Esimin ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınlar kulübü okumaya başlayana kadar uzun süreli gelen insana misafir muamelesi yapıldığını bilmezdim. Bizde bir iki günlük değilse misafirlik gelen kişi yemek de yapar temizlikte. O kadar süre hizmet mi beklenir. Zaten yakın aile üyelerisiniz hizmet beklemek saçma. Geldiklerinde onlara da iş yaptırın.

Esimin ailesi baska sehirdeler.surekli esimi arar evimizin ozelini bence konusurlar cunku okadar uzun sure insan ne konusur.neyse.birde bebegim var.gelmeyi bende gunlerce kalmayi cok severler her yaz.bir yazda iki kez geldiklerini bilirim kaynanamlarla gorumcemin.neyse.gorumcem yine geliyor cocuklariyla ve 10 gun kalacakmis.esimde surekli cagiriyordu zaten.ben bu kalmali misafirlik olayindan yoruldum esim katlanacaksin kafasinda..ne yapmali?
Onlar sana sormadan olan yapiyosa sen de yap. Al bebegini on gun annene git kendi misafirini kendi agirlasin

Esimin ailesi baska sehirdeler.surekli esimi arar evimizin ozelini bence konusurlar cunku okadar uzun sure insan ne konusur.neyse.birde bebegim var.gelmeyi bende gunlerce kalmayi cok severler her yaz.bir yazda iki kez geldiklerini bilirim kaynanamlarla gorumcemin.neyse.gorumcem yine geliyor cocuklariyla ve 10 gun kalacakmis.esimde surekli cagiriyordu zaten.ben bu kalmali misafirlik olayindan yoruldum esim katlanacaksin kafasinda..ne yapmali?
İster kahve içmeye ,ister yatılı gelsin eve gelecek olan misafir evin kadınının onayı ve bilgisi dahilinde gelir.Görümcemler 10 gün kalmaya gelecekmiş derken o ev sizin eviniz ve o misafirleri ağırlayacak olan sizsiniz.Eşinize bir kere o evin hanımı kim bunu gösterin.Eviniz tatil köyümü .Sizde demek ki herkes çok rahat ediyor ki bu kadar kalmak istiyorlar.Çok kötü alıştırmışsınız.
Eşiniz o kafayı değiştirecek,bunu güzel güzel konuştuğunuzda anlamıyorsa çok ciddi tepki vereceksiniz.Eğer bu durumdan gerçekten rahatsızsanız değişeceksiniz ve değiştireceksiniz.Kendinize saygınız olsun, bir hiç yerine konulup sadece gelene hizmet etmeye mecbur değilsiniz.Eşinizin tavrı çok sinir bozucu

Al bebeği git ailenin yanına habire koca akrabası mı çekicez biz nedir bu Türk kadınlarının çöl bedevisi kocalardan çektiği ya 😬
Millette rahat ediyor ya bu gelinlerin yaninda yuk olurum diye dusunen yok..ben kalamam gunlerce gorumceye gitsem..biz kadinlar kadinin halinden anlamaliyiz ama nerde...herkes kendi eglencesi pesinde malesef..

Eşimin aileside öyle, bir ay, üç ay kalmalar,çalışmaya gelenmi,tatil bizim evde geçirmek isyenmi bazen eşimin son dakika söylerlerdi emri vaki tavırlar,kalacak ev sayısı üç olmasına rağmen bizde kalirlardi bir görümcem bir kaynim hariç diğerleri için bizim ev otel görevi görüyordu madi sıkıntılar biriken kredi kartı borcu haberleri olmalarına rağmen umursamaz tavırları bu sene çileden çıktım:))eşimle tartıştık eşimin suçu yok oda istemiyor özeline düşkün her gece çekemem kimseyi diyor,ailesi olsa dahi ama acayip rahatlar?çok iyi niyetli olmak iyi değilmiş onu anladım insanların iyilikten anladığı bu,bizimde ailemiz kalabalık görüşmeyi severiz uzakta olanı yakını farketmiyor önceden aranır tatil programları öğrenilir musaitlik durumu öğrenilir benim ailemde durumlar bu,ilişkiler samimi,her sene neden?telefonda görüşebilirler bence yüz göz olmamak gerekir:)kendim için soyleyim ilk zamanlar geliyorlardi sınırsız hizmet her sene baydı samimiyetin ayarı kaçtı

Şunuda samimi söylüyorum annemin evi olsa hersene gider istediğim kadar kalirim uzaktaki abimin evine ozel bisey olursa gidiyoruz yakın oturan abimlerin ablama cagisalar bile sik gitmiyorum samimiyet önemli...sık gidince:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X