- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.435
- 83
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Kocanda iş yok bunlara izin vermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eltine yapılan şeyin haksızlık olduğunu düşünüyorsun ama ev dizmesine kötü bakıyorsun haksızlığa uğramış snrada gözü açılmış istediğini yapar sana dokunan bişey yok diğer konulara gelince oralı olma herkes kendi hayatını yaşasınMerhaba hanımlar. Bu ara fazla oldum ama evde durdukça eskileri takıyorum ya da bilmiyorum yapılan haksızlıkları deyim. Eşimle iki buçuk yıldır evliyiz. Ama daha yeni yeni mutluyuz. Evlendik ailesi hep yakamızdaydı. Bi abisi var yıllarca birlikte yaşamışlar kv ile. Eltim ben ne yapsam maalesef kendisiyle kıyasladı. Anlıyorum zamanında ona haksızlıklar yapılmış ama bunun suçlusu ben miyim? Ben ev dizdim yeniden ev dizdi.. Sonra herşeye herkes karışmaya başladı. Daha yeni evlenmişim yüz tane sorunla kaldım baş başa. Evime gelip yemeğimi yiyip yaptığım yemeğe laf ederler, giyimime laf ederler, ailemin gelmesine karışırlar.. O kadar kötüydü ki hatırlamak istemiyorum. Kvnin arada fitnelikleri. Yüz vermeyen gelin hangisi olursa diğerine yanaşıyor, dedikodular bitmiyordu. Ve Farkettiğim eşimin ailesi eşim ve benim 8 olmamı istemiyor yeğenlerinin eşleri bile biz sorun yaşayınca mutlu oluyorlardı resmen. Şükür artık etkileri yok ama kv kişisi yine başlayacak şimdi öbür eltümle iyi olmuş onu kullanıyor. Eşime telefonda onları övüyor i. Halbuki övse ne ki herşeyi yalan. Ben bu kadınla eşimin ailesiyle nasıl başa çıkabilirim? Acındırmaları, yalanları bitmiyor. Kötü davransam olmuyor aslında hakkediyor da..
Ben bişey demiyorum ki banane ama benim evliliğimin olacağı zaman mı aklına geliyor herşey? Kavga ettiler defalarca küstüler düğünde küslük hakimdi mesela. Ya da şu normal mi? Benim eşyalarım gelince evşme ağlamış gönlünü almak için eşi gezdirmeye götürmüşEltine yapılan şeyin haksızlık olduğunu düşünüyorsun ama ev dizmesine kötü bakıyorsun haksızlığa uğramış snrada gözü açılmış istediğini yapar sana dokunan bişey yok diğer konulara gelince oralı olma herkes kendi hayatını yaşasın
Ailesine sesini çıkaracak bi tip değil maalesef basiretsiz, korkak. Ezdirmem artık fln diyor ama görecez bakalımsiz bu kadar dedikoduyu duyuyorsanız eşiniz duymuyor mu? duyuyorsa da ailesine dedikodunuzu yaptığı için herhangi bir tepkide bulunmuyor mu?
Sıkıntım şu memlekete gittiğim de rahat vermiyorlar gözleri üstümde ne yapsam ne giysem. Kimse umrumda değil aslında ama düşününce de sinir oluyorum elimde değil.Herkes haddini bilmeli gerekiyorsa kötü gelin olun, uzak durun. ben öyle yaptım mesela. Zaten yarışmaya meyilli bi eltiniz varsa en güzeli bu yarışa hiç girmemek. Bırakın kazandığını sansın. Neyi kazanıyosa. Kaynanayı![]()
Koruyamıyor çünkü pasif bir insan. Onların dolduruşuna çook geldi zamanında şimdi gelmiyor ama ben kafama çok takıyorum karşımdaki güçlü bir insan değil bu adama güvenemiyorum maalesefKimin ne yaptığı değil önemli olan bu söylenenler, yapılanlar karşısında eşinizin tavrı tek önemli şey. Onun duruşu ailesinin size karşı tavrını etkiler. Eşiniz sizi ailesine karşı koruyamıyor galiba.
Onu zaten biliyorum ya. Diğer eltimin eşi panter gibi onu savunmasına rağmen ona bile neler yapmış zamanındaKocanda iş yok bunlara izin vermiş
Eşimle normalde iyiyiz ama ailesine aşırı düşkün. Babasını hergün arıyor annesini arıyor. İzin verse eminim kadın yine dedikodumu yapmaya başlayacak.Sizin belli bir kaliteniz durusunuz olacak. Seviyelerine inmeyeceksiniz.
Onceliginiz esinizle huzur ve mutluluk olacak.
Bunun disinda herkes ama her sey disarida kalacak.
Yemegi begenmedi mi? Bir daha yemege alma.
Evini duzenini mi elestirdi? Ben oyle uygun gordum de gec.
Obur eltiye mi yanasti? Gul gec. ikisine mutluluklar dile.
