eşimin ailesi..

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
merhaba kızlar hepinize hayırlı yıllar diliyorum.
konuya geçeceğim direk 2.5 yıldır evliyim her yılbaşımızı dışarda geçirdik bu sene de dedık evde olalım sonra yemek yedık falan aileleri aradık kutlamak için yenıyıllarını.. eşımın aılesını aradığımızda annesı bı soğuk konuşuyordu neymış de bu yıl evdeymısız 2 km mesafe var aramızda neden gelmıyorsunuz die bi sitem anlatamam .... bide kardeslerının oraya hep çocukları gtmış bız evdeyken gtmedığımz için nasıl fırça yedık.. ailemden uzak yerdeyım bu arada aılem antalya da ben ankaradayım. kaynana demez mı bıde bana kendı aılen olsa gıderdın dıe.. eşımlede aramız bozuktu ondan gelmedk dedım artk burda barışırdınız hem dedı sonra ıçıme sınmedı sofrayı topladım eşıme hadı gdelım dedım yanı kızlar evde başbaşa yılbaşı geçıremıcek mısız onu anladm keske ya dışarı çksaydım ya da aılemın yanına antalyaya gtseydm dyorum....
siz olsanız ne yapardınız ?

Çok gereksiz muhabbetler bence.
Eşinle aranın kötü olduğunu neden söyledin ki?
En fazla bu sene evde başbaşa kutlama yaptığınızı söyleyip kapatabilirdin,çok uzatmışsın ve yanlış yerlere gitmiş konu bence.

Çok gereksiz muhabbetler bence.
Eşinle aranın kötü olduğunu neden söyledin ki?
En fazla bu sene evde başbaşa kutlama yaptığınızı söyleyip kapatabilirdin,çok uzatmışsın ve yanlış yerlere gitmiş konu bence.
anlamazlar ki kv takıntılı biri baya kırk yılda evde geçirelim dedık evdesınız buraya neden gelinmedı oldu

Kocanla aranızın bozuk olduğunu niye söylüyorsun, huyu belli ağzına daha çok laf veriyorsun. Bi dahaki yılbaşında söylemezsiniz yalnız kalmak istediğinizi, dışardayız dersiiniz

merhaba kızlar hepinize hayırlı yıllar diliyorum.
konuya geçeceğim direk 2.5 yıldır evliyim her yılbaşımızı dışarda geçirdik bu sene de dedık evde olalım sonra yemek yedık falan aileleri aradık kutlamak için yenıyıllarını.. eşımın aılesını aradığımızda annesı bı soğuk konuşuyordu neymış de bu yıl evdeymısız 2 km mesafe var aramızda neden gelmıyorsunuz die bi sitem anlatamam .... bide kardeslerının oraya hep çocukları gtmış bız evdeyken gtmedığımz için nasıl fırça yedık.. ailemden uzak yerdeyım bu arada aılem antalya da ben ankaradayım. kaynana demez mı bıde bana kendı aılen olsa gıderdın dıe.. eşımlede aramız bozuktu ondan gelmedk dedım artk burda barışırdınız hem dedı sonra ıçıme sınmedı sofrayı topladım eşıme hadı gdelım dedım yanı kızlar evde başbaşa yılbaşı geçıremıcek mısız onu anladm keske ya dışarı çksaydım ya da aılemın yanına antalyaya gtseydm dyorum....
siz olsanız ne yapardınız ?
Arada 2 km varsa ve kari koca dışarda kutlamayacaksaniz tabiki kayinvalidenlere gitmeniz gerekirdi. Ilk kez bir kv ye hak veriyorum:)fırçalamakta haklı yani.haketmissin

Anlamaması kendi problemi.
Ben umursamazdım ama aile sorunlarımı da paylaşmazdım.
umursamayınca da eşımle aram bozuluyor napcamı bilemedım aile terapistine gtmeyı düşünüyoruz.evlendığımden beri takıntılı kv.

Back
X