- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
- Konu Sahibi Minikkalp34
-
Ben sana mesaj yazmadım ama bu iddianı site yöneticisine yazdım. Onlar çıkarırlar ortaya şimdi kimin yalan söylediğini. Hadi bakalım hodri meydan.Terbiyeni takin. Sabahtan beri hakaet ediyorsun. Ozel msjini buraya kopyalamiyorum. Ugrastim yapamadim. Yazma bana. Ben senden yardim mi iatedim. Beni ne ilgilendirir senin meslegin bilmeme neyin. Allah askina azicik tutarli konusun. Kac kez hakaret ettin. Ben mesru evliligimde yasadigim bi problemi anlatiyorum sen msj yaziyosun. Anlamadim istedigin nedir. Bosanmak istemiyorum.diyince bu ne kin kardesim. Iatemiyorum bosanmak. Duzeltmek istiyorum bu kadar. Nedir bu ofkeniz.
Hayır, asla! Yalan ve iftira. Ama Kazen’e yazdım bunu. İlgileniyor şu an sağ olsun. Ben kendimi ispat ederim de bakalım bu arkadaş savcılıktan hakaretle ilgili açtığım davanın kâğıdını alınca ne yapacak?lacasadepapel cidden özel mesaj attınız mı şuna?
Bende yazdim az once. Hakaretlerini de yazdim. Anlamadim kininiz nedir. Bir sey sordum. Bosanmak.iatemiyorum.dedim.diye hakarete gittiniz. Istemiyorum nosanmak ya. Ben duzeltiyorum evliligimi. Nedir bu sorun
Peki bu değişik niye böyle şeyler uyduruyorHayır, asla! Yalan ve iftira. Ana Kazen’e yazdım bunu. İlgileniyor şu an sağ olsun.
İyi dilek içeren tüm mesajları üstünüze alınmayınEvet. Hamdolsun canim. Cok sagol. Ne diyeyim. Sizler cok iyi insanlarsiniz. Rabbim herkese kalbinin ekmegini versin
Ya lutfen savciliga yazin bekliyorum. Hakaretlerinizi bende kopyalayacagim. Yazdiklarinizi. Bekliyorum. Hamdolsun alnim acikHayır, asla! Yalan ve iftira. Ana Kazen’e yazdım bunu. İlgileniyor şu an sağ olsun. Ben kendimi ispat ederim de bakalım bu arkadaş savcılıktan hakaretle ilgili açtığım davanın kâğıdını alınca ne yapacak?
Sen sorunlu muusn? Kadın sana özel mesaj atmamış neden atmış gibi yazıyorsun?Bende yazdim az once. Hakaretlerini de yazdim. Anlamadim kininiz nedir. Bir sey sordum. Bosanmak.iatemiyorum.dedim.diye hakarete gittiniz. Istemiyorum nosanmak ya. Ben duzeltiyorum evliligimi. Nedir bu sorun
Ana kaizen kim. Gondericem sifremi falan bakilsin. Yeter bu ne ya. Sabahtan beri alttan aliyorum. Nedir derdiniz ben anlamadim. Bi aorun yazdim. Hakaret ettiniz. Hakarey etmedim devam ettiniz. Bosanmazsan iyi oluyo bilmem ne. Yahu bosanmiyorum. Bu benim tercigim nedir bu kadar hakaret. Yeter arkadaslar. Bu nedir yaSen sorunlu muusn? Kadın sana özel mesaj atmamış neden atmış gibi yazıyorsun?
Kesin kocan görümcelerine de bir eşy yazmamıştır sen yazmış gibi anlıyorsundur bence! Normal değil çünkü bu hareketin!
Ana kazen kimdir ben de yazicam bu nedir ya Allah askina. Bin pisman oldum bi konu actim.ictenlikle. hakaret ustune hakaret. Tonetime yazdim ama ana kazen kimse daha cabuk baksin. Bu nedir yahuHayır, asla! Yalan ve iftira. Ana Kazen’e yazdım bunu. İlgileniyor şu an sağ olsun. Ben kendimi ispat ederim de bakalım bu arkadaş savcılıktan hakaretle ilgili açtığım davanın kâğıdını alınca ne yapacak?
Sana neden özel mesaj atıp dost hayatı yaşadığını söylesin ki bu konuda? Ne alaka yani? Madem ekran görüntüsü alamıyorsun direk ne yazdıysa buraya yaz madem?Ana kaizen kim. Gondericem sifremi falan bakilsin. Yeter bu ne ya. Sabahtan beri alttan aliyorum. Nedir derdiniz ben anlamadim. Bi aorun yazdim. Hakaret ettiniz. Hakarey etmedim devam ettiniz. Bosanmazsan iyi oluyo bilmem ne. Yahu bosanmiyorum. Bu benim tercigim nedir bu kadar hakaret. Yeter arkadaslar. Bu nedir ya
Arkadaşım kim sana hakaret etti? Sen kendin kadına dost hayatı yaşıyor demişsin! Aklın mı yok nedir anlamadım? Bize ne senin boşanmadan git çek ne yapıyorsan yap !Ana kaizen kim. Gondericem sifremi falan bakilsin. Yeter bu ne ya. Sabahtan beri alttan aliyorum. Nedir derdiniz ben anlamadim. Bi aorun yazdim. Hakaret ettiniz. Hakarey etmedim devam ettiniz. Bosanmazsan iyi oluyo bilmem ne. Yahu bosanmiyorum. Bu benim tercigim nedir bu kadar hakaret. Yeter arkadaslar. Bu nedir ya
Yalnız bence üyeyi karıştırıyorsunuz , bu hanım dost hayatı falan yaşamıyor ve evli öğretmen . Şu an %100 haksızsınız. Ayrıca üye size hakaret falan etmedi siz direkt kadına ahlaksız gibi bir çok itham ve hakarette bulundunuz. O sebeble savcıya olay intikal ettiğinde başı ağrıyacak olan sizsiniz.Ya lutfen savciliga yazin bekliyorum. Hakaretlerinizi bende kopyalayacagim. Yazdiklarinizi. Bekliyorum. Hamdolsun alnim acik
Kazen kimdir ya yardimci olacak varmi kazene gostereyim. Bu nedir memleket meselesi. Yarim saat once konuyu kapatacaktim kapatamadim bulamadim yerini. Gittikce yaziyorsunuz. Hanginize yazayin artik sasirdimSana neden özel mesaj atıp dost hayatı yaşadığını söylesin ki bu konuda? Ne alaka yani? Madem ekran görüntüsü alamıyorsun direk ne yazdıysa buraya yaz madem?
