Eşimin ailesi..

Tanışma, nişan, düğün, düğün sonrası bunlarda nasıllardı? Mutlaka karakterlerini çözmüşsünüzdür şimdiye kadar
Canım lar cicimler, kısımlar havada uçuyordu. Bende onlardan hiç beklentim olmadı herşeyi eşimle ikimiz yaptık çok safım demek ki anlayamadım

Canım lar cicimler, kısımlar havada uçuyordu. Bende onlardan hiç beklentim olmadı herşeyi eşimle ikimiz yaptık çok safım demek ki anlayamadım
İçten pazarlıklılar belli ki. Aman bence boşverin burada birkaç “çok karışan kv kp” konusu okusanız halinize şükredersiniz bence iyi ki arayıp sormuyorlar diye.

İşleri düştüğünde siz de onlara el gibi olun derim ben.

İçten pazarlıklılar belli ki. Aman bence boşverin burada birkaç “çok karışan kv kp” konusu okusanız halinize şükredersiniz bence iyi ki arayıp sormuyorlar diye.

İşleri düştüğünde siz de onlara el gibi olun derim ben.
Aynen valla öyleyim. Herkes ektiğini biçer

Mesela faturalarını ödemek gibi, borç verin sözde borç ama geri ödeme yok tabiki de.
En gıcık olduğum şeylerden birisi :bicak:faturasını bile size ödeten insanlardan çocuğa bir şeyler almasını bekliyosunuz. Sizi sömürmesinler de öpün başınıza koyun. Durumları da normalmiş bir de 😡

Son düzenleme:
İnan ki eşime karşıda öyleler. Hiç öyle oğlum nasılsın falan yok ama işleri düşerse o ayrı o zaman tırım tırım ararlar. O da farkında aslında üzülüyor farkediyorum

Bazi insanlar sadece islerine yarasin diye evlat sahibi oluyor. Onun icin sadece isleri düsünce ariyorlar. Bence mesafe koyun ve esinize de söylenmeyin bu konuda. Oda daha fazla üzülmesin. Bazi insanlar maalesef böyle..

Beklentiniz olmadığına emin misiniz?
Evet yok canım. Ben misalen verdim o örneği 7 aylık bebeğe ne alınır. Bir paket bez alınca bana dünya mı bağışlamış olacaklar. Sen evlenip çocuk sahibi olursan alınanları kabul etmezsin. Herkesin kendi fikri

En gıcık olduğum şeylerden birisi :bicak:faturasını bile size ödeten insanlardan çocuğa bir şeyler almasını bekliyosunuz. Sizi sömürmesinler de öpün başınıza koyun. Durumları da normalmiş bir de 😡
Haklısın beklemem hata. Demek ki ben anormalim

Eşimede söyledim bu akşam artık yok. Dediğiniz gibi sanki evlat olsun işimi görsün havası bunlarda. Bende eşimi üzmemek için tartışmayı uzatmıyorum. O da ailesi ile görüşmeyi kesti

Öyle yapin. Anne babanin da evladına karsi sorumluluklari var. Maddiyati gecti. Manevi olarak insan evladini böyle bir sürecte kenara atmaz. Torun da öyle. Kadin bir patik örüp getirse bile yeter, ama yok. Kendinizi kullandirtmayin. Saglikla büyütün bebeginizi

Mesela faturalarını ödemek gibi, borç verin sözde borç ama geri ödeme yok tabiki de.
Sizin için de bi milat olsun o halde bebeğiniz
Borç diyince fatura diyince torununuz bu ay o parayı bitirdi kusura bakmayın öncelik artık yavrumuz diyin
Siz de yok sayın bu istekleri ve eşinizin de yok saymasını sağlayın

Evet yok canım. Ben misalen verdim o örneği 7 aylık bebeğe ne alınır. Bir paket bez alınca bana dünya mı bağışlamış olacaklar. Sen evlenip çocuk sahibi olursan alınanları kabul etmezsin. Herkesin kendi fikri

Konu ben değilim sizsiniz ama cevap vereyim evliyim çocuğum da var neden kabul etmeyeyim ki anlamadım? Beklentiye girmemek demek geldi gelmedi umursamamak demek. Siz bunu umursuyorsanız demek ki beklentiniz varmış.

Öyle yapin. Anne babanin da evladına karsi sorumluluklari var. Maddiyati gecti. Manevi olarak insan evladini böyle bir sürecte kenara atmaz. Torun da öyle. Kadin bir patik örüp getirse bile yeter, ama yok. Kendinizi kullandirtmayin. Saglikla büyütün bebeginizi
Çok teşekkür ederim. Beni kullanamazlar da eşim merhametli benim çok ama o da vazgeçti artık onlardan olanları gördükçe. Demek ki kıymetim yokmuş hiç ailem nazarında dedi

Konu ben değilim sizsiniz ama cevap vereyim evliyim çocuğum da var neden kabul etmeyeyim ki anlamadım? Beklentiye girmemek demek geldi gelmedi umursamamak demek. Siz bunu umursuyorsanız demek ki beklentiniz varmış.
Evet bir paket bez bekliyorum tek derdim bu 😂😂

Ailelerimiz torunlarini cok sever ama bez almazlar ne alaka yani bez beklentisi? Cok sacma ama gelip gormemelerini sorun edebilirsiniz bez almadikar diye isyan etmeniz cok sacma

Ailelerimiz torunlarini cok sever ama bez almazlar ne alaka yani bez beklentisi? Cok sacma ama gelip gormemelerini sorun edebilirsiniz bez almadikar diye isyan etmeniz cok sacma
Ya bez değil mesele örnek verdim ben. Çocuğum küçük olduğu için örnek verdim

Back
X