Eşimin ailesi..

Kapı kilidini değiştirip, anahtar vermezsiniz. Bi kamera yeter, çakma olsa da olur iletişimi kesin düzelene kadar görüşmeyin. Resti çekin yani...

Evet çok haklısınız aslında kurcalamam çok yanlış da insanda tuhaf bir merak duygusu da oluyor arkamdan ne diyor diye

Sizin eşiniz eş değil . Ikinci eşi almazsa bende birşey bilmiyorum . Çok mutlu huzurlu bir aileniz de yok . O eşiniz sizin arkanizda olsa ağızlarını acamaxlardi . Bırakın kötü söz söylemeyi yan gözle bakamazlardi . Nereden mi biliyorim kendi eşimden . Hiç istenmediğim bir ailenin içine girdim bende

Gerçek bir çıkmaz bu başka bisi değil yani hayatımda hiç böyle insanlar tanımadım tartışma adabı bile yok sadece kendileri varlar başkası yok

Eşimde küçükken geçirdiği bir kazadan kalan konuşma tutuklugu var hafif o yüzden kendini ifade ederken zorlanır biraz yıllardır böyle süregeldigi için de üste çıkmışlar hep anlatabildim mi

Bence genellemelerde bulunmak cok da dogru degil bazı anne babalar var ki evlatları dahi terbiye edemiyor seviyesi olmayan hiç bir şeyden de anlamıyor maalesef

Ben eşim tüm süreçleri kendi görüp anlasın yaşasın diye kenarda durdum.hala da öyle. Aramız bozulmadı bu yüzden ve hep senin yanindayim bu boyle gidecek baska yapacak bisi yok diyor o da. İstiyorum ki kendi sabrının sonuna gelsin ipleri kendi koparsin mecbur kalıp daha sağlıklı bir süreç olur diye düşünüyorum bakalim

Esinizde ailesine ciddi tavir koyacak, böyle davranmaya ,kötü kaplı olmaya devam ederseniz bende sizi ziyarete gelmem , niye uğraşıyorsunuz Allah'tan korkun desin. Hala devam ederlerse oda mesafe koysun. Üç gunluk dünya, kimsenin yarına çıkmaya garantisi yok , herkes ne ekerse onu bicer

Bunu bir anlasalar keşke...bana dua edin arkadaşlar nolur

Çok net olarak görüşmeyin, madem eşiniz de sizin yanınızda ve ailesinin sizin ailenize zarar verdiğinin farkında, eşinizle konuşun ve tamamen onlarla olan irtibatınızı kesin. Sevgiyle kal

Çok net olarak görüşmeyin, madem eşiniz de sizin yanınızda ve ailesinin sizin ailenize zarar verdiğinin farkında, eşinizle konuşun ve tamamen onlarla olan irtibatınızı kesin. Sevgiyle kal
Eşim de sizin gibi diyor aynen biz kendi huzurumuza bakacaz diye. Ama ben sanırım kendisinden daha çok takıyorum onu farkettim Allah razı olsun çok teşekkürler sizde inşallah

Kayınaile sıkıntılı okey ama şu durumda eşinizi nasıl muhteşem bi adam durumuna konumluyosunuz anlayamadım. Basit gerginlikler olur tamam ama şu durumda şu sözlere karşın kendinin gitmesi, çocuğunu götürmesi karşı tarafa çanak tutmaktan başka nedir? Eşiniz naif veya mülayim değil, hakkını savunamayan, olaylara karşı bir duruşu olmayan birine benziyor. Ailesine böyle konuların tekrarı durumunda, bir daha görüşmeyeceğini, evlatlarından da torunlarından da olacaklarının sinyalini vermeliydi. Normalde karşıyım şahsi meselelerde torunların karıştırılmasına ama benim doğurduğum çocuğu, bana hakaret iftira ederken, yuvamı yıkma hayalleri kurarken kutsal toprak ederim o insanlara, yok öyle dünya. Bugün yanınızda olan eşiniz, seneler geçtikçe bu durumdan yılıp, psikolojik sorunlar yaşayıp, birilerinin gazına gelip sende de suç var profili çizdiğinde size, demek istediğimi anlayacaksınız.

