Esimin ailesi ve beni rahatsiz eden seyler....

arkdaşn sorunları var heralde dövecek gibi konuşuyo km canının sıktıysa ona gtsin.....

canm bnce kv ye söyle bir daha gelrken beni arayıın bana haber verin de resmen baskın yapmışlar 15 kişi ile geip deneme yaptı heralde kW eşine dee bir şey deme birdahakine canm bnde bir iki sefer söyledeim sen bnm annemin gelmesinin istemiyomusun vs şeylersöyledi

Yani biraz düşünceli olmak lazim 15 kiside ne ya
Allah korkusu yok iste bunlarda
Canim Allah yardimcin olsun sen takma boşver
Boyleleri icin uzumeye değmez

Pardon da burasi sizin stres atacaginiz yer degil kibarca uyarip gidebilirsiniz. Ters ters konusma haddini nereden buluyorsunuz ? Hem bana ne vs. Yazip hem tekrar konuyu uzatmak neden ? Bu forunu takip eden moderatorler vardir birakin silinmesi gerektigine onlar karar versin. Hi soylemek isterseniz de azicik kibarlik naziklik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

lafta degıl gercekten anne bı daha lutfen haber verın yanlıs anlamayınama haber vermedıgınız zaman hazırlık yapamıyorum derdımo da emınım hazırlıga gerek yok der ben de ozaman ama oyle de ayıp olur sıze karsı lutfen bızım evımızın de kendıne gore kuralları var haber verırısenız cokdaha ıyıolur derdım
ıcınızde bu olayı buyutursenız esınıze patlarsınız ve olan evlılıgınıze olur

Bu arada kv.niz aciginizi mi aramak istemis acaba. 15 kisi gelecekler bunu soylemiyor ve hazirlik yapma gelince yapariz diyor.gelenlere sizi beceriksiz mi göstermek istedi acaba

15 kişi nedir yaa bu insanlarda hiç mi düşünce yok hiç mi çekinme yok komşu gelmiş yaa biri de çıkıp demedimi yazıktır kıza geceden haber verdik bir günde 15 kişiye nasıl hazırlanacak nasıl ağırlayacak ayy allah uzak etsin böyle anlayışşız kayananayı biz bekarlardan

canım madem sana söyleme gereği duyulmuyor, al pastaneden 2 çeşit tatlı ve kurabiye, bi de çay demle, evi de bi süpür gitsin... sen kendin için yap temizliğini onlar için değil... seni düşünmeyeni sen de düşünme...

kim senin arkandan çekiştiriyorsa çekiştirsin hiç ama hiç üzülme... ben de yemek çay meyve bir sürü hizmet eden bi tiptim. inanki insanlardan zor zamanlarımda yardım göremeyince hiçbir şey haketmediklerini anladım. Eşimin de gözüne sokuyorum o da anlasın. ona göre davransın. biz hizmetçi gelmedik bu dünyaya. kim sana ne kadar yapıyorsa o kadar yapacaksın. bak şimdi ben hamileyim, ama inanki artık hiçbir şeyi umursamıyorum...

sen de çekiştirmelerini umursama rahat ol... bir gelirler iki gelirler hizmet göremeyince ayaklarını keserler inan bana..

Aynen cnm o yüzden geri yazmaya bile deymez... :) birdahakine diyecegim canim cünki olmaz böyle yani....

Kesinlikle katiliyorum seyma görmezden gelmek lazim böyleleri :)

Bilemiyorum canim öyle düsündüyse bile kendi ayibi bence...gayet iyi yaptim ama yemegimi temizligimi heryeri temizledim sildim :)

Amim canim amim basa cikabilmek cok zor cidden tam sorun yani...ama artik diyecegim yani :)

Dogru aslinda kim nasil davraniyorsa öyle davranmali... ne güzel hamilesin bu ara hayirli olsun allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim :) dediklerin cok dogru o kisiler hakediyor

Ağzından bal damlıyor ya ayyynen öyle bi de baş tacı edilince pohpohlanmak hoşlarına gider daha sıklaşır ziyaret bende bi senedir evliyim sabahtan akşama kadar onların evindeydim beraber yiyip içiyorduk. Yetmez gibi bide akşam bana geliyorlardı üstelik yeni evliydik bende bir hürmet bir servis baktım ki iyi yöne gitmiyor kestim. Ve kendi evimde oturacağım dedim yememi de ayırdım. Yoksa başa çıkılmaz bunlarla misafirleri gelince benim evde yatıyorlardı. Alt üst oturuyoruz. Ben mesafe koyunca kestiler.

Iste anlamiyorlar...illa bunlari yapmak lazim... yazik ediyorlar aslinda herseye...

Canim hepimiz ayni sorunlari yasiyoruz banada gelecekleri zaman esimi ararlar buyuzden defalarca tartistik esimle ama sonuc hep ayni esime soylerler esimde kabul eder cogu zaman esim unutup sabaha soyledigi bile oldu..sorun gelmeleri degil kimkim gelecekler onu bilmek kalabaliklar diye tencere tencere yemek yapiyorum iki kisi geliyor bazen iki kusi gelir diye az yapiyorum butun akrabalar geliyor..bazen oglen bekliyorum aksam yemegine geliyorlar..bir arkadasin dedigi gibi orasi ogularinin evi izlenimi yaratmak maksat..ALlahtan sik gelmiyorlarda sorun olmuyor ama Allaha sukur ne evimi ne kendimi nede mutfagimi hic eksik gormediler insallah gormezlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…