eşimin ailesi yüzünden delirmek üzereyim...

Haklisin ama gecirmemekle iyi yapmamissin.
Sonucta laf soylemisler yanlis yapmislar ama onlar sayesinde karniniza lokma giriyor.
Ben aç kalırım yinede kimseden nişey istemedim istememde minnettar degilim herseyi kendi oğulları için yapıyorlar

Ben aç kalırım yinede kimseden nişey istemedim istememde minnettar degilim herseyi kendi oğulları için yapıyorlar

Ama sen de yiyorsun o ekmekten oyle deyil mi ?
Burda kizman gereken asil kisi esin.
Yanlis anlama sana kotu birsey soylemek icin soylemiyorum bunlari.
Ama madem o kadar az kazaniyor esin, gecinemiyorsunuz bile, keske ikinci couk icin bekleseydiniz biraz.
Siz de calisip rahatlardiniz once.

kimya okudum 2 yıl .eşim lise mezunu kaynakçı bende diyorum ek iş yap die ama dinleyen yokki .aralarında anlaşıyorlar herhalde babama söylesem sabah kapıda beni ve cocukları alır bidahada asla göndermez
Esin senin ailenin aldiği evde oturacak karakter de birimi oda önemli mesela benim Esim asla kabul etmez bu durumu gurur yapar yani..bence sen esinle konuş maasi düşükse isini degistirsin.ailen sana bisey yapmak zorunda değil yani.

Ah arkadasım miye yanlış anlıyım haklısın ama spiralle hamile kalan %1 ihtimal ben oldum .aldırmadım kıyamadım yavruma evt yiyorum ama babam haftalık geliyormutfak alışverişimi yapıyor para olarak veremese bile elinden geleni yapıyor yoksa babamdan baska bizim ne yedigimiz kimsenin umrunda degil

O
0 kArakterde babama kredi cektirip ödemeyen 3000$ borç alıp vermeyen biri .babam parayı babasından alana kadar cok ugrastı.onunda durumu yok cünkü

Sen de mi spiral magdurlarindansin?
Ben yuzde 1 ihtimale inanmiyorum, bence spiralde ihtimal yuzde 10 filan.

Bosver o zaman, ne derlerse desinler.
Ama evden cikmak zorunda kalirsan sok git evin icine ne yaptiysan.

Esinize ssoyleselerdi keşke. Kardeşin oturacak diye. Niye gelip size diyorlar. Iki cocuklu kadını strese sokuyorlar.
Onlar da elinden geleni yapmış fakat bu konuşma olmamalıydı. Allah size yardim etsin. Maddi manevi rahata erdirsin rabbim sizi

Sen de mi spiral magdurlarindansin?
Ben yuzde 1 ihtimale inanmiyorum, bence spiralde ihtimal yuzde 10 filan.

Bosver o zaman, ne derlerse desinler.
Ama evden cikmak zorunda kalirsan sok git evin icine ne yaptiysan.
Ben hiç duymamıştım olmaz diyordum ama oldu ...evden çıkarmazlar babam ev almadan....

Yanlis anlamayin ama kocanizda adam olsunda ne kendi nede sizin ailenizden para almasin ek is yapsin gecindirsin evini...
Ne senin ailen size bakmak zorunda nede onun ailesi siz ikiniz bir olup geciminizi saglayin kimseye gebe olmyin ... kimseninde agiz kokusunu cekmeyin

Onlarda nerde o düşünce bundan sonra kimseye deger vermşycen sürekli ben ii davrandıkca böyle oluyor inş amin allah razı olsun inş rahata kavuşuruz cocuklarım rahat eder

Benimde en cok istediğim şey bu ama eşim asla yapamaz böyle birşeyi

Baban neden yardim edecekmis ?
Oyle bir mecburiyeti yok adamin.
Ben olsam direk soylerdim , ne o oyle canim alla alla .
Zorla insani sinir ediyorlar ..

Onlarda nerde o düşünce bundan sonra kimseye deger vermşycen sürekli ben ii davrandıkca böyle oluyor inş amin allah razı olsun inş rahata kavuşuruz cocuklarım rahat eder
Senin kocanda sorun var kimsede değil.Niye senin baban ev alsın size? Yada neden eşinin babası alsın? Eşin evlenip 2 çocuk yapmayı biliyor ama ek iş yapmaya yanaşmıyor öyle mi? Herkes ailesinin kanatları altında yaşamıyor malesef kendine güvenmiyorsa evlenmemeliydi..

Senin ailenin durumu yoksa baban sana nasil ev alacak..baban söz falan mi verdi ben kizima ev alacagim diye? Benim ailemin durumu çok çok iyi ama genede bana ev falanda almadilar çok ilginç kiz babasından ev istendiğini ilk defa duyuyorum ..genelde erkek bsbalarina derler biz kizimiz kirada otursun istemeyiz falan diye ama sizin ki bir garip doğrusu..

Babam öyle bişey demediki bıktım bunlardan artık nefret ediyprum

babaniz zaten elinden geleni yapiyormus,durumuda zor diyorsunuz
babaniz napsin daha ne nankör insanlar var
böyle insanlara hic tahamüllüm yok,ALLAH sabir versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…