Eşimin ailesi ve problemleri

saçma adetlerimiz
1. el öpme
2. kv anne deme
3. gelinlikte kırmızı kuşak
4. düğünde altın takma
5. bohça denen saçmalık
bunlar şimdilik aklıma gelenler. bizi milletle yüz göz eden adetler. yabancılara bu konuda çok özeniyorum. ne vardı bizde gidip fatma hanım nasılsınız deyip seviyeli takılsak ne vardı sanki. kv cadısı el uzatmamış. o elini biyerine soksun. ay sinirlendim

+ gerdek gecesi ertesi el öpmeye gitme

öptürmüyorsa öpmeyin neden öpmek istiyorsunuz ki eşiniz hatrına gidin kalın o konularda açılmıyorsa başka sorun çıkarmıyorlarsa dönün gelin yani.

Birak elini opmeyi bi daha ki sefere yanagini bile opmem. El sallar bye bye der çıkarım . Valla esimin ne dusundugude bi yere kadar kendimi ikinci kez kakalak yerine koydurmam.

öpsen de öpmesen de kadın seni sevmiyor, değişen bir şey olmayacak. ama öpersen eşinin gözünde üstüne düşeni yapmış olacaksın.

Duruma göre davranın. Baktınız size tavır halinde öpmeyin bile. Kendi bilir.

Merhaba kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum. Yazmak bu güne kısmetmiş.
Eşimin ailesiyle büyük problemler yaşadık beni bir türlü kabul edemediler. Etmedikleri eziyet kalmadı. Ben de 3 senedir görüşmüyorum eşim ara ara kısa zamanlarda gitti. Bana da baskı yapmadı hiç hep hak verdi haklı olduğumu yanımda olduğunu söyler daima.
Neyse ben son gittiğimde 2 gün kaldık hiç bir olay konuşulmadı kV bana oradan ayrılırken elini öptürmedi( öpmek için eğilmiştim arkasına sakladı elini) ben de kaldım kakalak gb . Şimdi eşimin hatrına 2 gün oraya uğrayıp benim memleketimde tatilimizi geçireceğiz( doğuda öğretmeniz bu arada).
Şimdi derdim şu kaynanamın gidince elini öpmeli miyim? Yoksa bana yaptığını ona hissettirmeli miyim? Çok uzun oldu kusura bakmayın teşekkürler.
Canım bende eşimin ailesiyle çok problemler yaşadım ve zorlamalarıyla o kadının elini öpmeye uzandığımda elini vermedi keyfin bilir dedim bende.Yani bi kere bu tip kadınlar saygıyı hak etmiyolar o yüzden kendini kasma öpüyüm diye dicem ama eşin yanında olduğu için onun için yap derim,benim eşimde yanımda durmadığından iyice bilenmiştim ama sen yap,bunu gurur meselesi yapma elini öpmeye yelten vermezse geri çekil hemen,eşin için...

Canım bende eşimin ailesiyle çok problemler yaşadım ve zorlamalarıyla o kadının elini öpmeye uzandığımda elini vermedi keyfin bilir dedim bende.Yani bi kere bu tip kadınlar saygıyı hak etmiyolar o yüzden kendini kasma öpüyüm diye dicem ama eşin yanında olduğu için onun için yap derim,benim eşimde yanımda durmadığından iyice bilenmiştim ama sen yap,bunu gurur meselesi yapma elini öpmeye yelten vermezse geri çekil hemen,eşin için...
Ben anlayamıyorum bu kayınvalidelerinin oğlunu mutsuz etme çabalarını ya bizden çok çocuklarını üzüyorlar...

Ben anlayamıyorum bu kayınvalidelerinin oğlunu mutsuz etme çabalarını ya bizden çok çocuklarını üzüyorlar...
Oğullarını üzdüklerini düşünmüyolar bence,oğlan benim oğlan nasılsa diyolar el kızını üzmeyi amaçlıyolar ama bir yuvayı mutsuz ediyolar.Biz bu yüzden ayrılma noktasındayız şu an,dediğim gibi eşin yanındaymış ne güzel mutluluk bu,benim eşimde yanımda olsaydı keşke kaynanaya tiye alır elini verirse öper vermezse mutlu mesut devam ederdim

Oğullarını üzdüklerini düşünmüyolar bence,oğlan benim oğlan nasılsa diyolar el kızını üzmeyi amaçlıyolar ama bir yuvayı mutsuz ediyolar.Biz bu yüzden ayrılma noktasındayız şu an,dediğim gibi eşin yanındaymış ne güzel mutluluk bu,benim eşimde yanımda olsaydı keşke kaynanaya tiye alır elini verirse öper vermezse mutlu mesut devam ederdim
Inşallah kurtarırsınız evliliğinizi

Back
X