Siz bana ne yazdigini okumadiniz mi yukarida. Adaletli konusun. Msj atan kendisi. Anlamadim ne oluyorArkadaşım kim sana hakaret etti? Sen kendin kadına dost hayatı yaşıyor demişsin! Aklın mı yok nedir anlamadım? Bize ne senin boşanmadan git çek ne yapıyorsan yap !
Anlamamana şaşırmadım böyle devamSiz bana ne yazdigini okumadiniz mi yukarida. Adaletli konusun. Msj atan kendisi. Anlamadim ne oluyor
Ahahaha sakin ol şampiyon konuyu kapatamazsın.Kazen kimdir ya yardimci olacak varmi kazene gostereyim. Bu nedir memleket meselesi. Yarim saat once konuyu kapatacaktim kapatamadim bulamadim yerini. Gittikce yaziyorsunuz. Hanginize yazayin artik sasirdim
Basimla gozum.ustune savcilikta agrisin basin. Ben hakaret etmedim. Kendisi hakaret etti. Msjda yazdim kazen kimse gondereyim diye. Cvp ta yazmadi ne yapabilir baskaYalnız bence üyeyi karıştırıyorsunuz , bu hanım dost hayatı falan yaşamıyor ve evli öğretmen . Şu an %100 haksızsınız. Ayrıca üye size hakaret falan etmedi siz direkt kadına ahlaksız gibi bir çok itham ve hakarette bulundunuz. O sebeble savcıya olay intikal ettiğinde başı ağrıyacak olan sizsiniz.
Konunuza gelecek olursam , yaşadığınız olaylar inanılmaz derecede psikolojinizi bozmuş son derece saldırganlaşmışsınız. Benim düşüncem mutlaka bir süre bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmanız
Eşinin de mi arkadaş bulma sıkıntısı olur senin memleketinde? Niye ailesinin yaşadığı yerden ayrılmak istemiyor? Evlenmeden önce konuşmadınız mı bunları?
Bu mesaj size ait. Hani diyorsunuz ya ‘ailesi olmasa eşim o kadar iyi olacak ki’, emin misiniz bundan???
11 yıllık evliyim. 42 yaşındayım ve gayet olgunum şekerim. İlgili olmaları normal olan zaten ve evet ilgili olan erkek çooook. Bir tanesi de benim eşim. 8 aylık evlilikte ilgisizlikten vb. terapiste gidiyorsanız konu sahibi, tek sorununuz eşinizin ailesi değildir. Eşinizle ilgili yazdıklarınız gerçekten çok kötü ve bence boşanma sebebi. Tabii benim “kocişimi bana karşı dolduruyorlar, ailesi kötü, bizi ayırmaya çalışıyorlar, yoksa kocişim çok iyi, çok saf, bir kociş bulmuşum, niye bırakayım onu” kompleksim yok, o yüzden gözünün yaşına bakmam böyle kocanın!
Ne yazmışım özelden ya? Ne diyorsun sen? Bu ne biçim bir üslup? Söyle bakayım ne yazmışım? Ne mutsuzluğu???
Ne diyorsun sen be? Gönder bakayım hepsini, isim isim yaz ama buraya yaz. Sen beni başka bir üyeyle karıştırdın bence. Bu hakaretlerini savcılığa vereceğim direk. Gör bakalım gününü!
Hayır, şok oldum ya! Ben bugüne kadar sanal âlemde bile onurum, şerefimle bulundum. Hiçbir zaman yalan beyanda bulunmadım. Kimseye özel mesajda yanlış bir şey söylemedim. Evliyim, öğretmenim ben! Evli bile değilsin, dost hayatı yaşıyorsun diyor bana. Şok oldum ya! İnanamıyorum şu an böyle çirkef biriyle muhatap olduğuma! Ben ne hakaret ettim ne başka bir şey söyledim. Ben olsam sürdürmezdim böyle bir evliliği dedim sadece. Hani diyor ya “kocam gülerek niye ailem hakkında yalan söylüyorsun dedi”, kocası anlamış bunun ne kadar iftiracı olduğunu, kadın olmayan şeyleri söylüyor bana, çamur at izi kalsın hesabı; bence kocasının ailesine de aynısını yapıyor!
Benim bu üyenin konusuna yazdığım mesajlar bunlar. Siz karar verin lütfen hakaret var mı bunlardaHayır, asla! Yalan ve iftira. Ama Kazen’e yazdım bunu. İlgileniyor şu an sağ olsun. Ben kendimi ispat ederim de bakalım bu arkadaş savcılıktan hakaretle ilgili açtığım davanın kâğıdını alınca ne yapacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?