eşimin ailesi yüzünden delirmek üzereyim...

Böyle ana kuzusu erkekler evlendirilmemeli.Yasak konmalı.Evlenmeden önce erkekler teste tabi tutulmalı ciddi ciddi.Sonuç gelin adayına söylenmeli ve evlenince anne ve kardeş sözüyle hareket eder,ona göre evlenin denmeli.Nedir bu gelinlerin çektikleri ya hu?Gelinleri Koruma Kanunu çıkarılmali.Erkek kendi başına ev almadan ve kişiliğini oluşturmadan zinhar evlenmemeli!!

Biz bir keresinde bir tartışmadan dolayı kaynanaya su dökünce mahkemelik olduk.Hakimin karsısina çikarmak için yapti cadi bunu.Ben de mahkemede hakime dedim ki: Böyle insanların aile içine karışmasını önleyici kanunlar çikarilmali.Hakim de : Devletin hic isi gücü yok sizinle uğraşacak dedi.Ben de böyle mahkemelik olcağimiza kanunlardan korkar ve yapmazlar.Biz de yuvamizi korumalk için sinir hastasi adayi olmayiz böylece dedim.Hakim kaynanayi azarladi.

canim sizde para yok diyosunuz 2 cocugu pespese yapiyosunuz.bu devirde neyin akli.kayinpeder parasiyla karniniz doyuyorsa laf etmelerinede goz yumucan .kocan olacak adamda 2 vocugunun ve karisinin karnini baba parasiyla doyuruyorsa ne denir bilemedim.gece gunduz calissin pasa kocaniz

Kimse kendini ve çocuklarini ezdirsin diye çocuk yapmaz.Maddi durum iyi değil ve çocukları olduysa kocasinin kuyruğunu kıstırıp ana sözüyle hareket etmesi gerekmez.Erkek erkek olacak ailesine sahip çikacak.Çikamiyorsa doktora gidip tedavi olacak.Sonra da ek iş arayacak.

Onlarda nerde o düşünce bundan sonra kimseye deger vermşycen sürekli ben ii davrandıkca böyle oluyor inş amin allah razı olsun inş rahata kavuşuruz cocuklarım rahat eder
Amin. Eşiniz döndü mü? Alindinizinsakin sakin anlatin. Kvdenizi de ararsiniz sonra. Olan olmus. Daha fazla gerilmeyin

acikcasi oyle bir adamada katlanilmaz.babam 2 cocugumada banada sahip cikar yazmis arkadas.boyle bir sansi varken bence terk etmeli

Herkes esınden kayınvalidesınden sıkayet eder bende kendi annemden ailemden 3 kardesız abım ve erkek kardesım var 24 yasındayım 4 yıllık evliyim 2.5 yasında kızım var ve 6 aylık hamıleyım abim bekar erkek kardesımde sozlu bu hafta nişanı olucak.ben nişanlanana kadar sorun yoktu ailemle aramda nişanlandım.bana karsı kıskanclık yapmaya basladılar liseyı bıtırınce ıse basladım 6 bınlıra falan bırıktırmıstım.annem nısanlanıncahepsiyle ceyız aldırdı babamın durumu ıyı hatta o zaman gıttı sıfır araba aldı.butun nışan alısverısını benım kartımla yaptırdı bana hıc bır esya almadılar sadece tul ve kucul bı halı oda benım karttan cekıldı.sozde onlar alıcaklardı.yıne bısey demedım butun esyaları esımın aılesı aldı bıde bıze aldılar bayagı borclandılar.babama dedıgımde araba aldım.onlar alsın ıste sesını cıkarma dedı.ınsanları zorladı.dugunumde babam bana ınce bı kunye annemde saat taktı.dugunden sonra aradı ıstedı sen takmassın ben cok begendım dedıMaddı hıc bı destek gormedım manevıde...annem surekli arıyor sunu aldık bunu aldık kardesıne son cıkan tlf aldık .dun geldi benım nişan kıyafetımı ıstedı.kardesımın sozlusune yenı aldım dıycekmiş olmaz desemde dınlemedı.ben sana 100 lira verırım elbıse alırsın dedıbende ıstemem dedım ben 100 liraya ayakkabı alamam dedi ıyı dedı aldı elbıseyı gıttı.esıme soylemedım esım rahatsız oluyor.suanda sıkıntım yok kimsenın boseyıne ıhtıyacımda yok esım her ıstedıgımı alıyor zaten ama zoruma gıden nıe boyle yapıyor bu sabahta getırmıs kız pembe ıstemıyormus kırmızı ıstıyormus.nese senın 100 lira gıttı neyse bosver dedı gıttı.Surekli aslıya sunu aldım bunu aldım yatak ortusu aldım yok pıke yaptırdım yok kredı kartımı verdım.bana gelince bir cıft corap almaz daha benim aldıgımda gozu kalır.esıme soyledım dayanamadıö nasıl boyle bı beklentıde olursun dedı sana bı bılezık bile almadılar dedı cok zpruma gıtti annem surekli sen cok zayıfson karnın yok bebege bakamıyorsun bebek kucuk olcak dıyıp sınırlerımı bozuyor surekli bır defa aradım dusuk tehlıkem vardı 1 ay yattım kızımda hastaydı cok yorgunm dedı gelmedı.boule annelık olurmu esım hergun geldı yemek hazıeladı ıse gıttı.annem her fırsatta evin var araban var rahatsın dıyıp duruyor.nıe boyle anlamadım ben onlara ne yaptım Bu hamile halimle bana piskolojık ezıyet edıyor.dugun gununu bıle benım dogum yapıcagım hftaya ayrlamışlar.ben nişana falan gıtmek ıstemıyorum esım gıtmesek olmaz dıyor sokakta olcakmıs ben oyle seylerı hıx sevmem esımde oyle napıcam bılmıyorum bıra uUn oldu kusura bakmayın ıcımı doktum ne cok dolmusum

