Az önce evden kovuldum
Kimse kendini ve çocuklarini ezdirsin diye çocuk yapmaz.Maddi durum iyi değil ve çocukları olduysa kocasinin kuyruğunu kıstırıp ana sözüyle hareket etmesi gerekmez.Erkek erkek olacak ailesine sahip çikacak.Çikamiyorsa doktora gidip tedavi olacak.Sonra da ek iş arayacak.canim sizde para yok diyosunuz 2 cocugu pespese yapiyosunuz.bu devirde neyin akli.kayinpeder parasiyla karniniz doyuyorsa laf etmelerinede goz yumucan .kocan olacak adamda 2 vocugunun ve karisinin karnini baba parasiyla doyuruyorsa ne denir bilemedim.gece gunduz calissin pasa kocaniz
Amin. Eşiniz döndü mü? Alindinizinsakin sakin anlatin. Kvdenizi de ararsiniz sonra. Olan olmus. Daha fazla gerilmeyinOnlarda nerde o düşünce bundan sonra kimseye deger vermşycen sürekli ben ii davrandıkca böyle oluyor inş amin allah razı olsun inş rahata kavuşuruz cocuklarım rahat eder
evet önceki konunuzda,sizin de durumunuz kötü değilmiş gibi yazmıştınız. şimdi ne oldu da bu kadar babanınızın getirdiği haftalık erzaklara muhtaç oldunuz?ve ne olursa olsun evinize gelen misafirlere bir gülegüle deseydiniz,keşke...
Neden ??Az önce evden kovuldum
bu şartlar altında, iki çocuğunuz da var çekeceksiniz. aranızı bozup yokuşa sürmeyin. keşke kimseye muhtaç olmasaydınız ama öyle. sizinde çalışma şansınız yok mu?Kirqyı ödiycek para yokki eşimin maaştan 100 tl kalıyor onlar olmasa açız
Hem eşinin ailesine muhtacsiniz hem esin supriz yapip mobilya aliyor evinize. Annen seni düşünmüyor esin her istediğini yapiyor. Konuların birbiriyle çelişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?