Esimin ailesi ve beni rahatsiz eden seyler....

Bana da gelineceği zaman eşimi ararlar, ama ben bu durumdan, şikayetçi değil çok memnunum.... Bana sorsalar, hayır dıyemem, ama eşime sorulduğunda, o da modyad a sorayım müsaitse haber veririm size der..... musaıtsem kabul eder, degılsem etmem yine cevabı esım verır....

ben boyle cok rahatım, bana sorulsa rahat olamazdım, ama sanırım konu sahıbı arkadasım sizdeki problem, eşinize sorulduğunda, hemen kabul etmesi oluyor... eşinizle önce bu durumu konusun bence, inanın farkında olmadan yapıyordur, benım eşimde ilk zamanlar soruldugunda hemen gozume bakıp:''hım bızemı gelıceksınız, (o arada goz gozeyız,tepki beklıyor benden ve ben ses cıkarmıyordum.sonra bana okey verır gıbı bır goz kırpıp:)) tamam buyrun gelın musaıtız'' dıyordu......sonra ben ona, biri geleceğinde önce bana sorması gerektıgını, soylemesını ıstedım ve artık oyle, deneyın derim

arkadasim allah yardimcin olsun..allahtan ben kaynanadan coooooooooooooook uzaktayim yoksa eminim her bi can sikintisinda market ugramasinda bana gelirdi..bide memnunsuzluk olurdu huyunu biliyorum..simdi uzagiz bazen oyle bile rahat birakmiyolar

benide cok sinir ediyor bu durum canim....ve bu durum cok zorluyor beni...banada cok sIk gelmiyorlar canim ama gelmesinler demiyorum bir kac gün önceden haber verin ya cok mu zor....biraz anlayis...

aynen canim sorun o cünki red edemez benim esim ailesine düskün....deneyecegim canim ve birdaha olursa basima gelen bu durum konusacagim acik aick

arkadasim allah yardimcin olsun..allahtan ben kaynanadan coooooooooooooook uzaktayim yoksa eminim her bi can sikintisinda market ugramasinda bana gelirdi..bide memnunsuzluk olurdu huyunu biliyorum..simdi uzagiz bazen oyle bile rahat birakmiyolar

bizde cok yakin degiliz ama geldiginde masallah pesinde herkesi topluyor.....ne güzel sanslisin

oğullarının evi diye toplamış gelmiş elalemi, rahat kadınmış sizinki.benim kv bi sene akrabalarının düğünü oldu tüm sülalesi onlarda kaldı, onları tplayıp bana gelmek istedi, ben küçük çocukla ağırlayamam hepsini dedim, çok bozuldu ama o oldu bi daha kimseyi getirmeye kalkmadı. çünkü bir kere yüz versem ardı arkası kesilmez.her evine gelene "bir gün hezya ya gidelim size kendi yemeklerinden yapsın" der. sanki çok güzel yemek yapıyorumda! bir sefer olmuş devamının gelmesini istemiyorsun bence açıkça söyle,eşini arayıp biz size gelecez dediğinde kendi tlfdan eşinin yanında ara " anne beni neden aramıyorsun madem misafir getireceksin bana söylemen gerekmiyor mu" de, sonra da müsait değilim bugun de.otursun oturduğu yerde!

eşin annesiyle konuşsun
yani 3-5 kişi beklerken 15 kişi gelmiş
sizin yerinizde olsam kesin sinir krizi geçirirdim

Evet dogru yüz vermekten oluyor bunlar....aynisi olsun birdaha ben yapacagimi biliyorum...sagol fikirlerin icin canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence en mantiklisi acik sozlu olmak yemegi yapacak olan ben oldugum icin bi daha beni arayin oglunuzu degil demek hadi 3 5 kisi neyse de 15 kisi ne yaa

Bence en mantiklisi acik sozlu olmak yemegi yapacak olan ben oldugum icin bi daha beni arayin oglunuzu degil demek hadi 3 5 kisi neyse de 15 kisi ne yaa

Kapiyi actigimda ki o hissettigim seyleri asla unutamam....herkesin o yüz ifadesi...baskin yaptik gibi felan..cok cirkindi...hala sinirlerim zipliyor....

Kapiyi actigimda ki o hissettigim seyleri asla unutamam....herkesin o yüz ifadesi...baskin yaptik gibi felan..cok cirkindi...hala sinirlerim zipliyor....

nasıl gecti pekii? umarım kös kös dönmüşlerdir :))

nasıl gecti pekii? umarım kös kös dönmüşlerdir :))

Zaten sohbet sifir...dikise nakisa yemek tariflerine sözüm yok ama tüm aksam herkesin elinde birsey....muhabbet ayniydi hep...cok sIkildim....esimde hic konusmadi sohbet sifirdi cünki...ondan sonra ne kadar cok sIkildigimi anlattim sohebtden bende demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…