sen abartıyosun bence sizi özlüyorlardır muhakkak tabikide gün sayacak annende aynısınıo yapar 1hafta gitmezsen ooo nezamandır gelmediniz der hep kayın valideler beğenilmez zaten iyide olsa bizim gözümüzde kötü olur kendimden biliyorum kadın ne yapsa bana yaranamıyor düştü gözümden bikere işte hiç sevmiyorum onlar hep kendi istedikleri olsun isterler yapmayın dediklerimizi yaparlar anşlamaz lar ama bazı süper kaynanalarda var onlar için konuşmuyorum ama benimki cadııııııııııı![]()
bence bizi değil de oğullarını özlerler. çok da önemli değil zaten özlenmemeyi tercih ediyorum şu aralar. ben isteyince geliriz istemeynce gelmeyiz diye düşündükleri için sizi özledik diyolar.
demişsin ya gözümden düştü diye, işte benim gözümden daha evliliğimin ilk zamanlarında düştü(ler). annemi kıskandılar ailem için söylendiler kawgacı bi yapıları war kendilerinden ittiler beni, ben hayatımda ailede kawga küfür görrmedim, hatta küfürü bırak salak lafı bile söylenmezdi ewde,diyemezdim kimseye, şimdi ömrü hayatımda duymadığım pis sözler duyuyorum ağızlarından.. eşimde bıktı artık onları uyarmaktan, onlar bıkmadı