- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi kockadini28
araba lazım deyip isteyin, babanızı yanınıza alın gidin bir galeriye satın. eşiniz büyük saçmalamış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu konuda sizi anlayamadım.Bende öyle yapmayı planlıyorum aradım babamla konuştum dedim böyle böyle madem öyle satarız kızım başına bela olmasın dedi
Geçiniz bunu.Demem mi laftan anlamıyorlar ama eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum ama böyle devam ettiği sürece ailesi yüzünden benim evliliğim bitecek
Bizde biraz özel bir durum var annem vefat ettiği için babamla abim birlikte yaşıyor bende gidip onlara arada yardım vs ediyorum.Eşimin bu zamana kadar çok desteği oldu aileme olsun bana olsun şimdi ben çıkıp iki laf etsem veya eşim etse benim ailemi kıskanıyorlar ama atladıkları bir şey var benim babam yahut abim benim bir kuruşumu istemez ben bunu anlatamıyorum.Kaynanamında sosyal güvencesi olmadığı için mecbur yardım etmek zorunda kalıyorsun ama biz böyle yardım ettiğimiz sürece kaynım iyice yayılıyor yani iki ucu boklu değnek misaliGeçiniz bunu.
Eşiniz sizi sevse ezip geçmez ailesi için.
35 yaşındaki eşek kadar adam kocanızı sömürüyor, siz de izin veriyorsunuz.
Bizde biraz özel bir durum var annem vefat ettiği için babamla abim birlikte yaşıyor bende gidip onlara arada yardım vs ediyorum.Eşimin bu zamana kadar çok desteği oldu aileme olsun bana olsun şimdi ben çıkıp iki laf etsem veya eşim etse benim ailemi kıskanıyorlar ama atladıkları bir şey var benim babam yahut abim benim bir kuruşumu istemez ben bunu anlatamıyorum.Kaynanamında sosyal güvencesi olmadığı için mecbur yardım etmek zorunda kalıyorsun ama biz böyle yardım ettiğimiz sürece kaynım iyice yayılıyor yani iki ucu boklu değnek misali
Eşiniz tek çocuk olsa yardım edersiniz.Bizde biraz özel bir durum var annem vefat ettiği için babamla abim birlikte yaşıyor bende gidip onlara arada yardım vs ediyorum.Eşimin bu zamana kadar çok desteği oldu aileme olsun bana olsun şimdi ben çıkıp iki laf etsem veya eşim etse benim ailemi kıskanıyorlar ama atladıkları bir şey var benim babam yahut abim benim bir kuruşumu istemez ben bunu anlatamıyorum.Kaynanamında sosyal güvencesi olmadığı için mecbur yardım etmek zorunda kalıyorsun ama biz böyle yardım ettiğimiz sürece kaynım iyice yayılıyor yani iki ucu boklu değnek misali
Kesinlikle kabul etmeyin. İyi bir cv hazırlayıp işe girsin kolay iş varda bizim mi haberimiz yok!Merhaba hanımlar daha önce de eşimin ailesiyle ilgili yaşadığımız sıkıntılardan bahsetmiştim.Kaynanamın sosyal güvencesi yok evde bir tane bekar kaynım var 35 yaşında çalıştığı işyerinden çıktı neymiş çok yoruluyormuş kaynanamlara biz yardım ediyoruz bu zamana kadar kaynımın borçlarını ödedik.Yeni evli olduğumuz için henüz evimiz yok altınlarımı bozdurmuştum babamda onun üstüne ekleyip bize bir araba aldı kızım para el altında oldukça harcanır en azından araba teminatınız olur iki kişi çalışıyrsunuz alırsınız dedi.Gelelim asıl mevzuya biz bile arabayı çok fazla kullanmıyoruz kmsi yükselmesin satabilelim diye.Ama kaynım diyorki evin önünce arabanız boş boş duruyor boşken bana verin korsan taksicilik yapayım ya böyle bir yüzsüzlük olabilir mi sizce ne yapmalıyım gerçekten yoruldum artık
Yok artıkİlk başta vermek istemedi dedi kullanamazsın bilmem ne ama sürekli ısrar etti annesini araya soktu şimdi mecburen verdi.Bende ona inat arabanın resimlerini çektim internete koydum satılması için
İlk başta vermek istemedi dedi kullanamazsın bilmem ne ama sürekli ısrar etti annesini araya soktu şimdi mecburen verdi.Bende ona inat arabanın resimlerini çektim internete koydum satılması için
Araba kimin üstüne. Niye ağzınızı açmadınız? Allah korusun başınıza her iş gelirİlk başta vermek istemedi dedi kullanamazsın bilmem ne ama sürekli ısrar etti annesini araya soktu şimdi mecburen verdi.Bende ona inat arabanın resimlerini çektim internete koydum satılması için
bizim alt kat komşu korsan taksicilik yapıyordu hem arabayı bağladılar hem de adamı hapse attılar şimdi denetimli çıktı mahkemesi devam ediyor arabayı hala alamadı sakınMerhaba hanımlar daha önce de eşimin ailesiyle ilgili yaşadığımız sıkıntılardan bahsetmiştim.Kaynanamın sosyal güvencesi yok evde bir tane bekar kaynım var 35 yaşında çalıştığı işyerinden çıktı neymiş çok yoruluyormuş kaynanamlara biz yardım ediyoruz bu zamana kadar kaynımın borçlarını ödedik.Yeni evli olduğumuz için henüz evimiz yok altınlarımı bozdurmuştum babamda onun üstüne ekleyip bize bir araba aldı kızım para el altında oldukça harcanır en azından araba teminatınız olur iki kişi çalışıyrsunuz alırsınız dedi.Gelelim asıl mevzuya biz bile arabayı çok fazla kullanmıyoruz kmsi yükselmesin satabilelim diye.Ama kaynım diyorki evin önünce arabanız boş boş duruyor boşken bana verin korsan taksicilik yapayım ya böyle bir yüzsüzlük olabilir mi sizce ne yapmalıyım gerçekten yoruldum artık
ayy bu akraba ilişkileri erkek eş kardeşleri niye hep sorunlu .babana ver 2 3 hafta acil lazım oldu diyin.yada ev borcuna girin kötü komşu sizi ev sahıbı yapsın yada kötü kayınDemem mi laftan anlamıyorlar ama eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor biliyorum ama böyle devam ettiği sürece ailesi yüzünden benim evliliğim bitecek
Çünkü kocanın ailesi altın, kadının ailesi bakır.Burada duydum, kendi aileleri için eşlerini ,ev huzurunu hiçe sayan adamların aslında eşlerini çok sevdiği masalını. Masal diyorum çünkü eşiniz sizi gerçekten sevse, saygı duysa istemediğiniz, babanızın yardımıyla aldığınız arabayı yasal olmayan bir iş için abisine vermez, veremez.
Ayrıca anneniz olmadığı için babanızın evinde yemek yapmanız, onlara yardımcı olmanızdan eşinize ne ki bu özel bir durum olsun? Bunun lafını etmesinden mi korkuyorsunuz eşinizin yada kayınvalidenizin, eğer öyleyse çok acı bir durum. Babanıza yardımcı olmanız eşiniz dahil kimseyi ilgilendirmez.