kızlar sizlere bir sorum olucak biz allah nasip ederse eylül ekim gibi belkide daha erken ev alıcaz allah nasip kısmet ederse ben 3+1 140 mt istiyorum eşim ise küçük istiyor 2+1 nedeni ise ailesinin bizde kalmasını istemiyor birde ev alırsak inşallah hemen bebek istiyoruz oda bebegi bahane ederler sık sık gelir diyor anlatamam zaten senede 3 defa geliyorlar ve en az 15 gün kalıyorlar bıktık tamam gelsinler ama gelincede benimle konuşmuyorlar ve yaptıgım yemekleri yemiyorlar ya dışarıdan sipariş gelir yada kaynanam yapar. onlar gelincede çok kavga edşyoruz eşimle sebepsiz yere siz olsanız ne yapardınız?
kızlar sizlere bir sorum olucak biz allah nasip ederse eylül ekim gibi belkide daha erken ev alıcaz allah nasip kısmet ederse ben 3+1 140 mt istiyorum eşim ise küçük istiyor 2+1 nedeni ise ailesinin bizde kalmasını istemiyor birde ev alırsak inşallah hemen bebek istiyoruz oda bebegi bahane ederler sık sık gelir diyor anlatamam zaten senede 3 defa geliyorlar ve en az 15 gün kalıyorlar bıktık tamam gelsinler ama gelincede benimle konuşmuyorlar ve yaptıgım yemekleri yemiyorlar ya dışarıdan sipariş gelir yada kaynanam yapar. onlar gelincede çok kavga edşyoruz eşimle sebepsiz yere siz olsanız ne yapardınız?
canım şimdiden hayırlı olsun alacağınız ev
aileler kalmasın diye küçük ev almak isteyenide ilk kez duydum
sen gönlüne göre geniş bir ev al, sonuçta kalacak olan küçük evdede gelir kalır.
evimiz küçük gelmeyin diyemeyeceğinize göre bence boşuna küçük ev almayın.
Eşiniz gayet mantıklı yaklaşmış duruma. Yer olmayınca o kadar uzun süre kalamazlar. Ayakları kesilince satar yenisini alırsınız.
eşime bende dedim konuşursun artık biz aile olduk bizi yanlız bırakın diye bişey demedi bende o zaman apart alalım dedim gerek yok yani 2+ 1 de fazla bize
çiftler ebeveynlerin bu isteklerinden dolayı daha neler yapacak acaba
çadırda yaşıcaklar yakında
illallah ettirmişler anlaşılan seni canım allah kolaylık versin, ne anlıyorlar gelip uzun süre kalınca bilemiyorum ki bide yanlışmı anladım bilmiyorum ama dışardan yemek istemelerinin nedeni sen yorulma diyemi yoksa senin yaptığın yemeğimi yemiyorlar ??
bebek olduktan sonra çok kalacaklarını sanmıyorum kaynanayada iş düşecek hem bebek sürekli ağlayacak umduğun gibi olmayacak bekle gör
Ama salon ortak yaşam alanı olduğu icin cok uzun kalamazlar
2+1 olunca gelemeyecekler salona yatak acamayacaklarmı sanıyor esınız :)
nedense bu ıstedıgın onun degılde sıze aıt oldugunud usundumde banane tabıkı.
apart dediğin stüdyo daire mi??
eğer öyleyse evet olabilir,rahat edemezler 15 gün kalacaklarına 2-3 günde gidebilirler.
ilerde büyük eve ihtiyaç duyacaksanız şimdiden almanız daha iyi olur canım,düzenini kurarsın.
sürekli ev değiştirmekte zor oluyor.
şuan ki evim 90 mtr. 2 + 1 benim biri salon digeri çalışma odası ben evde hediyelik süs eşyası yapıyorum. o yüzden gelemiyorlar bu ev daha önce ilk evlendigimizde tuttugumuz ev büyüktü ve o sene 3 kere geldiler 15.gün kaldılar .geçen sene bu eve geldiler 3.gün kalıp bir daha gelmediler
o zaman oturdugunuz evi alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?