- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
- #21
4 aylık eviliyim Bu sürecce boyunca eşimin ailesi hep üstümüzde,ortak işyerleri var eşim 7 den gece 1 e kadar çalışmakta ve bana hiç vakit ayıramamakta bağkuru yok Banka borcu çok Bunları yapan hep babası Beyfendinn kendi borcu yok ama herşey eşimin üstünde,düğünümdeki altınların hepsini aldılar evimiz yok,herşeye rağemn kabul ettim eşimi fakat babası anası ben yönetirim diyor eşimde dinliyor 1 aylık evliyken babasıyla tartıştım tonla laf söyledi,şimdiden annesiyle oda ufacık sorunu deve yaptı annenlere söylücem diyip annemin evine getirdiler burda da aynı devam edildi tartışmalar en sonunda apartmana rezil etti.. bağırararak ailemi ve beni ...30 yıldır ailemin bikez bile sesi yükselmedi bu apartmanda....bende geri gitmedim bu 3. gün eşim arıyor sevdiğini söylüyor gelcem alcam dedi bugün için fakat gelmedi...Eşim hep ailesinin sözünde,bana gelince annemlerle barışcaksın dedi fakat onlardan nefret ediyorum. Ne yapcağımı bilmiyorum eşim almaya gelsede ailesiyle görüşmek istemiyorum fakat zorla götürüyor.Evlendiğimden beri tek kavgamız onlar ,bıktım çok mutsuzum.
Siz bu adamın çalışma şartlarını bilmiyor muydunuz? Nişanlılık evresinde ailesi ile ilgili ipuçlarını yakalayamadınız mı? Her şeyden geçtim sizin ailenizi rezil eden insanlarla işiniz olmasın. Hayır deseniz ki kapımda ağlıyor hem benden hem ailemden özür diliyor, bundan sonra ailesi çok karışmayacakmış falan o zaman dönün diyelim. Ailemle barışıcaksın diyen adama sen önce benim ailemden özür dile de bir onlarla barış. Sonra ben de barışırım diyemediniz mi? Ezdirmeyin bu kadar kendinizi.
Bebek konusunda ise geçici bir akıl tutulması yaşadığınızı düşünmek istiyorum. 4 ay süper giden evliliklerde bile bebek düşünmek için çok erken. Önce birbirinizi bir tanıyın, evliliğinizi rayına oturtun sonra. Ne olur bebek dünyaya getirirken önceliğiniz o can olsun. Ben bu bebeğe ne verebiliyorum, nasıl bir ortamda dünyaya getiriyorum. Ben anne olmaya hazır mıyım? Bu adam baba olmaya layık mı? Bir düşünün.