Sizi anliyorum ve tahmin ettigim gibi cikti. Küçük şehirlerde yaşayan ve kalabalik ailelerde durum genelde ayni. Zaten genelde dişardan birisini istemezler, ailenin erkeklerini aile içinden hiç olmadi ayni köyden evlendirmek isterler. Ha bunlar genelleme, esinizin ailesini tenzih ederim. Onlar genelde sonradan gelmenizi değil de en baştan orda olmanizi her işe koşmanizi filan bekliyorlar. Bir nevi sizin tamamen kendi taraflarina çekmek istiyorlar. Olmayinca da yabanci gibi davraniyorlar. Benzer drumu ben de yasadim. Ha burada yapilacak şey, akrabalari toplu degerlendirmeyip eleme yapmak. İllaki onlarin icerisinde de gerçekten iyi ve anlayişli insanlar oluyor. Onlari ayirip digrleriyle meraba meraba. Mesela şu pandemi döneminde kimseyle görüşm7yoruz dedik, ayip deyip cikciklayan da oldu, haklisiniz yavrum seneye inşallah diyen de oldu. Hepsini ayirdim kafamda. Seneye ona göre inşallah davranacağim. Seneye inşallah diyenlere özellikle ziyarete giderken digerlerine burn kivirip him selam diyeceğim sadece.