Eşimin ailesi...!

Durumu sanırım birazcık anladım.
Yerinizde olsam eşim ile okkalı bir konuşma yapar, ardından da kapı dışarı ederdim.
Akıllanırsa kendini toparlar, bir şekilde doğru davranışlar sergiler, ailesi için yapması gerekenleri yapar.

Akıllanmazsa da zaten o adamla birlikte hayat sürdürmenin anlamı yok.
Ailenize güvenerek evlenmediniz herhalde değil mi?

Ayrıca hemen bir işe girin, çalışmaya başlayın ve özellikle kendiniz ve çocuğunuz için birikim yapın.
Ancak bu birikimden ne eşinizin ne de bir başkasının haberi olsun.
Bu yaşadıklarınız büyük bir tecrübe, ve ne yazık ki yaşanmaması gereken şeyler.
Olan olmuş, olmuş ile ölmüşe çare yok, o yüzden siz bu saatten sonra ne yapabilirsiniz, ona bakın bence.

Hayir burda ilk baslarda mecburiyetten kaliyorduk borclari vardi simdi ise teyzesi bunun birclarni oduyor babamda eger sen gidersen daha kotu durumda olacaksin diye gondermiyor ki hakli benim evimden cikmayacaklar huzur vermeyecekler buraya o kadar gelemiyolarlar..yyani biz ayri ev plani yapiyoruz hersey alma ilk basta cocuk odeyemz diyor sadece bi plan bu dusunce yani ona bile karisiyolarlar bende laf soyledigimde hemen bi bana karsi kabarmalar esim ben yokken soyluyormus onlara onlarn yaninda degilde bilmiyorum ne kadar dogru

Evet kesinlikle haklisiniz bende bu sekilde yapmayi dusunuyorum bu saatten sonra artik cnmu sevgide bir yerde duruyo kendini ve cocugunu dusunmek zorunda oluyorsun

anlamıyorlasa görüşme gitme ,

ve onlar senınle nasıl konusuyorsa sende onlarla aynı şekılde konuş

once saygı göstersinler ki saygı görsünler ,

:) diyorum ya laf soyledigim zamanda birnin sekeri ckiyor digeride avazi ciktiginca bagiriyor ama diger teyzeside hep bni savunuyor hic laf soylettrmiyor tuhaflar yani :)

Birşey anlamadım sen simdi ailem yanında yaşıyorum diyorsun . Ailem dediğin anneanne ve teyzeler mi ? Buna göre cocuk diye ayrı yerde kalacak ? Orda kalmıyorsan neden sen çalışınca evi b.. götürecek .

Birşey anlamadım sen simdi ailem yanında yaşıyorum diyorsun . Ailem dediğin anneanne ve teyzeler mi ? Buna göre cocuk diye ayrı yerde kalacak ? Orda kalmıyorsan neden sen çalışınca evi b.. götürecek .

Ben kendi ailemle yasiyorum esim ben kizim onlarada torunlarini sevsinler diye gidiyorum onlar ben berde olursam olayim yakamdalar sinek gibi utanmiyolarda o kadar laf soyledi ailem hic utanma yok yani o derece yarabbi sukur deyip geciyolar

anlamıyorlasa görüşme gitme ,

ve onlar senınle nasıl konusuyorsa sende onlarla aynı şekılde konuş

once saygı göstersinler ki saygı görsünler ,

Inceldigi yerden koparacagim artik kim ne soylerse hazir cevap yapacagim nasilsa oylede boylede ben laf yiyorum yani

Ne münasebet , kapat kapını, istemediğini dışarda bırak ..ayrıca sizin borclarinizi neden teyzesi ödüyor ? Ödemeye devam ettiği sürece ilişkinizde söz hakkı olduğunu düşünecek ..babanın evinde kalmanız da ayrıca irdelenmesi gereken bir konu .

Çıkın ayrı eve , ver çocuğu annene ,ikiniz de çalışın ,mis gibi yaşayın kendi evinizde . Birilerine bağımlı olmak rahatsız etmiyor mu sizi ? Madem annelerinizle teyzelerinizle yasayacaktiniz neden evlendiniz ?

