Ben aç kalırım yinede kimseden nişey istemedim istememde minnettar degilim herseyi kendi oğulları için yapıyorlarHaklisin ama gecirmemekle iyi yapmamissin.
Sonucta laf soylemisler yanlis yapmislar ama onlar sayesinde karniniza lokma giriyor.
Ben aç kalırım yinede kimseden nişey istemedim istememde minnettar degilim herseyi kendi oğulları için yapıyorlar
Esin senin ailenin aldiği evde oturacak karakter de birimi oda önemli mesela benim Esim asla kabul etmez bu durumu gurur yapar yani..bence sen esinle konuş maasi düşükse isini degistirsin.ailen sana bisey yapmak zorunda değil yani.kimya okudum 2 yıl .eşim lise mezunu kaynakçı bende diyorum ek iş yap die ama dinleyen yokki .aralarında anlaşıyorlar herhalde babama söylesem sabah kapıda beni ve cocukları alır bidahada asla göndermez
Ah arkadasım miye yanlış anlıyım haklısın ama spiralle hamile kalan %1 ihtimal ben oldum .aldırmadım kıyamadım yavruma evt yiyorum ama babam haftalık geliyormutfak alışverişimi yapıyor para olarak veremese bile elinden geleni yapıyor yoksa babamdan baska bizim ne yedigimiz kimsenin umrunda degilAma sen de yiyorsun o ekmekten oyle deyil mi ?
Burda kizman gereken asil kisi esin.
Yanlis anlama sana kotu birsey soylemek icin soylemiyorum bunlari.
Ama madem o kadar az kazaniyor esin, gecinemiyorsunuz bile, keske ikinci couk icin bekleseydiniz biraz.
Siz de calisip rahatlardiniz once.
0 kArakterde babama kredi cektirip ödemeyen 3000$ borç alıp vermeyen biri .babam parayı babasından alana kadar cok ugrastı.onunda durumu yok cünküEsin senin ailenin aldiği evde oturacak karakter de birimi oda önemli mesela benim Esim asla kabul etmez bu durumu gurur yapar yani..bence sen esinle konuş maasi düşükse isini degistirsin.ailen sana bisey yapmak zorunda değil yani.
Ah arkadasım miye yanlış anlıyım haklısın ama spiralle hamile kalan %1 ihtimal ben oldum .aldırmadım kıyamadım yavruma evt yiyorum ama babam haftalık geliyormutfak alışverişimi yapıyor para olarak veremese bile elinden geleni yapıyor yoksa babamdan baska bizim ne yedigimiz kimsenin umrunda degil
Esinize ssoyleselerdi keşke. Kardeşin oturacak diye. Niye gelip size diyorlar. Iki cocuklu kadını strese sokuyorlar.Bugun kv ve eşi geldiler.3 aylık oglum 3 yasında kızım var geceden beri gelicekler die yemekler tatlılar yaptım öyle sevindimki.gelin görünki boşuna sevinmişim artık kimseye karsı iyi niyetli değilim.sabahtan beri inceden inceye laf sokup duruyorlar ailen yardım etmiyor para vermiyor.size ev alsın burayada bizim küçük oğlan otursun.oy
turdugumuz eve 30 bin masraf yaptık esim ödedi.babam da babam takmışlar babama sustum hadi dedim misafir.babam yeni düğün yaptı kardesimi evlendirdi.bütün borcu üstlendi.neymiş banada aynı şey yapılıcakmış bizim biraz fazla borcumuz var.onları babam ödiycekmiş.sinirlerimi zıplattı ben kimseden bişey isteyemem dedim oda bana agız burun kıvırdı tavurlı tavırlı konuştu .esimde yanın daydı hiö sesini çıkarmadı bende cocuk aglıyor die girdim odaya cıkmadım.giderlerkende gecirmedim cıkmadım.eşim gönderdi.ben tüm iyi niyetimle yaklaşıyorum karsılıgı bu olmamalı cok üzgünüm ben böyle yapıcak biri deildim beni o hadde getirdiler
Kafa atıcan sandım kız.Atan atana.hele bir şöyle beri gel kaynana
önce bir sen el atsan oğluna akıl vereceğine
Ben hiç duymamıştım olmaz diyordum ama oldu ...evden çıkarmazlar babam ev almadan....Sen de mi spiral magdurlarindansin?
Ben yuzde 1 ihtimale inanmiyorum, bence spiralde ihtimal yuzde 10 filan.
Bosver o zaman, ne derlerse desinler.
Ama evden cikmak zorunda kalirsan sok git evin icine ne yaptiysan.
Onlarda nerde o düşünce bundan sonra kimseye deger vermşycen sürekli ben ii davrandıkca böyle oluyor inş amin allah razı olsun inş rahata kavuşuruz cocuklarım rahat ederEsinize ssoyleselerdi keşke. Kardeşin oturacak diye. Niye gelip size diyorlar. Iki cocuklu kadını strese sokuyorlar.
Onlar da elinden geleni yapmış fakat bu konuşma olmamalıydı. Allah size yardim etsin. Maddi manevi rahata erdirsin rabbim sizi
Benimde en cok istediğim şey bu ama eşim asla yapamaz böyle birşeyiYanlis anlamayin ama kocanizda adam olsunda ne kendi nede sizin ailenizden para almasin ek is yapsin gecindirsin evini...
Ne senin ailen size bakmak zorunda nede onun ailesi siz ikiniz bir olup geciminizi saglayin kimseye gebe olmyin ... kimseninde agiz kokusunu cekmeyin
Senin kocanda sorun var kimsede değil.Niye senin baban ev alsın size? Yada neden eşinin babası alsın? Eşin evlenip 2 çocuk yapmayı biliyor ama ek iş yapmaya yanaşmıyor öyle mi? Herkes ailesinin kanatları altında yaşamıyor malesef kendine güvenmiyorsa evlenmemeliydi..Onlarda nerde o düşünce bundan sonra kimseye deger vermşycen sürekli ben ii davrandıkca böyle oluyor inş amin allah razı olsun inş rahata kavuşuruz cocuklarım rahat eder
Az önce evden kovuldumBaban neden yardim edecekmis ?
Oyle bir mecburiyeti yok adamin.
Ben olsam direk soylerdim , ne o oyle canim alla alla .
Zorla insani sinir ediyorlar ..
Babam öyle bişey demediki bıktım bunlardan artık nefret ediyprumSenin ailenin durumu yoksa baban sana nasil ev alacak..baban söz falan mi verdi ben kizima ev alacagim diye? Benim ailemin durumu çok çok iyi ama genede bana ev falanda almadilar çok ilginç kiz babasından ev istendiğini ilk defa duyuyorum ..genelde erkek bsbalarina derler biz kizimiz kirada otursun istemeyiz falan diye ama sizin ki bir garip doğrusu..
Ah arkadasım miye yanlış anlıyım haklısın ama spiralle hamile kalan %1 ihtimal ben oldum .aldırmadım kıyamadım yavruma evt yiyorum ama babam haftalık geliyormutfak alışverişimi yapıyor para olarak veremese bile elinden geleni yapıyor yoksa babamdan baska bizim ne yedigimiz kimsenin umrunda degil
Nasil yanii ciddimisinAz önce evden kovuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?