eşimin ailesi

Dertsiz basina dert mi ariyosun sen ..gelmesinler sormasinlar daha iyi. Ailen 1saatlik mesafedeymis bu mu uzagim dedigin halin. 15saat mesafede olanlar napsin ay..bence halinden memnun ol. Keske benim esim de arayp sormasa. Agzina ettkleri gunlere sunger cekmemis olsa..

Valla KK'de en istenilen damat ailesine sahipsin. Daha Allahtan belani mi istiyorsun? diye sormadan edemicem :süslü:
Ahahaha benim kayınvelidem manyak gibiydi önünü zor aldık. Şimdi arada bir arar Bilse o aramalar samimi ve hayra değil, şükür edecek aranmadığına o zaman. Be mutlu ona ki dürüst bir oğlan tarafına sahip. Çünkü kimse pek gelin sevmez sever gibi yapar. Milyonda bir gerçekten sevip arayan kollayan varsa da herkese nasib olmaz yani

Ahahaha benim kayınvelidem manyak gibiydi önünü zor aldık. Şimdi arada bir arar Bilse o aramalar samimi ve hayra değil, şükür edecek aranmadığına o zaman. Be mutlu ona ki dürüst bir oğlan tarafına sahip. Çünkü kimse pek gelin sevmez sever gibi yapar. Milyonda bir gerçekten sevip arayan kollayan varsa da herkese nasib olmaz yani

Aynen en azindan seviyo gibi yapıp aramak icin aramiyolar.
Bende fazla aramiyorum kandilde bayramda anca. Arayinca bu sefer hergün aramak/aranilmak istiyorlar sürekli bi hayata mudahale halleri fln hic ugrasamam. Bilerek konusma paketi yapmıyorum kendime net paketi satin alıyorum sadece. kv'm oyle whatsapp facebook bilmem ne anlamiyor cok şükür sorduklari zmn dakikam yok diyorum konu kapanıyor :anneadayı:

Aynen en azindan seviyo gibi yapıp aramak icin aramiyolar.
Bende fazla aramiyorum kandilde bayramda anca. Arayinca bu sefer hergün aramak/aranilmak istiyorlar sürekli bi hayata mudahale halleri fln hic ugrasamam. Bilerek konusma paketi yapmıyorum kendime net paketi satin alıyorum sadece. kv'm oyle whatsapp facebook bilmem ne anlamiyor cok şükür sorduklari zmn dakikam yok diyorum konu kapanıyor :anneadayı:

Harika taktikmiş :) aynen dediklerine katılıyorum tamamen iş olsun diye görüşmeler ve dahil olma istekleri bitmez ne kadar uzak o kadar iyi

Gamze emin ol en iyisi bu senin icin

Sen sicaklik beklemissin anliyorum keske her sey gulluk gulistanlik olsa... ama o zaman da isin b.kunu cikarirlar malesef.
Takilma. Hayatini yasa.

Ben 6 yillik evliyim. Evime esimin hic bir akrabasi (anne babasi dahil) gelmedi. Hatta dogum yaptim yine gelmediler.

Cok rahatim. Is yerimde kadinlardan o kadar kv konusu dinliyorum ki... veya burda logusayim ama kayinvalidem rahat birakmiyor konulari... kadin gecen gun kv gelecek icerde yillik iznim vardi 2 gun kullanabilir miyim temizlik yapicam dedi. Ben şok...

Bosver canim sen keyfine rahatina gezmene bak.

Kayni mesaji falan sallama. Ha kaza bela olur yine de bana da sana da destek olmak yakisir. O durumda her seyi unutur gider ne yapabilirsem yaparim. Ama bunun disinda kimsenin afra tafrasiyla ugrasamam.

ah ah canım kardeşim seninle aynı durumdayız sanki gelin değil ailelerine ortak almışlar ne bi insan gibi davranma ne bi değer verme yoktur böyle insanlarda kendi aralarında çok iyidirler hep senden beklerler ama sana gelince köpek muamelesi ederler bizdede annelerine gideriz görümcelerim eşime hoşgeldin görüşürüz derler ben orda yokmuşum gibi davranırlar böyle insanların yatacak yerleri yok bnde böyle bi aileyle ilk defa karşılaşıyorum ve insanın çok zoruna gidiyor inan yaşayan bilir