Cool dur, ona yanasmasinin seni etkilemedigini goster onlara.
Biraz olsan rahatlayacaksan soyleyeyim ama az ama cok biz de bu sorunlari yasadik.
Ben ilk uc dort sene cocuk dusunmedim bile.
Sonradan evlilik oturuyor eger esinle iyiysen!
Sen esinle iyi misin ona bak. Bunlara da uyma. Bir zaman sonra bakacaklar ki uzmelerine izin vermiyorsun. Azaltacaklar yaptiklarini.
İyi olmak demek istemişim sanırım :) :) :)8 olmak ne demek ?
Haklısınız güvenmemekte, pasifliği sadece ailesine karşı mı? Konuşmayı denediniz mi eşinizle, kırgınlığınızı, güvensizliğini biliyor mu? Bunu telafi etmek için çabalıyor mu? Ailesini ne kadar kafaya taksanızda dış kapının dış mandalı onlar. Eşinizin yanınızda durduğunu tam hissetseniz bu kırgınlıklarda, kafaya takmalarda azalır zamanla.Koruyamıyor çünkü pasif bir insan. Onların dolduruşuna çook geldi zamanında şimdi gelmiyor ama ben kafama çok takıyorum karşımdaki güçlü bir insan değil bu adama güvenemiyorum maalesef
Tabiki de normal empati yapsana biraz kendini ne kadar kötü hisseder insan ona dayatılan şeyleri haketmis sanki ben olsam bende üzülürdüm konunun seninle alakası yok üzerine boş boş alinmissin onun kızgınlığı sana değil zaten boşuna bilenme kıza. Senin evleneceğin zamanda sanada eşit davranirlar diye düşünmüştur eşinin sana yaptıklarını değil büyüklerin yaptıklarını hazmedemeistir bence fesat olan sensinBen bişey demiyorum ki banane ama benim evliliğimin olacağı zaman mı aklına geliyor herşey? Kavga ettiler defalarca küstüler düğünde küslük hakimdi mesela. Ya da şu normal mi? Benim eşyalarım gelince evşme ağlamış gönlünü almak için eşi gezdirmeye götürmüş
Tabiki de normal empati yapsana biraz kendini ne kadar kötü hisseder insan ona dayatılan şeyleri haketmis sanki ben olsam bende üzülürdüm konunun seninle alakası yok üzerine boş boş alinmissin onun kızgınlığı sana değil zaten boşuna bilenme kıza. Senin evleneceğin zamanda sanada eşit davranirlar diye düşünmüştur eşinin sana yaptıklarını değil büyüklerin yaptıklarını hazmedemeistir bence fesat olan sensin
kız değil kadın bi kere 45 50 yaşlarında
Allah aşkına ben ne yaptım da fesat oldum. Kadının tarafı bana düşman kesildi ben evleneceğim sıra. Ona yapılmadıysa bu benim suçum mu? Benden neden çıkarıyor? İki dakika da beni fesat yaptınız ya. Annem yaşında kadın çay kötü olunca kvye ben demlemedim my littlehoneybee demledi diyor mesela bunu neden yapar bi insanTabiki de normal empati yapsana biraz kendini ne kadar kötü hisseder insan ona dayatılan şeyleri haketmis sanki ben olsam bende üzülürdüm konunun seninle alakası yok üzerine boş boş alinmissin onun kızgınlığı sana değil zaten boşuna bilenme kıza. Senin evleneceğin zamanda sanada eşit davranirlar diye düşünmüştur eşinin sana yaptıklarını değil büyüklerin yaptıklarını hazmedemeistir bence fesat olan sensin
Ki ben kadına hep üzülürdüm hep eşime söylerdim yengen için zor vs. Ama öyle olmuyormuş ya o işler. Onu çok güzel gördüm.Allah aşkına ben ne yaptım da fesat oldum. Kadının tarafı bana düşman kesildi ben evleneceğim sıra. Ona yapılmadıysa bu benim suçum mu? Benden neden çıkarıyor? İki dakika da beni fesat yaptınız ya. Annem yaşında kadın çay kötü olunca kvye ben demlemedim my littlehoneybee demledi diyor mesela bunu neden yapar bi insan
Sizin kv kaç yaşında sizin eşiniz kaç yaşında Allah aşkınaAllah aşkına ben ne yaptım da fesat oldum. Kadının tarafı bana düşman kesildi ben evleneceğim sıra. Ona yapılmadıysa bu benim suçum mu? Benden neden çıkarıyor? İki dakika da beni fesat yaptınız ya. Annem yaşında kadın çay kötü olunca kvye ben demlemedim my littlehoneybee demledi diyor mesela bunu neden yapar bi insan
Kv 75 abisi 45 eşim 30 yaşında bende 25Sizin kv kaç yaşında sizin eşiniz kaç yaşında Allah aşkına![]()