• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ve kendi ailem çıkmazdayım

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlaaaar yine ben ama bu sefer konum farklı

Eşimle boşanma sürecinde eşimin ailesi benim arkamı hiç aramadı ailemi arayıp aramızı yapmaya hiç uğraşmadılar. Zaten boşanmayı isteme sebebim de tam olarak kendileriydi. Ailem evliliğim boyunca hayatımıza hiç müdehale etmediler. Eşimin ailesi zaten içimizdeydi hep. Sürekli benim ailemi oğullarından kıskandılar felan kp kv nin bana yaptığı ağır şeylerden sonra ailem iyice soğudu onlardan.

Hepsini bilmiyorlardı sonrasında anlattım ve özellikle babam çok etkilendi. Şimdi eşimle mutluyuz eşimin hatırına sık olmasada ailesiyle görüşüyorum. Ama ailem kendin görüş biz asla görüşmeyiz dedi eşimde biliyor bu düşüncelerini.
Bu sürede kv kp umreye gidecekti gitmeden bizimkilere de gelip bir helallik alalım demişler. Babam da kendisi evde olmadığı güne gelsinler dedi eşime ve geldiler.

Umreye gidip geldiler şimdi babam ben gitmem diyor. Ya madem gitmeyecektin gelecekleri zaman neden kabul ettin uydursaydın bahane gelmeselerdi sana da birşey diyemezdi kimse.

Bir taraftan çok haklı haketmiyor eşimin ailesi
Korkum şu ki eşimin ailesi ailem gitmedi diye laf söyleyip eşimi doldururda benim aileme karşı tavır aldırırsa diye yoksa gidip gitmemeleri pek mühim değil benim için

Sizce ailemi ikna etmeye çalışmalı mıyım?
Yoksa ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar mı ?
Not: Yakında doğumum var illa ki babam kp ile yüz yüze gelecek
2 gündür bu konu bana dert oldu
Fikirlerinize ihtiyacım var

Bence hiç karışma gitmek istemiyorlarsa gitmesinler eșinde zaten olayları biliyordur sanmam gönül koyacağını
Bugün eşimi aramış babam gözün Aydın demiş
Bana niye beni aradı ki babamı arasaydı dedi bekliyor belli
Bende sana görüşmeyeceğini söylemişti dedim kendi bilir bizimkiler günahalrını attılar dedi
Bozulduğunu hissettim

Bende sana görüşmeyeceğini söylemişti dedim kendi bilir bizimkiler günahalrını attılar dedi
Bozulduğunu hissettim
Bozulsun ama yanlış insanlara bozuluyor. Bence hiç o konulara girmeyelim sen borçlu çıkarsın de ;okadar Taviz verme. Ben karışmam de

Bozulduğunu hissettim

Boşverin takılmayın
Eşiniz de alışır

Hayatta en sevmediğim şey artık aile olduk düşüncesiyle zorla görüşmek.

Babanız istemiyorsa saygı duyun bu isteğine.

Keşke boşanmadan babaniza böyle bir paylaşımda bulunmasaydiniz....siz babanızın biricik prensesisiniz..eşiniz de olsa ,onun ailesi de olsa sizi uzmelerine içi el vermemiştir.

Bozulduğunu hissettim

günah atmak okadar kolaymı oluyormuş? karışmayın bence aileniz haklı herkez konuşmadan yada yapacağını yapmadan önce bi durup düşünecek... umreye gittiklerine göre inançları var o yüzden insan kırmanın ne demek olduğunu bilip öyle davransalardı

Arada neler yaşanmış tam olarak bilmiyoruz ama eğer eşinizle anlaştınız ve evliliğinize devam etme kararı aldıysanız ailelerin de asgari ölçüde bir uzlaşmaya varmaları gerekiyor bence..aksi durumda hep sorun çıkar. Tabi ki eskisi gibi olmaz ama hastalıkta, doğumda illa ki yüzyüze bakmak durumunda olacaklar..ilk adımı da karşı taraf attığı için top şuan sizin ailenizde. İnsanlar helallik almaya gelmişler sizin aileye de düşen gidip ziyaret etmektir en azından sizin hatrınız için

kendi bilir bizimkiler günahalrını attılar dedi

Kalp kırgınlığının,helalliğin olup bittiğine eşiniz nasıl emin oluyor? kendisi mi karar veriyor günahın silinip silinmediğine? her umreye gidip gelen sütten çıkmış mı oluyor tövbe tövbe..

Kapıyı çarpıp çıktıysanız geri dönmeyecektiniz..geri döndüysenizde babanız kukla değil, bırakında adam kiminle muhattap olup olmayacağına kendi karar versin..karşılaşsalar gırtlaklayacak değil sonuçta.

