eşimin ailesi yönetiyor

4 aylık eviliyim Bu sürecce boyunca eşimin ailesi hep üstümüzde,ortak işyerleri var eşim 7 den gece 1 e kadar çalışmakta ve bana hiç vakit ayıramamakta bağkuru yok Banka borcu çok Bunları yapan hep babası Beyfendinn kendi borcu yok ama herşey eşimin üstünde,düğünümdeki altınların hepsini aldılar evimiz yok,herşeye rağemn kabul ettim eşimi fakat babası anası ben yönetirim diyor eşimde dinliyor 1 aylık evliyken babasıyla tartıştım tonla laf söyledi,şimdiden annesiyle oda ufacık sorunu deve yaptı annenlere söylücem diyip annemin evine getirdiler burda da aynı devam edildi tartışmalar en sonunda apartmana rezil etti.. bağırararak ailemi ve beni ...30 yıldır ailemin bikez bile sesi yükselmedi bu apartmanda....bende geri gitmedim bu 3. gün eşim arıyor sevdiğini söylüyor gelcem alcam dedi bugün için fakat gelmedi...Eşim hep ailesinin sözünde,bana gelince annemlerle barışcaksın dedi fakat onlardan nefret ediyorum. Ne yapcağımı bilmiyorum eşim almaya gelsede ailesiyle görüşmek istemiyorum fakat zorla götürüyor.Evlendiğimden beri tek kavgamız onlar ,bıktım çok mutsuzum.

Siz bu adamın çalışma şartlarını bilmiyor muydunuz? Nişanlılık evresinde ailesi ile ilgili ipuçlarını yakalayamadınız mı? Her şeyden geçtim sizin ailenizi rezil eden insanlarla işiniz olmasın. Hayır deseniz ki kapımda ağlıyor hem benden hem ailemden özür diliyor, bundan sonra ailesi çok karışmayacakmış falan o zaman dönün diyelim. Ailemle barışıcaksın diyen adama sen önce benim ailemden özür dile de bir onlarla barış. Sonra ben de barışırım diyemediniz mi? Ezdirmeyin bu kadar kendinizi.
Bebek konusunda ise geçici bir akıl tutulması yaşadığınızı düşünmek istiyorum. 4 ay süper giden evliliklerde bile bebek düşünmek için çok erken. Önce birbirinizi bir tanıyın, evliliğinizi rayına oturtun sonra. Ne olur bebek dünyaya getirirken önceliğiniz o can olsun. Ben bu bebeğe ne verebiliyorum, nasıl bir ortamda dünyaya getiriyorum. Ben anne olmaya hazır mıyım? Bu adam baba olmaya layık mı? Bir düşünün.

haklısınız ama Kafam karma karışık,babam aksi biri tekrar eve dönmek istemiyorum.Tek başımada bırakmazlar İki ucu kötü

Lütfen babanız ne kadar aksi bir adam olursa olsun sonuçta babanız. Elin kahrını çekmek mi yoksa babanızın aksiliğini çekmek mi? Kayınpederle kavga etmişsiniz. Onun tavrı babanızın aksiliğinden daha kötü değil miydi?

haklısınız ama Kafam karma karışık,babam aksi biri tekrar eve dönmek istemiyorum.Tek başımada bırakmazlar İki ucu kötü

Şu anne baba evine dönme olayini anlamıyorum. Dönmek istiyorsan dönersin. İstemiyorsan anlasamiyorsan ayrı bir eve çıkarsın. İşin gücün var nihayetinde. Nasıl neden seni baba evine götürüp bırakmalarina, kafalarına göre almalarına izin veriyorsun ?

O adamdan bi cacık olmaz. Illaki döneceksen ki öyle görünüyor, artık ana babasınin emrinden çıkıp, maddi manevi yularini koparip, seninle bir aile olmasına söz versin öncelikle. Sözünü tutmazsada da boşan gitsin.

Bence cocuk yapmayi bir daha dusunun derim, tabi donecekseniz.
Şoyle bi kendimi yerinize koydumda, ben kabullenemezdim, kendi kendimi yer bitirir cildirirdim herhal.
En cok tahammul edemedigim seyler, - karışılmasi/ yonetilmek yetiskin insanlariz sonucta hayati dogruyu yanlisi yaşaya yaşaya ogrenecegiz, ogreniyoruz! ikincisi eşimin beni tutmamasi vs vs ( ki bu yuzden cok kavgalar etmisizdir ama cok sukur cogu seyi gorup geri adim atmistir) ucuncusu Ailemi cevremizdeki insanlara rezil etmesi !!!!!!! Bende donmezdim bi sure zaman tanirdim herhalde, sart kosardim belkide??
Ama hakkinizda hayirlisi, insaAllah dogru olana karar verirsiniz.
Tavsiyem; Lutfen kendinizi ezdirmeyin!! Acik acik konusun eşinizle, yanliş buldugumuz seyleri soyleyin, veya cozumler sunun. Cunku yaşadiginiz okudugum kadari ile kolay degil.

Rica ederim çocuk yapmayın. Sizin kocanızı eve bağlamak, ilişkinizi sağlamlaştırmak adına yaptığınız çocuklar sefil olucak. Bir de eğitimli insanlar yapmasın şu hatayı lütfen. Sağlam ilişkilerde bile büyük sorun çocuk. Nerden çıkıyor bu aman çocuk olunca düzelir hikayesi?! :KK12:

Okuyun arkadaşım, mesleğiniz olsun, işiniz olsun, paranız olsun.
Bakalım bu garip umut devam edecek mi?

Neden direk insanlara çalışmıyorsan müstehak der gibi konuştunuz.. Çalışmadığını nereden anladınız konuda işle ve parayla alakalı bir durum geçmiyor da.. Çalışmayan insanlara 2. Sınıf insan muamelesi yapılıyor resmen..

Neden direk insanlara çalışmıyorsan müstehak der gibi konuştunuz.. Çalışmadığını nereden anladınız konuda işle ve parayla alakalı bir durum geçmiyor da.. Çalışmayan insanlara 2. Sınıf insan muamelesi yapılıyor resmen..

Çalışmayana çek git hayatını kur diyemediğimiz için olabilir mi?

Gercekten yasinizi cok merak ettim,kucuk oldugunuz kanisindayim..
Bu yeni nesil ogretmenlere birseyler oldu ya hu,biz boyle eril eril hayatlara bas egecek insanlar degiliz..hocam deli misiniz Allah askina? Obje misiniz siz,sandikdan cikan ceyiz esyasi misiniz da birileri sizi bi evden diger eve nakliyat yapiyor? Silkinin bi kendinize gelin ,ailenize de o kadar karisma hakki vermeyin

Çalışmayana çek git hayatını kur diyemediğimiz için olabilir mi?

Eğitimli olsaydın terketmek kolay olurdu demek ayrı, konu sahibi evliliğini kurtarmak için bebek düşünmüş bencede doğru değil bu ama bu düşüncesine cevap olarak yok okuyun yok çalışın gibi bir cevap verilmiş.. Yok para kazansan böyle olmaz falan.. Buna ne alaka dedim..

Arkadaslar malesef bazi seyler egitimle olmuyor keske olsa cok severek herseyi goze alarak geldim duzelir diye dusundum ama olmadi.

Allah sana akıl fikir versin ne diyim.. daha önceden bunu göremedin mi? öğretmensin ve kendine bu şekilde hakaret ettiriyorsun. kocandan da bir cacık olmaz gibi görünüyor

Back
X