Esim ve ailesi

öfff eniyisi kendi ailenede eşini ailesinede yakın olmıcan bayramdan seyrana anca ozaman eşit olur herşey yakın olmak kötü kayınvalidem de bana yakın bi ara zırt vırt geliyorlardı allahtan şimdi gelmiyorlar ben gidiyorum arada ama isteksiz çok soğuklar cana yakın değiller çünkü soğuttular kendilerinden benim arkadamdan konuşup eşime şikayet ettiler baştan bittiler benim için ama eşimin hatrına katlanıyorum gülüyorum içimdeki yangınları kimse bilemez hep içme atıyorum eğer boşanmazsak bir ömür boyu böyle devam edecek en son ya ölecem ya psikolojim bozulacak

öfff eniyisi kendi ailenede eşini ailesinede yakın olmıcan bayramdan seyrana anca ozaman eşit olur herşey yakın olmak kötü kayınvalidem de bana yakın bi ara zırt vırt geliyorlardı allahtan şimdi gelmiyorlar ben gidiyorum arada ama isteksiz çok soğuklar cana yakın değiller çünkü soğuttular kendilerinden benim arkadamdan konuşup eşime şikayet ettiler baştan bittiler benim için ama eşimin hatrına katlanıyorum gülüyorum içimdeki yangınları kimse bilemez hep içme atıyorum eğer boşanmazsak bir ömür boyu böyle devam edecek en son ya ölecem ya psikolojim bozulacak
Aynen öyle canm arkamdan hep konustu hep beni esime kötüledi ben haklıyken haksızmışım gibi doldurdu bana karşı eşim hepsini farketti hata annemde dedi her zaman ama şimdi neden bu kadar annesni merak ediyor niye hergün sesini duymak istiyor ben bile anneme uzak oldugum halde bazen 2 3 gunde bir ararım yani

haklısınız tamamen. evlilğin 1. ayında gelip gitmeler ne ya???
benim ailem çocuğum olana kadar gelmedi resmen, kvlerde öyle. kesinlikle kadın utanmaz birisi. ben de gitmem yeni evli çiftlerin evine. bu adap meselesi.
bırakın arasın annesini. en azından size bulaşmasınlar. ona yapacak bişey yok. çatkapı gelmeler bittiyse, siz yüzyüze gelmiyorsanız çok da moralinizi bozmayın.
Kesinlikle canm beni anladign icin cok teskkur ediyorum bende senin gibi duşünüyorum daha yeni evliler cagirırsalar gidelim der insan yani . Esimin anneci olması en nefret ettigim sey hergün aramak cok sacma yaa aramasın demiyorum bende ama hergün cok abartı yani

biz boşanacaz galiba işteyim arıyorum sabahtandır telefonlarımı açmıyor mesajlarıma cvp vermiyor dün de kapı kilitli olmasa evi terkedecekti çok kötüyüm şuan akşam eve bile gitmek istemiyorum belkide gelmicek işim var dicek belkide yüzüğünüde takmadı masanın üzerinde duuyordur offf Allahım ya nasıl bir koca bu lanet olsun sevmez olaydım Allah belasını versin ben hiçbişey yapmadımki ona:KK42::KK42::KK42::KK42:

biz boşanacaz galiba işteyim arıyorum sabahtandır telefonlarımı açmıyor mesajlarıma cvp vermiyor dün de kapı kilitli olmasa evi terkedecekti çok kötüyüm şuan akşam eve bile gitmek istemiyorum belkide gelmicek işim var dicek belkide yüzüğünüde takmadı masanın üzerinde duuyordur offf Allahım ya nasıl bir koca bu lanet olsun sevmez olaydım Allah belasını versin ben hiçbişey yapmadımki ona:KK42::KK42::KK42::KK42:
Allah yardımcın olsun anlıuorum seni cok zor bu sorunlarla basa cıkmak tatlım agresif olmadan sakince konusmayı denesen anlasabilirsiniz belkii

Allah yardımcın olsun anlıuorum seni cok zor bu sorunlarla basa cıkmak tatlım agresif olmadan sakince konusmayı denesen anlasabilirsiniz belkii

konuştum dün ben bişey yapmadımki sana ve ailene dedim saygısızlıkta yapmadım haklı oldum halde özür diledim anlamıyor akşam dananın kuyruğu kopacak

konuştum dün ben bişey yapmadımki sana ve ailene dedim saygısızlıkta yapmadım haklı oldum halde özür diledim anlamıyor akşam dananın kuyruğu kopacak
Evet bu ailelerin bu kadar burnunu sokup ortalıgi karıştırmasından evlilikler bitiyor zatenn .ailesine inat esini daha cok sev ve bırakma bence

sakın ol simdi aglama sızlama zamanı değil.onlar 2si sen teksın ve yenılıyorsun yapma Allah askına.arama evine git dusunu al dınlen istersen ağla bagır cagır rahatla onu araman onun rahatlaması sessiz kal ister gelr ister gelmez.ama gelecek mecbur senin burnunu sürtüyor aklınca

