Eşimin ailesi...

Merhaba hanımlar daha önce de eşimin ailesiyle ilgili yaşadığımız sıkıntılardan bahsetmiştim.Kaynanamın sosyal güvencesi yok evde bir tane bekar kaynım var 35 yaşında çalıştığı işyerinden çıktı neymiş çok yoruluyormuş kaynanamlara biz yardım ediyoruz bu zamana kadar kaynımın borçlarını ödedik.Yeni evli olduğumuz için henüz evimiz yok altınlarımı bozdurmuştum babamda onun üstüne ekleyip bize bir araba aldı kızım para el altında oldukça harcanır en azından araba teminatınız olur iki kişi çalışıyrsunuz alırsınız dedi.Gelelim asıl mevzuya biz bile arabayı çok fazla kullanmıyoruz kmsi yükselmesin satabilelim diye.Ama kaynım diyorki evin önünce arabanız boş boş duruyor boşken bana verin korsan taksicilik yapayım ya böyle bir yüzsüzlük olabilir mi sizce ne yapmalıyım gerçekten yoruldum artık
Çok takside çalışmak istiyorsa gitsin çalışsın. Yasal yollar varken sizin başınızı yakmaya çalışması çok saçma. Düşman gibi resmen.

bizim alt kat komşu korsan taksicilik yapıyordu hem arabayı bağladılar hem de adamı hapse attılar şimdi denetimli çıktı mahkemesi devam ediyor arabayı hala alamadı sakın
vermeyin
Biliyorum zaten başına böyle bir iş gelceğini adam gibi bir işe girip çalışmak varken böyle işlere bulaşırsan başına hertürlü iş gelir

Bir şeyi çok merak ediyorum. Sizin kardeşiniz istemiş olsaydı arabayı eşiniz yine verecek miydi? Kaldı ki öylesine kullanmak için değil illegal bir durum için istemis ve vermişsiniz. Eşiniz sizi seviyorsa öncelikle kendi ailesini düşünecek, abisini değil

Yuh yaa tabi ki vermeyin arabayi bos bis yatmiyor kullaniyoruz deyin. Ne kadar cok taviz vermissiniz sizin kendi geciminiz yok mu da kv yardim ediyorsunuz. En buyuk hata esinizde siz tek basiniza bisey yapamazsiniz bu konuda.

Esiniz verir de kayniniz korsan taksicilik yapmaya baslarsa kayninizi ihbar edeceginizi dogal olarak araç sahibinin basinin yanacagini soyleyin esiniz eğer diretirse.

Eşinle konuş. Arabayı geri istediğini söyle. Gerekirse kavga et. Ne diyebiliriz ki? Baban altınlarının üstüne para koyacak, araba alacaksınız, keyfini kaynın sürecek. Arabanın başına kaza bela gelir. Sigortasını, kaskosunu siz ödüyorsunuz. Araba yıpranıyor. Üstelik yasadışı iş yapılıyor. Nereden tutsan elinde kalıyor.

Km yazmasın diye siz kullanmaya kıyamazken, kaynınız illegal işler için km nin dibine vuracak.
Karı koca çok safsınız.

Yemeyenin malını böyle akıllılar yiyor demek ki.

Back
X