• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve ailesi

Ya kv çok da iyi niyetli değil o kesin de.. Her gün konuşmalarından rahatsızsanız bile -ki bence bir sıkıntı değil, bekarken de evliyken de annemle her gün konuşurum ben- belli etmeyin. İstediğinizi almışsınız işte daha ne.. Eski düzene dönecek diye korkuyorsunuz sanırım. Dönerse onu ayrıca çözme yoluna gitmek lazım. Şimdiden bir şey demek olmaz.
Aynen öyle biraz mesafe her zaman iyidir eger bu kadar karışan bir kv var ise biraz esimde mesafe koyunca en azından karışmıyor ama hergün aradigi zaman hep bi karışmalar sorunlar cok üstüme geldiler artık sinir hastası oldumm kaldıramıyorum bir tane sözlerini bile

Kendi yengeme sukrettim abim aramazsa yengem arar kendi bana mesaj atar aksamlari görüntülü arar çocukları g

Bende hala olayı anlamaya çalışıyorum hele biri yazmış çocuk olana kadar gelmeleri saçma falan diye kendimi sorgulamaya düştüm yengemler yeni evliyken sürekli arar çağırırdi gel evde canım sıkılıyor diye acaba giderek hata mi yapıyor musum?

Maalesef boyle insanlar ( konu sahibi gibi ) yuzunden ilişkiler berbatlasiyor. Ama sorsan hep o hakli. Buyutup evlendirip sonra da veda mi etsin annelr ogullarina. Ciddi bi sorun olur o zaman mesafe koyarsin ama yine de esinin aramasina engel olmazsin-olamazsin..
Yengeniz gibi insanlar fazla kalmadi maalesef :)

Merhaba arkadaşlar ben eşimle lise döneminde tanıştım 7 yıl flört sonunda evlendik fakat evlenene kadar sürekli kavga tartışma ile gecti bu dönem eşim sürekli kıskanırdı beni ama bir taraftanda deli gibi seviyordu bende tabii ama annesi ile birbirimizden nefret ettik yani bir kaşık suda boğucaz deyim yerindeyse .birbirimize hep bi surat tavır böyle gecti yıllarca . Esimi cok kıskandı benden ve hep karışmaya calıştı kendi istedikleri olmayıncada hep bi surat ben cok huzursuzdum ve esime dedim evlenemeyiz ben istenmedigim biryere gelin olamam ben hep huzursuz olurum hayatım zehir gibi gecer ayrılalım dedim ama esim hicbir sekilde bırakmadı agladı yalvardı bırakma diye ve her seferinde barıştık . Nişanlandık ama karışmalar tavırlar telefonla esimi hergün aramalar bitmedi bir yıl gecti aradan Evlendik daha evliligimiz 1 ay olmus iki üc gunde bir kahve icmeye gelmeler cok düsüncesizler ya daha balayındayız yeni evliyiz bırakında biz size gelelim yani degilmi.bunun gibi sorunlar hic bitmedi ve evliligin ilk senesi esimin ailesini savunması yüzünden hergün kavga ile bosanmaya kadar gitti . Ben evimi terk edip annemlere gittim depresyona girmistim artık 1 ay kafa dinlemek icin bana iyi geleceğini düsundüm 2 gün sonra esim geliyorum seni almaya dedi ve evimize geldik kayınvlde ise birdaha gidersen gelip alamaz seni dedi yaa düsünebiliyomusunuz yuvanız dagılmasın diyecegine böyle bir tepki veriyor.
Bende esime dedim ki anneni bu evlilige karıstırmıcaksın seni hergün aramayacak surat yapmicak oyle cat kapı gelmicek istemiyorum tamam dedi ve anlastık ama simdi esim annesini hergün arıyor ve ben buna sinir oluyorum arkadaslar bunca yasadıgım seyden sonra haksızmıyım sizce .?
Allah sabır versin gerçekten çok üzülüyorum insanlar neden böyle davranıyor

Maalesef boyle insanlar ( konu sahibi gibi ) yuzunden ilişkiler berbatlasiyor. Ama sorsan hep o hakli. Buyutup evlendirip sonra da veda mi etsin annelr ogullarina. Ciddi bi sorun olur o zaman mesafe koyarsin ama yine de esinin aramasina engel olmazsin-olamazsin..
Yengeniz gibi insanlar fazla kalmadi maalesef :)
Tabii siz öyle insanlardansınızdır eminim ki :) yıllarca herseye kötülükle yaklasan herseyi burnundan getiren bi insanla anlasamamak ne demek bilmiyorsunuz yasamadığınız seyler hakkında böyle yorum yapmak kolay tabii

