Anneniz kaynananiz olacak kadinmis vallaMrb arkadaşlar eşimin ailseni hic sevmiyorum cok görgüsüzler 5 sene nişanlı kaldık 6ay once evlendik 2hafta sonra düğünümüz var eşimin ailesi 3 ablası beni aşırı derecede kiskandilar cekemdiler nişanlılık sure zarfinda onlar yüzünden ayrıldık tekrar barıştık simdi annem onlarla ayni ortamda bulunmal bile istemiyor konuşmuyor ve haliyle benimde kv görümcelerime gitmeme izin vermio ben annemden habersiz sırf eşim mutlu olsun die gidiyorum sevmesem bile saygi gösteriyorum 2 gün sonra çeyizim cikacak ve annem onlar gelmesin ne kv ne görümcemler ev düzmeye gelmeyecek diyor cok arada kaldim ne yapmam gerekiyor nasil diyeceğim eşime ceyiz çıkarmaya onlar gelemez diye evine gidincede karıştırma onlari gelip gitmesinler evine diyor yıllardır arada kaldim ha zaten yüzlerini bile görmek istemiyorum ama annemin baskısı yuzundende arada kaldim
1 tane kv olmuyacakmis 3 görümcede 1hele başı cekio kv olacakmış ayni evde oturup köle yapmak istiyormuş eşim parasını annesi ne verecekmiş bana degil kv ne alirsa onu yiyecekmisim giyecekmisim oglu bitanesiymis cok düskunmus ogluna ayrı ev olursada oldu da hoş her hafta sonu bize gelip cümbür cemaat bahçeli ev müstakil evim mangal et yemeği yapacakmışımKıskandılar derken ne yapmış olabilirler ki?
Anneniz sezgilerinde haklı olabilir. Ama çekirdek ailelerle ilişkileri minimal düzeyde de olsa sürdürmek en sağlıklı ve kısa çözüm olur. Çünkü aksini yapmaya çalışmak sadece daha fazla kavga ve barışma sonucunda yine o minimal ilişki noktasına ulaşmanıza neden olur.
Vardi yorum atmak icin atmayin özgür degil mi dünde acarim bugünde yarinda sizi ilgilendirmez bu konu zorla da yazin okuyun yorum atin demiyorumDünde yokmuydu bu konu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?