oncelikle ailenin terbiyesizligi nedir ya evinize gelecek ,sizle muhatap olmayacak,borc isteyecek,sizin hosunuza gitmeyecek eskilerden bahsedecek.neresinden tutsan elinde kaliyor.bence bunlarin amaclari evinizi otel gibi kullanmak.gerci otel gibi kullanma olmasa da cocugun olsa bile evine o kadar SIK gidilmemeli.bu insanlar ne zaman anlayacak cocuklarinin da birey oldugunu,oglunun evi degil oglunun ve gelininin evi oldugunu.
kucuk ev alma konusunda ise ben de ayni seyi dusunuyorum esinizle.kucuk olsun sizin olsun tabii esya alirken de oyle acilan yatak olan bir seyler almayin:)
biz o yaptıklarınıda kızıyor ama en çok kızdıgımız nokta eve gelipte benle konuşmamaları ve yaptıgım yemeklerin yenmemesi benim kötü birisi oldugumu sanıyorlar büyü yaptıgımı falan ama ben allahtan korkarım ve geldiklerinde surat asmam asla eşimde herşeyin farkında kendi evlerinden fazla bizde rahatlar biz ona kızıyoruz.. anlatabildim mi ve cevremdeki herkes bana hayret ediyor biz olsak şimdiye kavga etmiş evden kovmuştuk ben asla öyle birşey yapmam daha kötü birşey yapmadıklarından sonra anlatabildim....
şuan zaten araştırma içindeyiz dediginiz gibi düşünüyoruz zaten bu hafta yada önümüzdeki hafta bize gelecek yine ailesi onlar gidince memleketlerine hemen ev alıcaz çünkü onlar var iken alırsak biz memleketteki akrabalarına onlar ev aldık da geldik derler etraflarına hava atmayı çok seviyorlar çünkü bir dahaki geldiklerinde bizi yeni evimizde bulsunlar....
Başta sunu söyliyim, şu açıdan şanslısın, eşin kendisi de ailesi gelsin istemiyor, tam tersi de olabilirdi, onlar benim ailem tahammül etmek zorundasın ben sizinkilere bişi diyomuyum vs gibi de düşünebilirdi
2+1 ev almak kayınvalidenlerin gelmesini engellemez, gelecek olan salonda yatar yine kalır. Hele bebek olunca. Torun bahanesine
Bu noktada en iyi çözüm eşinin konuşması. Sen hiç bulaşma, neticede onun ailesi senin konuşman bence doğru olmaz:26:
Başta sunu söyliyim, şu açıdan şanslısın, eşin kendisi de ailesi gelsin istemiyor, tam tersi de olabilirdi, onlar benim ailem tahammül etmek zorundasın ben sizinkilere bişi diyomuyum vs gibi de düşünebilirdi
2+1 ev almak kayınvalidenlerin gelmesini engellemez, gelecek olan salonda yatar yine kalır. Hele bebek olunca. Torun bahanesine
Bu noktada en iyi çözüm eşinin konuşması. Sen hiç bulaşma, neticede onun ailesi senin konuşman bence doğru olmaz:26: