- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
ev sahibimiz satmıyor satarsam komple satarım diyor burasıda 5 katlı 450 milyar istiyor:)
kızlar sizlere bir sorum olucak biz allah nasip ederse eylül ekim gibi belkide daha erken ev alıcaz allah nasip kısmet ederse ben 3+1 140 mt istiyorum eşim ise küçük istiyor 2+1 nedeni ise ailesinin bizde kalmasını istemiyor birde ev alırsak inşallah hemen bebek istiyoruz oda bebegi bahane ederler sık sık gelir diyor anlatamam zaten senede 3 defa geliyorlar ve en az 15 gün kalıyorlar bıktık tamam gelsinler ama gelincede benimle konuşmuyorlar ve yaptıgım yemekleri yemiyorlar ya dışarıdan sipariş gelir yada kaynanam yapar. onlar gelincede çok kavga edşyoruz eşimle sebepsiz yere siz olsanız ne yapardınız?
gelen 2+1 eve de gelir kalır canım bence siz kimseyi düşünmeyin kendinizi düşünüp ev alın ilerde çocuklar büyüyünce küçük eve sığamıyor insan.kaynana kayınbaba için başka birşeyler düşünün
bence cekyatlari atin acilabilir koltuk olmasin evinizde yer yatagida bulundurmayin yatacak yer olmayinca gelemezler.
bende calisma odamdaki cekyati aticam gelip kalmasin kimse yatili diye
isterseniz çadırda yatın aranıza kıvrılırlar..
istediğiniz evi alın ...gelecekleri zaman kabul etmeyin..böyle huzursuzluk çıkarıyolarsa...
eşiniz açıkça konuşsun..
çok konuştu eşim en son kurbanda konuştu babası tavır aldı buraya geldi eşimi arkadaşlarının yanına çagırıp kavga etmiş herkeste eşime kızmış onu zan altına bıraktı o gün gecede memleketine geri döndü eşime suçluluk duygusu hisettirdi
te Allahım ne tuhaf insanlar var..
ama evi küçük almakla gelmelerini engelleyemezsiniz..
anlayışsızlar belli..
eşinde arada kalmış yazık...
yemeklerini yemiyolarsa ne diye geliyolar onu anlamadım..tatil gezme niyetiylemi..
arkadaşım ailem 2+1 evi başımızı sokacak küçük bi yer olsun yeter diye almışlar zamanında, annem o küçük evden kurtulmak için kaç yıl beklemek zorunda kaldı ve her gün söylendi ev küçük diye. durumunuzu bilemem tabi ama ev değiştirmek kolay değil. birde eşyalarla taşınma falan çok zor. çoluk çocuk olunca 2+1 o kadar küçük gelecek ki. çocuk oda isteyecek yer yok.
sizi anlıyorum şimdi bunu çözüm olarak görüyorsunuz ama ileride onlar geldiğinde küçük evde iyice zorlanacaksınız. eminim onlarda ev küçük diye gelmemezlik yapmayacak, hele de bi torunları olsun. Allah yardımcın olsun umarım istediğin gibi bir çözüm bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?