Eşimin ailesi:(

bende 4 görümce 1 de elti var, üstelik kayınvalidem aile apartmanında oturuyor bayramlarda falan gidersek evde oturacak yer kalmıyor, biz de herkese selam çakıp kendimize bir köşe bulup takılıyoruz eltimle, hiç sıkıntı olmuyor yani,
asıl sorun sizin hayır diyememeniz, hayır demeyi öğrenin, kalmak istemiyorum, gelmek istemiyorum, gelmenizi istemiyorum, eğer diyemiyorsanız alışacaksınız yapacak bişey yok.

Kizlar merhabalar araniza yeni katildim 1 yillik evli sayiliriz esimle aramda hic bir siknti yok yillarimizi vererek evlendik oda cabaladi bende ve senelerce birbirimizi egitim is vs. gibi nedenlerle bekledik neyse konuyu uzatip bas agritmak istemiyorum esimin ailesi inanilmaz derecede cahiller yanlis anlasilmasin lutfen kimseyi yargilamak asla haddim degil ama cileden cikacak duruma getiriyorlar bazen ayni sehirde yasiyoruz evlerimiz ayri istiyorlarki hergun birlikte olalim gittigimizde evlerinde kalmamiz icin esime israrlara dusuyorlar tabi onlarda bana geldiklerinde teklif bekliyorlar haliyle esimde kiramiyor 2 kizi var bir tanesi resmen annesine dosegini sermis esiyle cocuklaryla orada kaliyorlar ustelik evleri birbirine cok yakin benide peşkes cekmek istiyorlar sende kal diye ama ben boyle seylerden hoslanmiyorm ailemde asla bu durumlar yok yalniz yetistim haliyle oraya gidince ses gurultu kalabaliktan resmen trafik kazasi gecirmis gibi eve donuyorm esimde haklisin diyor oda sevmiyor aradiklarinda oda bende hoslanmiyoruz ayarinda olsun diyoruz ama nato taş nato mermer hafta sonlari 2 gun tatilim her hafta zehir oluyor esimle basbasa birsey yapamiyorz sosyal medyada paylasim yapsam sorun oluyor kendileri gelmedi diye burada bekar arkadaslara sesleniyorm 2 gorumce varsa o aileden uzak durun ben kayinvalideden cok onlardan cekiyorum 2 kardes birbirlerine dusmanlar ama yanyana geldiklerinde can ciger kuzu sarmasi oluyorlar ayrintiya inmeyecegim daha bircok sey var bende bunu gordukce kafayi yiyorum ve midem bulaniyor yuzume gulup arkamdan dedikodum yapiliyor kardesini bana kesen benimi kesmeyecek?asiri derecede kiskanclar..bir yere gidilecekse suru halinde gidiyoruz kizlar utaniyorum bir ewe 5 aile gidermi tek gidemiyoruz evime tek aile alamiyorm herkes tavir triplere dusuyor kalabalik oluncada yapamiyorum kizlar hizmetimden sohbetten yaptigimdan ettigimden birsey anlamiyorm kole gibi hizmet ediyorum ve cok yoruluyorum ama yaranamiyorum egitim hayati yuzunden ve annem kiyamadigindan boyle tempoya alisamadim..evlendigim gunden beri bu hareketleri gordukce samimiyetsiz geliyorlar hersey yedirme icirme degil bence iki guler yuz herseye bedel ama bunlarda oyle birsey yokcok farklilar neyin icine dustum diyorum ama esimle tek bir sorunum yok allahima sukrediyorum esim gibi bi insani kaderime yazmis diye ama gelin gorunku kv ve grmce sorunu evimin icine yansiyor kizlar huzursuz oluyorum esime cok fazla dert yanamiyorum ne olursa olsn atamaz ailesi birsey dedigimdede canini skma iyi olur diyor ama hic oyle gorunmuyor ne yapmaliyim ben kizlar akil verin kisa yazayim dedim ama cok uzun oldu hakkinizi helal edin
''Kesmek'' nedir yahu? Dedikoduya mı kesmek deniyor? Bugün bdv de ikinci görüşüm şu lafı. Ne kadar sevimsiz.

Back