Kirqyı ödiycek para yokki eşimin maaştan 100 tl kalıyor onlar olmasa açızben olsam evlerinden cikar kiraya gecerim boylece bana soyleyecek bir laflari kalmaz.
Hiç bişey annemleri gecir dedi bende ses cıkarmayınca otobüs duragına götürdü 1 saat oldu gelmedieşin ne diyor bu sözlere peki
Onlar yardım ediyorlarya babamda etcekmiş kayınpeder öyle diyor.anlamıyorlarki işte böyle sacmalık olmaz esimin maası yetmiyor onlar destek oluyor faturalara bıktım artım[/QUOTE
Madem ogullarinin ev gecindirecek gücü yok evlendirmeselerdi..Ne değişik bir toplum olduk biz yaa..
hmmmm.Kirqyı ödiycek para yokki eşimin maaştan 100 tl kalıyor onlar olmasa açız
ev uzak 1 saat mesafe 2 cocuk ben bakmam diyor zaten tek dertleri ailemhmmmm.
belki de bu sebeple ailenizden yardim almanizi bekliyorlar.
cunku evli barkli coluklu ogullari hala sirtlarinda bir yuk.
bence olmasi gereken sizin de calisip beraber duze cikmaniz.
lakin simdi bebeginiz cok kucuk muhtemelen kayinvalideniz de bakmak istemeyecektir.
o sebeple soylediklerine he diyip gecmekten baska careniz yok gibi gorunuyor.
Hiç bişey annemleri gecir dedi bende ses cıkarmayınca otobüs duragına götürdü 1 saat oldu gelmedi
Kocan ek is yapsin canim yaa tek çözüm bu galiba..eğitimin falan yoksa 2 çocukla sen ne is yapacaksin ki bu saatten sonraEvt evt evt kafamı duvarlara vurmak istiyorum.neden evlendimki
Hayır bahseden yok ben sıkıntı cektim oglunu oturtucak babam bize ev alıcakmışO 30.000 lira paradan herhalde kimse bahsetmiyor?
Hiç bişey annemleri gecir dedi bende ses cıkarmayınca otobüs duragına götürdü 1 saat oldu gelmedi
kimya okudum 2 yıl .eşim lise mezunu kaynakçı bende diyorum ek iş yap die ama dinleyen yokki .aralarında anlaşıyorlar herhalde babama söylesem sabah kapıda beni ve cocukları alır bidahada asla göndermezKocan ek is yapsin canim yaa tek çözüm bu galiba..eğitimin falan yoksa 2 çocukla sen ne is yapacaksin ki bu saatten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?