- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
selamlar kızlar .7 - 8 aylık evliyim ama daha eşimin ailesinden bir şahıs daha beni bir kere bile ne nişanlılık döneminde ne evlilik döneminde aramadı, nasılsın diye sormadı.. ben çok aradım eşimin kardeşleri ablası kim varsa. mevlüttü , doğum günüydü , ramazandı hep destek olmak için o gün yanlarındaydım. evime davet ettim daha kalkıp bir kere misafirliğe gelmediler.düğünüm de kenarda misafir gibi oturdular, düğün aşamasında zaten herşeyi eşimle ikimiz yaptık.ben böyle bi ailede büyümedim .nasıl kopuk bi aile bu ya.eşim de çok üzülüyor artık kendisi de bıraktı aramayı sormayı.burda bi kez konu açmıştım kayınvalidem biz evlenirken 4 çeyrek katkıda bulunmuştu görümcem eşimi aradığında onu verin dedi laf arasında. ben bu kadar mı hiçim insanların gözünde...dün kayınbiraderim mesaj attı ancak gezin benim bişeye ihtiyacım var mı diye sormayın diye.daha benim bikez halimi hatrımı sormamıştır. ben de açık açık naptın ki ne bekliyosun gibisinden mesaj attım .eşim benim telefonumdan aradı bi arayım bakalım şunu napıyomuş diye.açmadı çocuk ya.ben zaten uzağım ailemden bir saatlik mesafede eşimin ailesi ama hiç aile olmuyorlar ya bana. Allah korusun hastalık falan olsa eşimden başka kimsem yok...