E eşiniz bir zahmet ağzını açsın. Karısına o kadar hakaret ediliyor anne baba tamam da o kadar da değil deyip gereğini yapsın

Gitmiyor ki zaten şu anda cocuk da öyle çünkü kavga var sürekli

Neyle suçlayacak ki Allaha şükür uymuyorum zaten onlara uymadım da ben bunun dışarıdan müdahale ile.olursa asıl dediğiniz sorunların olacağı fikrindeyim. Kendi sabrı tasinca zaten illa önce azalttı sonra kesmeye başladı şimdi olduğu gibi ama ben kopar deseydim "sen söyledin" olurdu. Bizim beklediğimiz şeyler Aslında uygulamada çok kolay meseleler değil 30 küsür senedir ailesinin yanında onların doğruları ile yanlışlarıyla yaşayınca duzelmesi veya yoluna girmesi de zaman alıyor. Sabrın sonu selamettir diye düşünüyorum dua ediyorum zaten diyorum ya eşim fikir olarak benim yanımda ama sadece onları dizginlemek mesele.

Eşiniz fikir olarak sizin yanınızda değil. Siz bu telefonda ya da konuşmalarda hakaretleri duyarken kendisi nerede tam olarak? Eşiniz çocuğu götürüp görüşmeye devam ediyor, siz sanki sorunlu taraf gibi görüşmüyorsunuz. Eşiniz neden eşine hakaret edenlerle görüşüyor? Bugün düşünemiyorum ya ailemin bana mesajla ya da yüzüme eşim hakkında hakaret edebileceğini. Benim ailem eşime bayılıyor, fakat hiç sevmeseler bile asla yapmazlardı. Bana olan saygılarından bana konuşamazlardı.
Eşiniz çok ciddiyse görüşmeyi kessin, neden ikinci eş muhabbetine dek dinliyor. Şu muhabbetten sonra yüzümü göremezsiniz artık demesi gerekirken, siz burada konu açıyorsunuz. Bence eşiniz yalandan sizinle evde gerginlik olmasın diye karşılık veriyor gibi yapıyor, ki diğer taraf da ciddiye almamış. Eşiniz gerektiği tepkiyi verse bakalım ağızlarını açabilecekler miydi?

Siz konuştuğunuzda da eşiniz "ama onlar hep böyleydi, onlar herkese böyle" gibi cümlelerle size "katlan" mesajı veriyorsa ben olsam eşinize saygı duyamazdım, içimden gelmezdi. Bence alın karşınıza konuşun.

Yorumların hepsini okudum. Sizin ve esinizin elinden birşey gelmiyorsa duymayın okumayin umursamayin. Başka yapacak birşeyiniz yok gibi. Simdi düşünüyorum da benim ailem eşime öyle olsa derim ki ya saygı duyacaksinız ya da beni unutun. Bitti. Ayrıca sizi neden sevmiyorlar aranızda ne yaşandı da bu kadar hakaretvari konuşabiliyorlar.

Eşimde küçükken geçirdiği bir kazadan kalan konuşma tutuklugu var hafif o yüzden kendini ifade ederken zorlanır biraz yıllardır böyle süregeldigi için de üste çıkmışlar hep anlatabildim mi
Yok anlatamadiniz vallahi hiç anlamadım hala eşinizi korumanızı . Adama ikinci kadını al deme cesaretini eşiniz dolayısıyla gösteriyorlar bence siz bunu anladiginiz anda tüm sorunlarınız kökünden çözülür . Gerçi bence farkındasiniz ama öfkenizi eşinize yoneltseniz ayrılma ihtimalinden korkuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…