Adınıza üzüldüm ancak herseyden önce Allah var ve size destek eşiniz var bence bu herseye yeter üzmeyin kendinizi

Keske brnimde oyle olsa.
Bir gun gitmesem nurnu burnu kalkti diye milete dedikodu yapiyolar.
Hastanelik oluyolar bir gecede.sirf esimi doldurmak icin

Adınıza üzüldüm ancak herseyden önce Allah var ve size destek eşiniz var bence bu herseye yeter üzmeyin kendinizi
eşim olmasa zaten boşanmamız için ellerinden geleni yaptılar ama başaramadılar severek kaçarak evlendik 9 ay aynı evde yaşadık 5 görümcem yapmadıklarını bırakmadılar kaynatam hep korudu arkamızda durdu eşim göz göre göre olanlara görüp susan biri değildir herzamn haklının yanındadır oda gördü olanları kendi imkanlarımızla onların hiç bi desteği olmadan çıktık o evden şükür ama ben hep yapılanları unuttum dedim artık beni kabullenmişlerdir ama çoğu kez arkamdan konuştuklarına şait oldum insan bu değişmiyor hiçbirzamn ne isterler anlamam ne uğraşırlar size zararı dokunmayan insandan

eşim olmasa zaten boşanmamız için ellerinden geleni yaptılar ama başaramadılar severek kaçarak evlendik 9 ay aynı evde yaşadık 5 görümcem yapmadıklarını bırakmadılar kaynatam hep korudu arkamızda durdu eşim göz göre göre olanlara görüp susan biri değildir herzamn haklının yanındadır oda gördü olanları kendi imkanlarımızla onların hiç bi desteği olmadan çıktık o evden şükür ama ben hep yapılanları unuttum dedim artık beni kabullenmişlerdir ama çoğu kez arkamdan konuştuklarına şait oldum insan bu değişmiyor hiçbirzamn ne isterler anlamam ne uğraşırlar size zararı dokunmayan insandan
Sizin cevaplarınız söyledikleriniz arasında mevcut yani sizi yıkacak huzurunuzu bozmalarına izin verecek bi cift değilsiniz tebrik ederim. Zaten herkese yaranmak ne mümkün hatta yaranmak kelimesi bile olmamalı kimsenin istediği kalıba girmek zorunda değilsiniz bırakın cekemedikleriyle sizde mutluluğunuz kalın..kapılar kapanır size eşiniz kalır önemli olan da bu ;)

ne düğünümüz oldu ne bişey alyans almaya gittiğimizde bile kaynanam en incesinden olsun diyordu ve alyansıda bana eşim aldı bide ben 500 liralık bi alyans beğendim diye eşime bu kızın gözü yükseklerde baksana hep pahalıları beğeniyor dedi kulağına beğendiğim alyansı bile alamadım

Sizin cevaplarınız söyledikleriniz arasında mevcut yani sizi yıkacak huzurunuzu bozmalarına izin verecek bi cift değilsiniz tebrik ederim. Zaten herkese yaranmak ne mümkün hatta yaranmak kelimesi bile olmamalı kimsenin istediği kalıba girmek zorunda değilsiniz bırakın cekemedikleriyle sizde mutluluğunuz kalın..kapılar kapanır size eşiniz kalır önemli olan da bu :KK66:
şimdi eşim der ben nerden bileyim evlenince ne yapılır ne edilir şimdi herşeyin en iyisini düşünür bnm için onun sevgisi bana yetiyor herşeyden çok bitek biri sorunca gelinlik fotonu göster falan o zoruma gidiyor bişey diyemiyorum o ukde kaldı içimde

şimdi eşim der ben nerden bileyim evlenince ne yapılır ne edilir şimdi herşeyin en iyisini düşünür bnm için onun sevgisi bana yetiyor herşeyden çok bitek biri sorunca gelinlik fotonu göster falan o zoruma gidiyor bişey diyemiyorum o ukde kaldı içimde
Olsun tek eksik o kalsın kötü bi evlilik sürdürmektense olan bir güne olsun. Allah yeterki sağlık versin :)

Back
X