eşimin ailesi yüzündeın küçük ev almak zorundaymız?

Miyav_su

Nirvana
Pro Üye
16 Şubat 2009
34.820
123.226
1.123
kızlar sizlere bir sorum olucak biz allah nasip ederse eylül ekim gibi belkide daha erken ev alıcaz allah nasip kısmet ederse ben 3+1 140 mt istiyorum eşim ise küçük istiyor 2+1 nedeni ise ailesinin bizde kalmasını istemiyor birde ev alırsak inşallah hemen bebek istiyoruz oda bebegi bahane ederler sık sık gelir diyor anlatamam zaten senede 3 defa geliyorlar ve en az 15 gün kalıyorlar bıktık tamam gelsinler ama gelincede benimle konuşmuyorlar ve yaptıgım yemekleri yemiyorlar ya dışarıdan sipariş gelir yada kaynanam yapar. onlar gelincede çok kavga edşyoruz eşimle sebepsiz yere siz olsanız ne yapardınız?

Eşiniz gayet mantıklı yaklaşmış duruma. Yer olmayınca o kadar uzun süre kalamazlar. Ayakları kesilince satar yenisini alırsınız.

canım şimdiden hayırlı olsun alacağınız ev
aileler kalmasın diye küçük ev almak isteyenide ilk kez duydum
sen gönlüne göre geniş bir ev al, sonuçta kalacak olan küçük evdede gelir kalır.
evimiz küçük gelmeyin diyemeyeceğinize göre bence boşuna küçük ev almayın.

2+1 ev gelmelerini önlemek için çok küçük bir ev değil.salonu oturma odasına cevirirler.oturma odası onların olur.

eşime bende dedim konuşursun artık biz aile olduk bizi yanlız bırakın diye bişey demedi bende o zaman apart alalım dedim gerek yok yani 2+ 1 de fazla bize

Zor bir durum. Ev kolay kolay alınmıyor. Alınmışken de alabileceğinin en iyisini almak ister insan. 140 metre kare ev alabiliyorsanız alın bence. Küçük alsanız sonra hemen satıp büyük ev alabilecek misiniz? Hayat şartları zorlaşıyor. İleride o bebek büyüyecek bir belki bir bebek daha isteyeceksiniz. Küçük ev almanın bir çözüm olacağını sanmıyorum. Belki öyle de gelip yerleşecekler evinize.Bence eşiniz evin metrekaresinden kısmak yerine anne ve babasıyla konuşmalı bu durumu.

Son düzenleme:
çiftler ebeveynlerin bu isteklerinden dolayı daha neler yapacak acaba
çadırda yaşıcaklar yakında

illallah ettirmişler anlaşılan seni canım allah kolaylık versin, ne anlıyorlar gelip uzun süre kalınca bilemiyorum ki bide yanlışmı anladım bilmiyorum ama dışardan yemek istemelerinin nedeni sen yorulma diyemi yoksa senin yaptığın yemeğimi yemiyorlar ??

eşime bende dedim konuşursun artık biz aile olduk bizi yanlız bırakın diye bişey demedi bende o zaman apart alalım dedim gerek yok yani 2+ 1 de fazla bize

apart dediğin stüdyo daire mi??
eğer öyleyse evet olabilir,rahat edemezler 15 gün kalacaklarına 2-3 günde gidebilirler.
ilerde büyük eve ihtiyaç duyacaksanız şimdiden almanız daha iyi olur canım,düzenini kurarsın.
sürekli ev değiştirmekte zor oluyor.

2+1 olunca gelemeyecekler salona yatak acamayacaklarmı sanıyor esınız :)
nedense bu ıstedıgın onun degılde sıze aıt oldugunud usundumde banane tabıkı.

Ama salon ortak yaşam alanı olduğu icin cok uzun kalamazlar

bebek olduktan sonra çok kalacaklarını sanmıyorum kaynanayada iş düşecek hem bebek sürekli ağlayacak umduğun gibi olmayacak bekle gör

gelecek olan 2+1 eve de gelir... çocuğunuz olunca onu yataak odanıza gönderirler, kendilerine oda bile ayarlayabilirler...

eşya alacaksanız yataksız koltuklar alın. k.validem bana yataksız aldırmıştı. yatıya kimse gelemesin diye...

benim yaptıgım yemeği yemiyorlar canım ben evlenmeden önce otelde çalışıyordum resepsiyonda ve genelde 4-12 vardiyam olurdu evlenincede degişmedi biz evlenince 5.ayımızda geldiler bunlar neyse ben elimden geldigince yemek yaptım akşam yesinler uğraşmasınlar diye birde baktım ne göregim yemeklerim çöpte neymiş bozulmuş evimde durdular benimle konuşmadılar ve tanımadıgım insanları evime davet ettiler ve bir sürü şeyler

bebek olduktan sonra çok kalacaklarını sanmıyorum kaynanayada iş düşecek hem bebek sürekli ağlayacak umduğun gibi olmayacak bekle gör

canım o bizden meraklı bebek olsada baksam diyor daha genç kaynanam çocuklarını bakamamış kaynanası hep tarlada bahçede çalıştırmış

Ama salon ortak yaşam alanı olduğu icin cok uzun kalamazlar

şuan ki evim 90 mtr. 2 + 1 benim biri salon digeri çalışma odası ben evde hediyelik süs eşyası yapıyorum. o yüzden gelemiyorlar bu ev daha önce ilk evlendigimizde tuttugumuz ev büyüktü ve o sene 3 kere geldiler 15.gün kaldılar .geçen sene bu eve geldiler 3.gün kalıp bir daha gelmediler

2+1 olunca gelemeyecekler salona yatak acamayacaklarmı sanıyor esınız :)
nedense bu ıstedıgın onun degılde sıze aıt oldugunud usundumde banane tabıkı.

ben böyle düşünüyorsam neden eşimin üstünden konuşayım anlamadım sizi ?

evet canım stüdyo daire ben zaten evimiz kira olucak diye fazla eşya almadım genellikle evimde işimizle alakalı eşyalar var. televizyonum bile yok sadece 2 çekyat 1 yatak odası beyaz eşyalarım 1 tencere takımım 1 tava 1 yemek takımım var 36 parça o kadar

o zaman oturdugunuz evi alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…