Eşimin aileside öyle, bir ay, üç ay kalmalar,çalışmaya gelenmi,tatil bizim evde geçirmek isyenmi bazen eşimin son dakika söylerlerdi emri vaki tavırlar,kalacak ev sayısı üç olmasına rağmen bizde kalirlardi bir görümcem bir kaynim hariç diğerleri için bizim ev otel görevi görüyordu madi sıkıntılar biriken kredi kartı borcu haberleri olmalarına rağmen umursamaz tavırları bu sene çileden çıktım:))eşimle tartıştık eşimin suçu yok oda istemiyor özeline düşkün her gece çekemem kimseyi diyor,ailesi olsa dahi ama acayip rahatlar?çok iyi niyetli olmak iyi değilmiş onu anladım insanların iyilikten anladığı bu,bizimde ailemiz kalabalık görüşmeyi severiz uzakta olanı yakını farketmiyor önceden aranır tatil programları öğrenilir musaitlik durumu öğrenilir benim ailemde durumlar bu,ilişkiler samimi,her sene neden?telefonda görüşebilirler bence yüz göz olmamak gerekir:)kendim için soyleyim ilk zamanlar geliyorlardi sınırsız hizmet her sene baydı samimiyetin ayarı kaçtı
Şunuda samimi söylüyorum annemin evi olsa hersene gider istediğim kadar kalirim uzaktaki abimin evine ozel bisey olursa gidiyoruz yakın oturan abimlerin ablama cagisalar bile sik gitmiyorum samimiyet önemli...sık gidince:))