Tabii siz öyle insanlardansınızdır eminim ki :) yıllarca herseye kötülükle yaklasan herseyi burnundan getiren bi insanla anlasamamak ne demek bilmiyorsunuz yasamadığınız seyler hakkında böyle yorum yapmak kolay tabii

Yazdiklarinda ben bi sey gormedigim icin bu yorumlari yapiyorum. Ne sorunlar yasaniyor onlarin yaninda kv nin eve cat kapi gelmesi bana gore sorun degil. Kusura bakma

Allah sabır versin gerçekten çok üzülüyorum insanlar neden böyle davranıyor
Cok tesekkur ediyorum gercekten sizin gibi insan halinden anlayan anlayıslı insanlar da var. Iliskilerde ücuncü kisi araya girince ve hep ben deyince aradaki iliski berbat bir hale geliyor anneler büyüklük yapıp ogluna gosterdigi gibi onun esinede biraz sevgi saygı gösterse hic boyle olmaz aslinda

Size yasattiklari olabilir belki burada anlamadiginiz çok fazla sıkıntınizda olabilir mesafeni oluşturur soğuk davranırsin gelmez gitmezsin anlarım ama esinle annesi arasındaki ilişkiye karisamazsin sen arama srn konuşma ama esin ararda konuşur da buna karışmaman gerekir buna karısınca haksız çıkarsın kimse ailesini atamaz bir süre sonra inan eşinde seni haklı görmez.

Yazdiklarinda ben bi sey gormedigim icin bu yorumlari yapiyorum. Ne sorunlar yasaniyor onlarin yaninda kv nin eve cat kapi gelmesi bana gore sorun degil. Kusura bakma
Yoksaymak asagılamak aileme hakaret etmek esime ayril diye baskılar beni uygun görmedigini soylemeler nisanda dugunde ne desem ters cevaplar bir tek küfür etmedi daha neler neler cok sükür ben cok alttan aldım ama bazı seyleri yapmak ta elimden gelmiyor artık

Cok tesekkur ediyorum gercekten sizin gibi insan halinden anlayan anlayıslı insanlar da var. Iliskilerde ücuncü kisi araya girince ve hep ben deyince aradaki iliski berbat bir hale geliyor anneler büyüklük yapıp ogluna gosterdigi gibi onun esinede biraz sevgi saygı gösterse hic boyle olmaz aslinda
Konularımı biliyor musunuz bilmiyorum ama buradaki insanların çoğuna göre çok basit meseleleri büyütüp paragöz çıkmış biriyim evladının mutlu olmasını isteyen anne bence susar sorgulamaz benim sevgi beklediğim yok çünkü hiçbirşeyini samimi bulmuyorum artık o kadar sıkıldım ki bana görünmesinde kime görünürse görünsün.

Haklısinız ama o kadar cok sey yasandi o kadar kırıldım ki agzımı acıp bir laf soylemedim annesi sonucta ama artık son care ayrilmaktı esim yuzunden olmadi buda . O kadar sey yasadim ki simdi antidepresn la ayaktayım sinir hastası oldum bildiginiz düsunürken bile sinir oluyorum bu yüzden ayrintili yazamadim

Konularımı biliyor musunuz bilmiyorum ama buradaki insanların çoğuna göre çok basit meseleleri büyütüp paragöz çıkmış biriyim evladının mutlu olmasını isteyen anne bence susar sorgulamaz benim sevgi beklediğim yok çünkü hiçbirşeyini samimi bulmuyorum artık o kadar sıkıldım ki bana görünmesinde kime görünürse görünsün.
Yeni uye oldum bu bölümü görüncede sıkıntımı yazıp rahatlamak istedim.konunuzu görmedim henüz Allah yardımcınız olsun.maglum kimseye insan özel hayatını anlatamiyor aynı sorunları yasayan varmı merak ettim etmez olaydim bildiginiz herkez dört dörtlükmüs burada yok kendi yengesine sükretmeler yok aramasına karısamazsın yok kötü insansın bilmemne . Insanlar kötü durumda olana bitanede ben vurayım diyor.

