eşimin ailesi yüzündeın küçük ev almak zorundaymız?

kesinlikle size katılıyorum ne yapayım sonuçta eşim ailesi hiç olmazsa küçük evde rahat edemezler yavaş yavaş ayakları kesilir inşallah....

Gerçi şöyle bir okuyunca eşinizede hak verdim anne babalık yapmamışlarki

biz o yaptıklarınıda kızıyor ama en çok kızdıgımız nokta eve gelipte benle konuşmamaları ve yaptıgım yemeklerin yenmemesi benim kötü birisi oldugumu sanıyorlar büyü yaptıgımı falan ama ben allahtan korkarım ve geldiklerinde surat asmam asla eşimde herşeyin farkında kendi evlerinden fazla bizde rahatlar biz ona kızıyoruz.. anlatabildim mi ve cevremdeki herkes bana hayret ediyor biz olsak şimdiye kavga etmiş evden kovmuştuk ben asla öyle birşey yapmam daha kötü birşey yapmadıklarından sonra anlatabildim....

hadi hayırlısı olsun
inşallah ailece mutlu mesut içinize sinen bir evde yaşarsınız

Başta sunu söyliyim, şu açıdan şanslısın, eşin kendisi de ailesi gelsin istemiyor, tam tersi de olabilirdi, onlar benim ailem tahammül etmek zorundasın ben sizinkilere bişi diyomuyum vs gibi de düşünebilirdi
2+1 ev almak kayınvalidenlerin gelmesini engellemez, gelecek olan salonda yatar yine kalır. Hele bebek olunca. Torun bahanesine
Bu noktada en iyi çözüm eşinin konuşması. Sen hiç bulaşma, neticede onun ailesi senin konuşman bence doğru olmaz:26:

kesinlikle bu konuda hem fikiriz evi alalım eşimden isteyecem konuşmasını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…