Eşimin Ailesi Yüzünden Bayramlardan Nefret Eder Hale Geldim

arkadaşım bende k.validemle konuşmuyorum,hatta yüzünü bile görmek istemiyorum ama kocamın hatrı var giderim elinide öperim iki laf etmem geri evime dönerim:13::13::13::14:.bayramda ziyaret etmessem eyer kocam çok üzülür bunu biliyorum ve kocamın gözünen düşerim eyer o aynı şeyi yapsa bende eşime karşı soğuk davranırım.sen bilirsin ama bence git eşini kurda kuşa yem etme.gir kolunun altına düşmanların çatlasın...

yapılan bir tek sana değil ki eşine de yapılmış.eşini senin ve ailesinin arasında bırakma,emin ol bugün sana hak verirken bir süre sonra sana diyecekki ailemden beni kopardın.gel bizi dinle git,birşeye karışma,eşin mutlu olsun.sonra durum senin ailen,benim aileme döner:34:

Senin ailen, benim ailem meselesi bana hic yabancı gelmiyor nedense?
Cocukken her pazar soframızda kahvaltı bitene kadar annem halamları, babaannemi anlatır dururdu babama.
:61:
En ufak birsey olsun senin ailen söyle, sen kendi ailene bak önce, hic konusma sen, vs. vs.
Yani ne menem birsey oldugunu gayet iyi bilirim.. =)

Gitmek istememenizi anlıyorum her ne kadar sizi sogutsalarda bayram neticede ve böyle özel bir günde esinizi yanlız bırakmamalısınız ama yine de karar sizin tabiki. :34:

Son düzenleme:
Arkadaşlar eşimin annesi ve babası ile ilgili yeni bir gelişme oldu benim midemi bulandıran. Eşimin annesinin alt katında oturan yaşlı bir adamcağız var. hiç evlenmemiş yanlız yaşayan. En son adamın sanırım (şeker hastalığından)
dolayı bacagını kesmişlerdi. Adam wc ye falan gidiyordu yemek sorunu vardı sadece. Kayınvalden bu adama bakmaya başladı adam tam alıştı bizimkilere kaynanam adama bak amca ben sana bakcam bakcam malının üzerine başkaları
koacak demiş. Eğer bu evi benim üstüme yaparsan sana ölene kadar bakarım demiş. (Adamın en fazla 1 yıl yaşayacagı belliydi) Artık başka ne söylediler bilmiyorum adamda vermiş. Hiç para vermeden. Ama adam üzülüyordu
her seferinde evin değerinden falan bahsediyormuş. Adamın kendi akrabalarınında haberi olmadan evi üzerine aldı kaynanam. Adam öldü ve kaynanam adama toplamda 10 ay bakmış oldu. Adam öldükten hemen sonra akrabaları sorun çıkarmasın diye apar topar adamın evine taşınmışlar ben daha gitmedim ve görmedim. Dün akşam eşim söyledi. Kendi oturdukları evide kiraya vermişler. Hamile hamile dün akşamdan beri ağlıyorum nasıl yaparlar nasıl içlerine siner
böyle bir durum. Düşmüşün malı elinden alınırmı bunlar nasıl insanlar. Şimdi gitmek istemememe bir sebep daha eklendi ben o adamcağızın evinde nasıl oturum nasıl yemek yer uyurum. İçim el vermiyor dayanamıyorum. Yaptıkları
her aklıma geldiğinde daha da nefret ediyorum hiç güvenmiyorum ve nefret ediyorum hepsinden.

Benim eşimde senin eşin gibi aileci. Buna dediğim bir şey yok ama senin dediğin gibi aile diyince ilk başta kendi ailesi yani ben ve kızımız gelmeli ama bence kendi annesi babası geliyor. Bende ayrı şehirde oturuyorum bayramların gelmesini bende istemiyorum. Hatta bayrama aylar kala beni afakanlar basıyor. Kayınvalidemi sevmiyorum. Bu sene gitmedim. Kızım doğduktan sonra mecbur gittim. Eşimin babannesi çok yaşlı. Babası da ölmeden görsün dediği için götürdüm. Gittiğime de pişman oldum. Arkadan laflar vs. Yüze güler bu kadın ama arkadan konuşmaları ve benim duymam ayrıca kızımı kucağından indirmemesi ve beni kızımın annesi olarak görmemesi. Bende tavrımı koydum zaten. Ama hiç mi hiç yüzünü göresim yok. Ha bire çağırıyor bende kızımı bahane ediyorum yol çocuğu harap ediyor diyorum. Bu sabahta eşim gelmiş bana bu sene çocuğu bahane ettin seneye 5 kere gidecem dedi bende kendin gidersin dedim. Kızımla giderim dedi. Kızım bensiz bir yere gidemez dedim. Eşimin bu lafları sayesinde eşimden de iyice soğudum. Zorla ne kadar ne yaptırabilir ki. Hele ki kızıma düşkünlüğümü bilip zaman zaman bu tür laflar etmesi inan beni çıldırtıyor.

Back
X