hayırdır ne oldu da kötü aile iyi,iyi kaynana kayınpeder kötü oldu.sizin ve ailenizin durumu da iyiyken bir kaç ayda ne değişti de 2 ailenin de durumu kötüleşti

evet önceki konunuzda,sizin de durumunuz kötü değilmiş gibi yazmıştınız. şimdi ne oldu da bu kadar babanınızın getirdiği haftalık erzaklara muhtaç oldunuz?ve ne olursa olsun evinize gelen misafirlere bir gülegüle deseydiniz,keşke...

ailenin sana yardım etmemesini eşine anlatmışşsın oda ailesine söylemiş haliyle ayrım yapmasınlar kızlarınada yardım etsinler biz nasıl yardım ediyoruz tarzı düşünüyorlar kendilerince haklı olabilirler ama sen ömür boyu başkalarının yardımıyla hayat süremezsin eşinde alışmış onun bunun getirmesine vermesine sonunu düşünmek zorunda ama
....

Evinize gelen birini uğurlamamanız bence büyük hata
Bizimde başımızda var geçindirdiğimiz çocuklu bir aile ve kendi tarafımdan akraba olmamıza rağmen sinir oluyorum.
Biz dişimizi sıkıyoruz almamız gerekenleri erteliyoruz ama onlar bize göre fuzuli harcamalar yapınca kızıyoruz bazen yüzüne söylüyoruz ne gerek vardı durumunuz ortada diye bazende susuyoruz. Siz istemiyor olabilirsniz ama onlarda o parayı vermek zorunda değiller aile dağılmasın diye bişeyler yapmak zorunda kalmışlar demekki. Sadece oğullarını düşünseler ayrılmanıza sizi baba evine göndermeye razı bir tutum izlerlerdi kesinlikle.
Demem o ki eşiniz ya iyi bir iş bulacak veya siz Kazandığı ile geçineceksiniz ya da siz de bir şekilde çalışacaksınız bunlar gerçekleşmiyorsa da kayınvaldenizden para alıp laf söz duymaya ama hürmet te etmeye devam edeceksiniz...

Onu bunu bilmem.
Evladi kendine bakicak duruma getiriceksin ve sonra zirnik koklatmiyacaksin.
Iste basina bunlar geliyor sonra.

Hem eşinin ailesine muhtacsiniz hem esin supriz yapip mobilya aliyor evinize. Annen seni düşünmüyor esin her istediğini yapiyor. Konuların birbiriyle çelişiyor.

Hem eşinin ailesine muhtacsiniz hem esin supriz yapip mobilya aliyor evinize. Annen seni düşünmüyor esin her istediğini yapiyor. Konuların birbiriyle çelişiyor.

bence bu konuda es gecmis eski anlattiklarini.
Hakli gorunebilmek icin.
Cok ayip etmis bence.
Kayinvalidesine ve kayinpederine yuzu asik olabilirdi cani sIkildigi icin (orda hakli bence)
ama onlari gecirmemesi yanlis olmus.
Hem de o kadar ekmeklerini yerken.
Ama asil problem este bence.
Kendine dogru duzgun isi yok, hala annnesinin babasinin ustunden geciniyor,
bide 30000 yatirip evi bastan restore ediyolar filan.
Ayip yani.
Once karnina iki lokma koy sonra luksune bak.
Ben insanimizdaki bu luks merakini anlamiyorum.
Ayrani yok icmeye hesabi resmen.

Turkiye ye ne zaman gelsem herkesin elinde son model telefon. Hem de nerden baksan maaslari kadar fiyatta.
Yuh diyorum, hic mi akil yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…