eşimin ailesi yüzünden kafayı yicem. eşimle tek sıkıntımız annesi babası kardeşleri. tek kavgamız bunlar yüzünden oluyo onun dışında çok iyiyiz. birbirimizi çok seviyoruz ama dayanamıyorum artık ailesine. kayınvalidem evlenmeden daha başladı benle uğraşmaya. ben daha yokken akrabaları falan düşünmüşler eşime ancak olmamış. o kızların isimlerini falan geçirrdi sürekli muhabbetlerde. evlendik bu huyu geçmedi. nişanlıyken de devam etti evlendik hala bu böyle. kardeşleri desen annesi gibi çok patavatsız hiç çekinmeden ben ve ailem için her lafı söylerler. eşim agzını açmıyo o susuyo ben susuyorum sonra içime ata ata ağlaya ağlaya bi hal oluyorum. evlenip başka şehire gelin geldim kimsem yok burda. annem babam da hayatta değil zaten. bu kadın sürekli benimle uğraşıyo. hiç birinde Allah korkusu yok sanki. kayınbaba desen. evlendikten sonra borç para aldı benden. borcu varmıs birilerine bana danışmadan para gelcek diyerekten borçlandığı kişilere söz vermiş. ben de evlendiğimde devletten çeyiz parası almıstım aldı benden borç diye. ne zaman ödersiniz dedim gelecek ay dedi 1 yıl sonra anca ödedi. sürekli kardeşi bizden para istiyo. bi yere gidilsin hep biz biz eşim sürekli iş yerinden harcıyo her ay eksideyiz. şimdi hamileyim ama artık katlanamıyorum. memlekete evleneli 3 kez gittim. biri cenaze var diye gittim 1 gün kaldım sadece. kuzenlerim gel hamileyken görelim seni dediler. dr.um giderbilirsin uzun yol sıkıntı olmaz kendi arabanızla yada uçakla dedi. kayınvalidem sonra git ne işin var bu halde dedi. doktorum sorun olmaz dedi dedim. bu muhabbetin üstüne ertesi gün. kaynım şehirdışı üniversite kazandı kayıt için eşim biz seni götürürz dedi. benim yolum 600 km uzadı arabayla kayınvalidem ses etmedi. hani sorun olurdu yolculuk fazladan yol sorun olmadı işine gelince ama. yani anlatmakla bitmez ben ses çıkaramıorm kimseye. eşim desen benden sessiz. o da kimseye bişe söleyemiyor. neymiş küsüyomus annesi bişe söleyince. ben napim hep bana yükleniliyo benim de artık sabrım tükendi. artık sevgime ramen boşanmayı düşünüyorum çünkü hiç mutlu değilim. ailem olsaydı böyle olmazdı biliyorum. çünkü kaynım nişanlandı ona hiç ses edemiyo kayınvalidem. ailesi annesi bastan konusuyo herşeyi. ona yagdırıo ilgi alaka süper benim onca iyiliğime kadın bana gıcık hala anlam veremiyorum. dün eşimle de konustuk. ona telefonda falan ben gelinimi çok seviyorum onun için üzülüyorum diyomus. eşim de anlam veremiyorum diyo. bana öle konusuyo ama farklı davranıyo dio. o da farkında kayınvalidemin hareketlerinin. zaten eşime de bi garip davranıyo diğer kaynıma göre. ne yapayım bilemedim hiç yüzüm gülmüyo artık. eşime surat yapıyomusum gibi oluyo ama onu çok seviyorum. ama gülmüyo yüzüm artık hiç mutlu değilim alip basımı tek basıma gidesim var..