Kızlaaaar yine ben ama bu sefer konum farklı

Eşimle boşanma sürecinde eşimin ailesi benim arkamı hiç aramadı ailemi arayıp aramızı yapmaya hiç uğraşmadılar. Zaten boşanmayı isteme sebebim de tam olarak kendileriydi. Ailem evliliğim boyunca hayatımıza hiç müdehale etmediler. Eşimin ailesi zaten içimizdeydi hep. Sürekli benim ailemi oğullarından kıskandılar felan kp kv nin bana yaptığı ağır şeylerden sonra ailem iyice soğudu onlardan.

Hepsini bilmiyorlardı sonrasında anlattım ve özellikle babam çok etkilendi. Şimdi eşimle mutluyuz eşimin hatırına sık olmasada ailesiyle görüşüyorum. Ama ailem kendin görüş biz asla görüşmeyiz dedi eşimde biliyor bu düşüncelerini.
Bu sürede kv kp umreye gidecekti gitmeden bizimkilere de gelip bir helallik alalım demişler. Babam da kendisi evde olmadığı güne gelsinler dedi eşime ve geldiler.

Umreye gidip geldiler şimdi babam ben gitmem diyor. Ya madem gitmeyecektin gelecekleri zaman neden kabul ettin uydursaydın bahane gelmeselerdi sana da birşey diyemezdi kimse.

Bir taraftan çok haklı haketmiyor eşimin ailesi
Korkum şu ki eşimin ailesi ailem gitmedi diye laf söyleyip eşimi doldururda benim aileme karşı tavır aldırırsa diye yoksa gidip gitmemeleri pek mühim değil benim için

Sizce ailemi ikna etmeye çalışmalı mıyım?
Yoksa ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar mı ?
Not: Yakında doğumum var illa ki babam kp ile yüz yüze gelecek
2 gündür bu konu bana dert oldu
Fikirlerinize ihtiyacım var

Niye gorusmek zorundalar ki bende onu anlamadim. Sen evlisin ailen ailesiyle evli degil. Selam sabah disinda gorusmeselerde olur

İşte bunlar tamamen sizden kaynaklanıyor bakacağın surata tükürme, tüküreceğin surata da bakma demişler boşanma kararı alırken tamamen emin olup bu yola çıkmanız lazımdı. Siz ailenizin en değerlisisiniz size yapılanları unutamazlar tamam eşiniz için unutursunuz ama onlar unutmazlar. O yüzden karışmayın eşinize de güzel bir dille anlatın kimse karşı taraf üzülecek diye sevmediği insanla görüşmek zorunda değil.

Siz bile eş hatri için görüşürken ailenizden beklemeyin babanızın işine de karışmayın bence iyi yapmış yüz bulmasınlar. .

Zaten onlar geldiğinde evde olmayisindan anlamışlardır babanızın tavrını emin olun .

Bozulduğunu hissettim

Esiniz otursun bir zahmet yerinde. Aiöesi ümreye giderken "helallik alalim" derken bunu neden yapti diye düsünüyor? Sizdw ailenizin arkasinda durmayi ögrenin. Bir babanin burda esinize ve ailesine olan güveni kirilmis. Bunun telafisi "biz ümreye gidiyoruz,kendi hesabimiz icin bir helallik alalim" degil. Günah atmislarmis.

Siz karışmayın babanıza da bişey demeyin ısrarcı olmayın. Kolay değil yani kızları boşanma aşamasından dönmüş yaşananları öğrenmiş. Koskoca adam görüşmek istemezse görüşmez. Tövbe haşa bize düşmez tabi ama umreye gidince bütün günahlardan kırdıkları kalplerden aldıkları ahlardan temizleniyor muymuş insan. Eşinizin bozulmaya hakkı yok.

Babana diyorsun niye tezat davranıyor şimdi aramalı mı diye ama madem sen iyi olacaktın,görüşecektin,eşinle de barışacaktın niye ailene herşeyi anlatıp kinlendirdin.Alın baştan üzün kızımı der gibi,Tabiki görüşmezler.Görüşmek zorunda da değiller.

Eşin Azcık doluyor ki neden bizimkileri degil de beni arıyorlar diyor.Günah almak da öyle kolay degil.4 4lük müymüş onlar?

Bizimkiler de samimi değiller.Kp umreye giderken babamlara haber de vermedi ama doğumum var yakında yüzyüze gelirlerse ne olacak sanki.Selam verirler.Biri bekler diğeri gelir sırayla.Ya da dengelerler yani.Çok önemli bir durum degil.

Onların tarafına yaranmak adına veya bizi ayırmasınlar adına babanın,ailenin gururunu ayaklar altına almamalısın ki sizleri ve seni saysınlar.

Back
X