Benim icin yapilan bir borc degil sacma sapan seylerin borclari o teyzesine mesela bunu alicam diyor oda al oglum odenir diyor mesela benim ailemle yasama sebebimde onlarn bana bakamamasiydi yuva yikilacakti hadi toparlayalim cocuk var ortada vs vs.. teyzesi evet bu sekilde dvrandikca nasilsa benim sozumden cikmaz ben onu pohpohluyorum diye dusunuyor yani soyle dusunun bunlar 3 kardes birde karismayan teyzesinin oglu var ama sadece benim esimin uzerinde bu sekildeler digerlerne karismiyorlar esimin kardesine dahil karisamiyolar cunku onlar susturmasini biliyor ama bu adam nedense cogu olayda susuyor bnmde susmami bekliyor ben konusuncada sen karsilik verme ki ben seni savunabileyim diyor ne yapacagimi sasirmis durumdayim

Yok öyle dava ..neden susacakmissin? Ben sana Türkçesini söyleyeyim , konuşursan para musluğu tıkanır ... susma ! Kocanı da alttan alıp durma .cabalamissin evliliğini kirtarmissin, dahasını istiyor ,üstüne bastıkca basıyor ,sesini de kesmeni istiyor .gerçi bana göre kurtarilmasaymis daha iyiymiş . Esinin hiçbir cabasi yok çünkü ..bence konuşup bu işi cozmelisin ..

Onlar benim esimi hep bi level ustte goruyolar herkesten ben tartissam bile hemen savunmaya geciyorlar inanirmisin o anda bogazlarina yapisip ne diyosunuz siz diyesim geliyor mesela ilk gelinleri benim bnden sonra diger teyzesinin gelini geldi bude eltim olacak var daha evlenmediler ama beraber kaliyolar kayinbiladerimle onlara kimse azini acip tek kelime edilmiyor esimede diyorum yahu kalplerini kircam yeter artik diyorum beler neler soyluyorum haklisin diyor ama onlarn yanjnda sus pus

Ay her şeyi geçtim de elinize parayı tutuşturduklarında gidemem canım istemiyor diyemediniz mi??????

Dediğim gibi , esin para yüzünden susuyor ,teyzeleri de ellerinde tutmak için para veriyor .. onlar aralarında sessizce anlaşmayı imzalamış. Bu adamla ömür geçmez ,söyleyeyim .. bir an önce bu konuyu halletmeniz lazım

Bir teyze bir anneanne durumlarida yok iste zamaninda yapilan seyler hatta esime soyledim ben ise gireyim sana para veririm belki onlara yaptigni banada yaparsin dedim sacma sapan konusma diyor cnku benim hakliligim onu susturuyor gercekleri duymak onu her zaman uzuyor evet bu konuyu halletmek gerek arkadasim

Kolaylıklar diliyorum , işin çok zor ..

Ay her şeyi geçtim de elinize parayı tutuşturduklarında gidemem canım istemiyor diyemediniz mi??????

Sesimi yukselterek evin erkegi ekmek sigara alacak kizim gec babanin yanina dedim esim duydu nereye gidiyor dedi sigara alacak dedi esimde o ne demek dedi kardesim geliyor ona soyleyin o gelirken alsin olmassa ben gider alirim dedi kac defa uyardi o konuyu kapatti bu seferde temizlikten aciyor hatta dun ben dedim ki butun isleri halletim 1 2 gun gezecegim dedim oda bittiyse gelde bizim evde supurulcek dedi bn gezicem temizlik yapmiycam teyze dedim gez gez diyor bende gezicem zaten kocam musade ediyor dedim esimde bana hep sey diyor sana bisey dediklerinde benim uzerime at topu ben onlarla konusurum diyor ama bazen cenem durmuyor sinirim cikiyor yani

Ah canım kardeşim benim kaç senedir görüyorum zaten nelerle uğraştığını ...

Ama maalesef yaptıkların görünmediği gibi üstüne bir de nankörlük ediyorlar.

Sanada her zaman söylediğim gibi iş kocanda bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…