- 7 Kasım 2023
- 2.229
- 3.861
- 53
- 41
- Konu Sahibi Busbussally
-
Evet çok haklısınız aslında kurcalamam çok yanlış da insanda tuhaf bir merak duygusu da oluyor arkamdan ne diyor diyeEş ailesiyle ilgili açılan konularda eş hep masum, hiç ailesine benzemiyor oluyor nedense. Sanki ilkokulda yurtdışına yatılı okula gidip onlarla büyümemiş gibi. Böyle anlatılan bir ailenin çocuğu da az çok onlara benzer. Eşim benim yanımda diyorsunuz da sizin karşınızda olmasa da hala konuşma hakkını görüyorlar kendilerinde. Eşiniz yeterince arkanızda değil yani. Ya da hem sizi hem onları pışpışlıyor başı ağrımasın diye.
Görüşmüyormuşsunuz zaten. Eşinizin telefonunu da kurcalamayın madem. Eşinizin arkanızda olmasına güveniyorsanız kapatın gözünüzü kulaklarınızı.
Dilerim öyle bir şey yapmazlar..başka bisi kalmadı çünkü yüzsüzlüğü de ele alırlar yaniKapı kilidini değiştirip, anahtar vermezsiniz. Bi kamera yeter, çakma olsa da oluriletişimi kesin düzelene kadar görüşmeyin. Resti çekin yani.dilerim
Eşimde küçükken geçirdiği bir kazadan kalan konuşma tutuklugu var hafif o yüzden kendini ifade ederken zorlanır biraz yıllardır böyle süregeldigi için de üste çıkmışlar hep anlatabildim miSizin eşiniz eş değil . Ikinci eşi almazsa bende birşey bilmiyorum . Çok mutlu huzurlu bir aileniz de yok . O eşiniz sizin arkanizda olsa ağızlarını acamaxlardi . Bırakın kötü söz söylemeyi yan gözle bakamazlardi . Nereden mi biliyorim kendi eşimden . Hiç istenmediğim bir ailenin içine girdim bende
Esinizde ailesine ciddi tavir koyacak, böyle davranmaya ,kötü kaplı olmaya devam ederseniz bende sizi ziyarete gelmem , niye uğraşıyorsunuz Allah'tan korkun desin. Hala devam ederlerse oda mesafe koysun. Üç gunluk dünya, kimsenin yarına çıkmaya garantisi yok , herkes ne ekerse onu bicerMerhabalar ben elhamdülillah hiç bir sıkıntısı olmayan biriyim eşimle de mutluyum. 2 yaşında bir oğlumuz var. Lafı uzatmayacağım eşimin son derece düzeysiz ve başkasının hakkına saygısı olmayan bir ailesi var hem annesi hem babasi öyle. Hakaret, iftira, hayatimiza müdahale, arkadan konuşma, evime izinsiz ben yokken gelip girme, kendi aileme hakaret, aklınıza gelen her şey yaşandı. Hatalarını asla görmüyorlar. sağlıklı iletisim asla kurulamiyor. Kendilerini anne babayiz biz diyip surekli hakli görüyorlar. Ben hic onlara uymadim arada esim var diye cevap dahi vermedim.Yaşananlardan sonra Bir duruşum olmalı deyip mesafe koydum bayramlar dahil hiç görüşmedim ve bunu gerçekten kendi çekirdek ailemin huzurunu korumak zorunda olduğum için yaptım ama eşime de karışmadım çocuğu da götürdü kendi de gidiyor yakında 2 sene olacak ama annesi de babası da eşime huzur vermiyorlar rahat vermiyorlar onlara gittiğinde hep mahkeme kuruluyor dengesiz davranışlar ve hakaretlerle eşimi sürekli bunaltıyorlar. Ne zaman telefonuna baksam onlar tarafından yazılmış hakkımda hep çirkin çirkin cümleler hakaretler beddualar görüyorum. En son hatta eşime herkesin 2 karısı var birini idare etmeyen yok sende yap gitsin demişler. Kendi istedikleri olmadı diye kuduruyorlar adeta. Eşim benim yanımda ama biz bu olayların içinden nasıl çıkacağız elimizden hiçbir şey gelmiyor durmadan dua ediyoruz o kadar çaresiz bir durumdayım ki Ne olur bana yardım edin
Bunu bir anlasalar keşke...bana dua edin arkadaşlar nolurEsinizde ailesine ciddi tavir koyacak, böyle davranmaya ,kötü kaplı olmaya devam ederseniz bende sizi ziyarete gelmem , niye uğraşıyorsunuz Allah'tan korkun desin. Hala devam ederlerse oda mesafe koysun. Üç gunluk dünya, kimsenin yarına çıkmaya garantisi yok , herkes ne ekerse onu bicer
Çok net olarak görüşmeyin, madem eşiniz de sizin yanınızda ve ailesinin sizin ailenize zarar verdiğinin farkında, eşinizle konuşun ve tamamen onlarla olan irtibatınızı kesin. Sevgiyle kalMerhabalar ben elhamdülillah hiç bir sıkıntısı olmayan biriyim eşimle de mutluyum. 