Yeni uye oldum bu bölümü görüncede sıkıntımı yazıp rahatlamak istedim.konunuzu görmedim henüz Allah yardımcınız olsun.maglum kimseye insan özel hayatını anlatamiyor aynı sorunları yasayan varmı merak ettim etmez olaydim bildiginiz herkez dört dörtlükmüs burada yok kendi yengesine sükretmeler yok aramasına karısamazsın yok kötü insansın bilmemne . Insanlar kötü durumda olana bitanede ben vurayım diyor.
Öyle çoğusu dört dörtlüktür sorma Allah iyi kötü herkesin yardımcısı olsun diyorum bende benim Konularıma nickime tıklayıp hakkımdakilerden ulaşabilirsin bak ben neler yaşadım.

Ne demek ya sen eşi isen o kadın da onu doğurup bu yasa getiren kadın. Tabi ki de hergün arayacak. Sen anneni hergün aramiyor olabilirsin bu senin tarzın. Eşin bile olsa ne hakla karisabilirsin buna. Bence sen evliliğini bitirmek istiyorsun çünkü kesinlikle uzlaşmacı bir insan değilsin.
Ben de bir erkek annesiyim ve evlenme bile oğlum hergün haber almak isterim. Bana çok vicdansiz ve empati yoksunu bir insanmissin gibi geldin.
Bu arada eşim hergün annesini arar hürmet eder. Annesine hürmet etmeyen hiçbir kadına da etmez.

Öyle çoğusu dört dörtlüktür sorma Allah iyi kötü herkesin yardımcısı olsun diyorum bende benim Konularıma nickime tıklayıp hakkımdakilerden ulaşabilirsin bak ben neler yaşadım.
Yasadıklarina goz attim da hicte kolay seyler degill evlilikte yasanan sorunlar

Yasadıklarina goz attim da hicte kolay seyler degill evlilikte yasanan sorunlar
Kolaymış yut yut yut...Yuttum evet ama yutmam beni onlardan uzaklaştırdı muhabbetim artık kalmadı hal hatır o yüzlerine bile bakmıyorum benim mutsuzluğumu isteyen insanlara karşı yaptığım budur.

Ne demek ya sen eşi isen o kadın da onu doğurup bu yasa getiren kadın. Tabi ki de hergün arayacak. Sen anneni hergün aramiyor olabilirsin bu senin tarzın. Eşin bile olsa ne hakla karisabilirsin buna. Bence sen evliliğini bitirmek istiyorsun çünkü kesinlikle uzlaşmacı bir insan değilsin.
Ben de bir erkek annesiyim ve evlenme bile oğlum hergün haber almak isterim. Bana çok vicdansiz ve empati yoksunu bir insanmissin gibi geldin.
Bu arada eşim hergün annesini arar hürmet eder. Annesine hürmet etmeyen hiçbir kadına da etmez.
Banada senin gibi anneler oldugu sürece bu evlilikler hep boyle bir sorunla biter gibi geldi . Otoriter oglunu anneci yetistiren evlenincede annesine danismadan bi halt edemeyen erkekler sen gibi annelr yüzunden oluyor gibi geldi dogrusu . Kusura bakma da eli öpülesi harika kv lerde var birde ne söylesemde bozsam arayı diyende var siz dört dörtlüksünüzdur eminimm zaten oyledirr

Kolaymış yut yut yut...Yuttum evet ama yutmam beni onlardan uzaklaştırdı muhabbetim artık kalmadı hal hatır o yüzlerine bile bakmıyorum benim mutsuzluğumu isteyen insanlara karşı yaptığım budur.
Aynen oyle cnm o annesiymis saygı gostercekmissin karısamazmısın peki sen nesin sende eşisin..o halde onlarda sana saygı gostermek zorundalarr.onca lafsöylerler sonra bide saygı beklerler en güzeli gercekten uzak oturmak zirt pirt gorusmemek

Bende aylarca konusmadım esimin mutlulugu icin konusuyorum ama hergün ölüyorum bitiyorum cok zor yasayan bilir

bak canım. kapıya geldiğinde kapıyı açmayacaksın. sonradan niye açmadın deyince tuvaletteydim diyeceksin. yine gelecek yine açmayacaksın. bu seferde televizyon sesi açıktı duymamışım diyeceksin. sonra üçüncü kez gelecek açmayacaksın. ben markete geldiğimde gelmişsin diyeceksin. artık eşşek değil ya gelmez. kocanda görüşürse görüşsün boşver. yeterki senle muhattap olmasın.

Back
X