayınvaldeniz değilim, ters geliyorsa yazdıklarım yazmazınız, okuduğumu anlayacak kadar kafam çalııuyor, hadi yolunuz açıkolsun
yanlış anlıyorsanız o da sizin sorununuz bana ne... Bakın açıkla aları okursanızen azından aynı olan konunuzun birini kapattırmanız gerekeceğini anlarsınız. Ayrıca ben eşiniz yada kayınvaldeniz değilim, ters geliyorsa yazdıklarım yazmazınız, okuduğumu anlayacak kadar kafam çalııuyor, hadi yolunuz açıkolsun
bu nasıl yorum ya şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?