sakın ol simdi aglama sızlama zamanı değil.onlar 2si sen teksın ve yenılıyorsun yapma Allah askına.arama evine git dusunu al dınlen istersen ağla bagır cagır rahatla onu araman onun rahatlaması sessiz kal ister gelr ister gelmez.ama gelecek mecbur senin burnunu sürtüyor aklınca

inşallah gelir çok mutsuzum sabahtan beri iştahım yok :KK42::KK42::KK42:

inşallah gelir çok mutsuzum sabahtan beri iştahım yok :KK42::KK42::KK42:
Erkekler nedense böyle evi terkederek intikam almaya calışıyor sen üstüne gittikce dahada kaçıyo kaçan kovalanır misali kendi haline bırak tattlım benim esimde kavga edince kacar evden ben hep arardım aglardım gel diye simdi düşününce cok sacma geliyor artık evden gidince umrumda bile degilmis gibi davranıyorum o da 1 2 saat sonnra dònüp geliyorr

mesaj attım en son ve geç gelcem dedi tavrlı kızgın özür diledim yalvardım seni çok seviyorum yapma etme ddim sen beni anlayana kadar dedi ogüne kadar ölmezsemn inşallah Allah kahretsin ölmek istiyorum ya vallaha ölmek istiyorum

mesaj attım en son ve geç gelcem dedi tavrlı kızgın özür diledim yalvardım seni çok seviyorum yapma etme ddim sen beni anlayana kadar dedi ogüne kadar ölmezsemn inşallah Allah kahretsin ölmek istiyorum ya vallaha ölmek istiyorum
ya nıe yalvarıyosun sacmalama sımdı olay cözüldü ilerde aynısı olacak yıne yıpratacksın kendını.karısma adam kötü bişey yapmıosa onun annesı ne kadarda anlasamazsada cok karsısında düsürme kendını bıraz soguk kanlı olsana.tamam seviyosun oda seviyo bak nasıl rahat bılıo kahrolacagını

Ben kaynananin ne yaptigini hala anlamadim. Kadin oglunun evine geliyor diye mi evi terk ettiniz?
Bi de kotu bi sey dememis ki. Evi terk etmeyi aliskanlik haline getirirseniz esiniz bi sure sonra sallamaz ve gercekten yuvaniz dagilir. Birine anneni arama demek cok vicdansizlik bence.

Ben kaynananin ne yaptigini hala anlamadim. Kadin oglunun evine geliyor diye mi evi terk ettiniz?
Bi de kotu bi sey dememis ki. Evi terk etmeyi aliskanlik haline getirirseniz esiniz bi sure sonra sallamaz ve gercekten yuvaniz dagilir. Birine anneni arama demek cok vicdansizlik bence.
Terketmeyi alıskanlık haline getirmek diye birsey yok iyi okumamissiniz herhalde.habersizce cat kapı gelip gitmek ters bi davranış ayrıca daha birçok sorun var hergün hergün aramak tan bahsediyorum hic arama demiyorum

Terketmeyi alıskanlık haline getirmek diye birsey yok iyi okumamissiniz herhalde.habersizce cat kapı gelip gitmek ters bi davranış ayrıca daha birçok sorun var hergün hergün aramak tan bahsediyorum hic arama demiyorum

Bir kere gidince kadin sizi uyarmis iste. hi daha olursa soyle olur diye. Bence siz durduk yere sorun cikariyosunuz.
Anne ogul arasindaki iliskiyi siz belirleyemezsiniz evliliginize zarar vermedigi muddetce. Habersiz evinize gelmesi bana abes gelmedi konu komsu bile habersiz gelebiliyorken kaynana neden gelmesin?

Ya kv çok da iyi niyetli değil o kesin de.. Her gün konuşmalarından rahatsızsanız bile -ki bence bir sıkıntı değil, bekarken de evliyken de annemle her gün konuşurum ben- belli etmeyin. İstediğinizi almışsınız işte daha ne.. Eski düzene dönecek diye korkuyorsunuz sanırım. Dönerse onu ayrıca çözme yoluna gitmek lazım. Şimdiden bir şey demek olmaz.

Kendi yengeme sukrettim abim aramazsa yengem arar kendi bana mesaj atar aksamlari görüntülü arar çocukları g
Bende hala olayı anlamaya çalışıyorum hele biri yazmış çocuk olana kadar gelmeleri saçma falan diye kendimi sorgulamaya düştüm yengemler yeni evliyken sürekli arar çağırırdi gel evde canım sıkılıyor diye acaba giderek hata mi yapıyor musum?

Benim evliligimi bozan kim olursa iletisimi engellerim istedigim gibi esimin annesi dahi olsa .3.sahsın evime herseyime hükmetmesi ne demek .cat kapı gelmek diye bisey yoktur dingonun ahırı degil sonucta bi tlf acmak zof degil bu kadar

Back
X