- 13 Nisan 2022
- 65
- 21
- 38
- 35
- Konu Sahibi Busbussally
-
Bahaneleri kalmasın diye yaptım inanın sadece dedim yeter ki benim suratımı göremesinler ama onlar bana boyun eğdiremedikçe başka bahaneler bulmaya devam ediyorlarEşiniz 'anne baba yeter artık, ben sustukça abarttınız evliligin eşim hakkında birsey daha duyarsam sizinle gorusmeyecegim' diyene kadar bu olaylar devam edecek.
Bu insanların yanına niye çocuğunuzu gönderiyorsunuz?
Yaptı her şeyi de yapti gözümün önünde neler söyledi artık.kayitsiz kalmayı seçiyor mecbur onlara karşı cevap vermiyor mesajlarına aramalarına o zaman daha çok çıldırıyorlar ne yapacağımızı şaşırdık kaldikBu işin içinden eşiniz çıkacak. Eşinizin sizin yanınızda olduğunu söylüyorsunuz ama ben pek öyle olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa eşiniz ağırlığını koyar "eşim hakkında tek bir kötü şey söylerseniz beni de unutun, ilişkimi keserim sizinle" der.
Eşinizde bitiyor iş.
Çünkü iletişim kuramadıkça daha çok kontrollerini kaybediyorlar hastalıklı derecede oğullarını kaybetme korkuları var birkaç hafta konuşmadı diye krizler geçiriyor annesiEşiniz gerekirse görüşmeyecek. Kendi karısı hakkında bu kadar çirkin konuşan bir anne babayla iletişimi sürdürmek neden????
İyi de neden lafta kaldı o zaman? Görüşmesin ailesiyle, iletişimi koparsın. Ya düzelsinler, kendilerine çeki düzen versinler ya da görüşmemeyi göze alsınlar.Yaptı her şeyi de yapti gözümün önünde neler söyledi artık.kayitsiz kalmayı seçiyor mecbur onlara karşı cevap vermiyor mesajlarına aramalarına o zaman daha çok çıldırıyorlar ne yapacağımızı şaşırdık kaldik
Son birkaç aydır gitmiyor zaten artık bunalıyorum diyor gitsemdeİyi de neden lafta kaldı o zaman? Görüşmesin ailesiyle, iletişimi koparsın. Ya düzelsinler, kendilerine çeki düzen versinler ya da görüşmemeyi göze alsınlar.
Öyle yalandan sinir krizi geçiriyor diye iletişimi sürdùrmesin. Sinir krizi geçirecek kadar olan insan ağzından çıkanlara dikkat etsin bir zahmet.
Inanın Dünyada görüp görebileceğiniz en patolojik insanlar yani ben istediğimi yaparım diyor ondan sonra da her şey istediğim gibi olsun eskisi gibi devam etsin diyor Sinir hastası oldum diyebilirim yaşananlardan sonraİyi de neden lafta kaldı o zaman? Görüşmesin ailesiyle, iletişimi koparsın. Ya düzelsinler, kendilerine çeki düzen versinler ya da görüşmemeyi göze alsınlar.
Öyle yalandan sinir krizi geçiriyor diye iletişimi sürdùrmesin. Sinir krizi geçirecek kadar olan insan ağzından çıkanlara dikkat etsin bir zahmet.
Evet hemde nasıl.bana yansıtmıyor ama çok üzülüyorum onun adına da elimde değil, ayrı şehirlerdeyiz bile ama yetiyorlar her yerden gece yarısı arıyor beyin kanaması geçiriyorum diye düşünün. Bide ben gidip onun mesajlarına bakıyorum o da çok yanlış aslında bakıp üzülüyorum sonraEşinde bunalmış senin yanında zaten. Bu mesafeli tavrını sürdür başka yapabileceğin birşey yok. Allah yardımcın olsun onlarıda ıslah etsin
Geçirsin, düzelecek o zaman. Eşiniz bu insanların karşısında dik durmalı. Diyeceği şu:Çünkü iletişim kuramadıkça daha çok kontrollerini kaybediyorlar hastalıklı derecede oğullarını kaybetme korkuları var birkaç hafta konuşmadı diye krizler geçiriyor annesi
Artık çekmeye başladı zaten kendini şu dediğiniz cümleleri kurmaya başladığında bile onu dinlemiyor susturuyorlar sesleriyle sen annenle babanı eziyosun mağdur ediyosun diye. Oğlumuzun evine giremiyoruz istediğimiz zaman torun göremiyoruz bitmiyor bahaneleri. Yaptıklarını düşünmek tartmak diye bir şey asla yok. Ben dobrayim yuzune soylerim diyor ağzından çıkanlar için de. Kendi yaptığı herşeyin kılıfı hazır ondaGeçirsin, düzelecek o zaman. Eşiniz bu insanların karşısında dik durmalı. Diyeceği şu:
"Ya kendinize çeki düzen vereceksiniz ya da bizi bir daha göremezsiniz."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?