2 yaşında bir oğlumuz var. Lafı uzatmayacağım eşimin son derece düzeysiz ve başkasının hakkına saygısı olmayan bir ailesi var hem annesi hem babasi öyle. Hakaret, iftira, hayatimiza müdahale, arkadan konuşma, evime izinsiz ben yokken gelip girme, kendi aileme hakaret, aklınıza gelen her şey yaşandı. Hatalarını asla görmüyorlar. sağlıklı iletisim asla kurulamiyor. Kendilerini anne babayiz biz diyip surekli hakli görüyorlar. Ben hic onlara uymadim arada esim var diye cevap dahi vermedim.Yaşananlardan sonra Bir duruşum olmalı deyip mesafe koydum bayramlar dahil hiç görüşmedim ve bunu gerçekten kendi çekirdek ailemin huzurunu korumak zorunda olduğum için yaptım ama eşime de karışmadım çocuğu da götürdü kendi de gidiyor yakında 2 sene olacak ama annesi de babası da eşime huzur vermiyorlar rahat vermiyorlar onlara gittiğinde hep mahkeme kuruluyor dengesiz davranışlar ve hakaretlerle eşimi sürekli bunaltıyorlar. Ne zaman telefonuna baksam onlar tarafından yazılmış hakkımda hep çirkin çirkin cümleler hakaretler beddualar görüyorum. En son hatta eşime herkesin 2 karısı var birini idare etmeyen yok sende yap gitsin demişler. Kendi istedikleri olmadı diye kuduruyorlar adeta. Eşim benim yanımda ama biz bu olayların içinden nasıl çıkacağız elimizden hiçbir şey gelmiyor durmadan dua ediyoruz o kadar çaresiz bir durumdayım ki Ne olur bana yardım edin
Eşim de sizin gibi diyor aynen biz kendi huzurumuza bakacaz diye. Ama ben sanırım kendisinden daha çok takıyorum onu farkettim Allah razı olsun çok teşekkürler sizde inşallahÇok net olarak görüşmeyin, madem eşiniz de sizin yanınızda ve ailesinin sizin ailenize zarar verdiğinin farkında, eşinizle konuşun ve tamamen onlarla olan irtibatınızı kesin. Sevgiyle kal
Gitmiyor ki zaten şu anda cocuk da öyle çünkü kavga var sürekliKayınaile sıkıntılı okey ama şu durumda eşinizi nasıl muhteşem bi adam durumuna konumluyosunuz anlayamadım. Basit gerginlikler olur tamam ama şu durumda şu sözlere karşın kendinin gitmesi, çocuğunu götürmesi karşı tarafa çanak tutmaktan başka nedir? Eşiniz naif veya mülayim değil, hakkını savunamayan, olaylara karşı bir duruşu olmayan birine benziyor. Ailesine böyle konuların tekrarı durumunda, bir daha görüşmeyeceğini, evlatlarından da torunlarından da olacaklarının sinyalini vermeliydi. Normalde karşıyım şahsi meselelerde torunların karıştırılmasına ama benim doğurduğum çocuğu, bana hakaret iftira ederken, yuvamı yıkma hayalleri kurarken kutsal toprak ederim o insanlara, yok öyle dünya. Bugün yanınızda olan eşiniz, seneler geçtikçe bu durumdan yılıp, psikolojik sorunlar yaşayıp, birilerinin gazına gelip sende de suç var profili çizdiğinde size, demek istediğimi anlayacaksınız.
Neyle suçlayacak ki Allaha şükür uymuyorum zaten onlara uymadım da ben bunun dışarıdan müdahale ile.olursa asıl dediğiniz sorunların olacağı fikrindeyim. Kendi sabrı tasinca zaten illa önce azalttı sonra kesmeye başladı şimdi olduğu gibi ama ben kopar deseydim "sen söyledin" olurdu. Bizim beklediğimiz şeyler Aslında uygulamada çok kolay meseleler değil 30 küsür senedir ailesinin yanında onların doğruları ile yanlışlarıyla yaşayınca duzelmesi veya yoluna girmesi de zaman alıyor. Sabrın sonu selamettir diye düşünüyorum dua ediyorum zaten diyorum ya eşim fikir olarak benim yanımda ama sadece onları dizginlemek mesele.Kayınaile sıkıntılı okey ama şu durumda eşinizi nasıl muhteşem bi adam durumuna konumluyosunuz anlayamadım. Basit gerginlikler olur tamam ama şu durumda şu sözlere karşın kendinin gitmesi, çocuğunu götürmesi karşı tarafa çanak tutmaktan başka nedir? Eşiniz naif veya mülayim değil, hakkını savunamayan, olaylara karşı bir duruşu olmayan birine benziyor. Ailesine böyle konuların tekrarı durumunda, bir daha görüşmeyeceğini, evlatlarından da torunlarından da olacaklarının sinyalini vermeliydi. Normalde karşıyım şahsi meselelerde torunların karıştırılmasına ama benim doğurduğum çocuğu, bana hakaret iftira ederken, yuvamı yıkma hayalleri kurarken kutsal toprak ederim o insanlara, yok öyle dünya. Bugün yanınızda olan eşiniz, seneler geçtikçe bu durumdan yılıp, psikolojik sorunlar yaşayıp, birilerinin gazına gelip sende de suç var profili çizdiğinde size, demek istediğimi anlayacaksınız.
Yok anlatamadiniz vallahi hiç anlamadım hala eşinizi korumanızı . Adama ikinci kadını al deme cesaretini eşiniz dolayısıyla gösteriyorlar bence siz bunu anladiginiz anda tüm sorunlarınız kökünden çözülür . Gerçi bence farkındasiniz ama öfkenizi eşinize yoneltseniz ayrılma ihtimalinden korkuyorsunuzEşimde küçükken geçirdiği bir kazadan kalan konuşma tutuklugu var hafif o yüzden kendini ifade ederken zorlanır biraz yıllardır böyle süregeldigi için de üste çıkmışlar hep anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?