Eşimin ailesi...

kockadini28

Geldi yine yürüyen yıkık
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2019
65
97
38
Merhaba hanımlar daha önce de eşimin ailesiyle ilgili yaşadığımız sıkıntılardan bahsetmiştim.Kaynanamın sosyal güvencesi yok evde bir tane bekar kaynım var 35 yaşında çalıştığı işyerinden çıktı neymiş çok yoruluyormuş kaynanamlara biz yardım ediyoruz bu zamana kadar kaynımın borçlarını ödedik.Yeni evli olduğumuz için henüz evimiz yok altınlarımı bozdurmuştum babamda onun üstüne ekleyip bize bir araba aldı kızım para el altında oldukça harcanır en azından araba teminatınız olur iki kişi çalışıyrsunuz alırsınız dedi.Gelelim asıl mevzuya biz bile arabayı çok fazla kullanmıyoruz kmsi yükselmesin satabilelim diye.Ama kaynım diyorki evin önünce arabanız boş boş duruyor boşken bana verin korsan taksicilik yapayım ya böyle bir yüzsüzlük olabilir mi sizce ne yapmalıyım gerçekten yoruldum artık

Merhaba hanımlar daha önce de eşimin ailesiyle ilgili yaşadığımız sıkıntılardan bahsetmiştim.Kaynanamın sosyal güvencesi yok evde bir tane bekar kaynım var 35 yaşında çalıştığı işyerinden çıktı neymiş çok yoruluyormuş kaynanamlara biz yardım ediyoruz bu zamana kadar kaynımın borçlarını ödedik.Yeni evli olduğumuz için henüz evimiz yok altınlarımı bozdurmuştum babamda onun üstüne ekleyip bize bir araba aldı kızım para el altında oldukça harcanır en azından araba teminatınız olur iki kişi çalışıyrsunuz alırsınız dedi.Gelelim asıl mevzuya biz bile arabayı çok fazla kullanmıyoruz kmsi yükselmesin satabilelim diye.Ama kaynım diyorki evin önünce arabanız boş boş duruyor boşken bana verin korsan taksicilik yapayım ya böyle bir yüzsüzlük olabilir mi sizce ne yapmalıyım gerçekten yoruldum artık

arabayı senin babanın desteği ile almışsınız. kesinlikle vermeyin. hakkı olmadığı gibi aşırı yüzsüzlük.
kocamla aram bozulmasın aman diye sakın düşünmeyin. kendi ailesini ön planda tutup her istediklerini de yapacaksa bozulsun yani.

Daha neler asla vermeyin yasal değil bir kere daha neler pess kayınınıza
Herkes ayağını yorganına göre uzatsın kayınınız sorumsuz galiba kocaman adam olmuş aklının çalıştığı şeylere bak.
Yatsın arabanız dışarda ona ne yatırım yatırımdır o mu verdi parasını sakın yüz vermeyin parada önüne geçemezsiniz

Daha neler asla vermeyin yasal değil bir kere daha neler pess kayınınıza
Herkes ayağını yorganına göre uzatsın kayınınız sorumsuz galiba kocaman adam olmuş aklının çalıştığı şeylere bak.
Yatsın arabanız dışarda ona ne yatırım yatırımdır o mu verdi parasını sakın yüz vermeyin parada önüne geçemezsiniz
Benimde korkum bu yüzden bi yakalansa bağlayacaklar arabayı elimizdeki her şey uçup gidecek

İlk başta vermek istemedi dedi kullanamazsın bilmem ne ama sürekli ısrar etti annesini araya soktu şimdi mecburen verdi.Bende ona inat arabanın resimlerini çektim internete koydum satılması için
ikiniz de saçmalamışsınız

Esin iki laf edemiyor mu kardeşine kaç yaşına gelmiş boş boş oturup sizin üstünüzden geciniyo şu kız halimle utanirim ben

Sende çok yüz verme o ahaliye
Annesi arada olduğu için bir şey diyemiyor eşim iki sesini yükseltse kayınvalidem hemen savunmaya geçiyor e ver ne olcak yemez arabanızı birkaç ay çalışıp geri verir diyor

Ne verdimi yapmayın Allah aşkınıza öyle bir insana mı verdi adamın niyeti baştan kötü zaten korsan taksi yapacam demiş çıkarın elden bence arabayı parayı da bankaya yatırın

Ne verdimi yapmayın Allah aşkınıza öyle bir insana mı verdi adamın niyeti baştan kötü zaten korsan taksi yapacam demiş çıkarın elden bence arabayı parayı da bankaya yatırın
Bende öyle yapmayı planlıyorum aradım babamla konuştum dedim böyle böyle madem öyle satarız kızım başına bela olmasın dedi

istemiyorum de satınca km değeri arabayı düşürüyor de temiz araba satıcam de ev için yakında borçlanıcaz de araba km önemli de

istemiyorum de satınca km değeri arabayı düşürüyor de temiz araba satıcam de ev için yakında borçlanıcaz de araba km önemli de
Demem mi laftan anlamıyorlar ama eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum ama böyle devam ettiği sürece ailesi yüzünden benim evliliğim bitecek

Yine annesine hayir diyemeyen bir eş :KK12:
Sizin babanizin aldigi arabayi nasil kardesine verir?
Adamin isten cikis nedeni buymus demek ki..

Acilen satin ozaman arabanizi. Yazik ya insanlarin emeklerinin uzerine nasil bukadar kolay konuyorlar, heba ediyorlar. Izin vermeyin buna.

Back
X