- 13 Nisan 2022
- 65
- 21
- 38
- 35
- Konu Sahibi Busbussally
-
Şöyle özetleyeyim kimsenin fikrine saygısı yok oturup karşısında rahatsız olduğunuz bir şeyini bile söyleyemiyorsunuz. Sucluyor hep senin derdin oğlumuzu koparmak diye. Sonra Ertesi gün evinize baskınlar falan yapılıyor. Etrafi hep ondan korkmuş alttan almış, eltim de dahil. aynısını bizden bekliyor hakaret ediyor kendi aileme iftira atıyor kafasında yazdığı hastalıklı kuruntulari var. İstediğini elde etmeyince çirkin yöntemlere başvuruyor. Her lafı söylüyor canının istediği her şeyi yaptıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi de gelip gitmeye gorusmeye devam etmek istiyorYorumların hepsini okudum. Sizin ve esinizin elinden birşey gelmiyorsa duymayın okumayin umursamayin. Başka yapacak birşeyiniz yok gibi. Simdi düşünüyorum da benim ailem eşime öyle olsa derim ki ya saygı duyacaksinız ya da beni unutun. Bitti. Ayrıca sizi neden sevmiyorlar aranızda ne yaşandı da bu kadar hakaretvari konuşabiliyorlar.
Öncelikle bu konuda hanımefendi haklı görüşmemekte.Yok oyle caresizlik laflari falan. Siz mesafe koydunuz esiniz gidiyor. Eyvallah. Gelin ile sorun yasayan kayin aile durumlari icin bu çözüm doğru. Ama sizin durum bunu aşmış. Esiniz gerçekten sizi seviyor ve evliliginizi korumak istiyorsa kendisi de resti cekmeli. Ne b.k yemeye gidiyor anasina babasina, her seferinde sizin dedikodunuzu cevirmeye mi? Onlar size hakaretler yagdirirken oturup dinlemeye mi? Adam olacak resti cekecek, karim hakkinda dogru konusmayi ogreneceksiniz yoksa beni kaybedersiniz diyecek. En seytan eş ailesi durumunda bile meslee kocada bitiyor. Koca demir gibi saglam durursa kuzu olurlar
Geçirsin, düzelecek o zaman. Eşiniz bu insanların karşısında dik durmalı. Diyeceği şu:
"Ya kendinize çeki düzen vereceksiniz ya da bizi bir daha göremezsiniz."
Eşimi de mahvetmisler çünkü yillarca gene evlenince baya açıldı değişti bilmiyorum ben aramı zaten bozmuyorum oda farkında ama çirkeflik başka bir şey diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun inşallahBenim bir akrabagim var. Annesi bildigin kötü. Büyü müyü ile ugrasan biri. Büyük kizini ne yapip edip bosattirdi. Kücük kizi ama annesine rest cekti: Annemsin, sana saygim sonsuz. Evime de gelip git, ama evliligime zarar vereceksen sakın gelme. Diye. Annesi de gram birsey yapamadi. Haddini biliyor simdi. Sorun esinizin bunu yapamamasinda ve hemen yumsamasinda. Yoksa onlar alismis böyle
Hanimefendi gorusmemesini istesin demiyorum ki. Adamsa bu kadar yapilandan sonra kendisi gorusmez zaten diyorum. Sahsen benim ailem esim hakkinda boyle seyler konussa , yapsa ben sert uyaririm, devam ederlerse görüşmem. Olmasi gereken budurÖncelikle bu konuda hanımefendi haklı görüşmemekte.
Ancak adamında ailesi onlar. Burada bazen buna benzer kadın ailesi ile ilgili konu açılıyor.O zaman herkes kendi görüşmeyebilir senin ailenle görüşmene karışamaz naparlarsa yapsınlar onlar ailen deniyor
Aynı sözleri mevzu kadının ailesi olunca niye diyemiyoruz.
Başka mesajlara da cevap yazarken lafı geçti zaten gitmiyor su anda çünkü bunalıyorum diyor yanlarında sürekli mahkeme kurmaları dan bıktı o da ama bu karar kendisinin olmak zorundaydı ben zorla gitme diyemezdim haksız mıyımHanimefendi gorusmemesini istesin demiyorum ki. Adamsa bu kadar yapilandan sonra kendisi gorusmez zaten diyorum. Sahsen benim ailem esim hakkinda boyle seyler konussa , yapsa ben sert uyaririm, devam ederlerse görüşmem. Olmasi gereken budur
Benim KV nin bir üst modeli yani. O da kafasında kurar ve onlara inanırdı. Sallayin gitsin. Eşiniz ugraşsın sizin niye canınız sıkılıyorŞöyle özetleyeyim kimsenin fikrine saygısı yok oturup karşısında rahatsız olduğunuz bir şeyini bile söyleyemiyorsunuz. Sucluyor hep senin derdin oğlumuzu koparmak diye. Sonra Ertesi gün evinize baskınlar falan yapılıyor. Etrafi hep ondan korkmuş alttan almış, eltim de dahil. aynısını bizden bekliyor hakaret ediyor kendi aileme iftira atıyor kafasında yazdığı hastalıklı kuruntulari var. İstediğini elde etmeyince çirkin yöntemlere başvuruyor. Her lafı söylüyor canının istediği her şeyi yaptıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi de gelip gitmeye gorusmeye devam etmek istiyor
Diyebiliriz evet. Neden demeyelim ki?Öncelikle bu konuda hanımefendi haklı görüşmemekte.
Ancak adamında ailesi onlar. Burada bazen buna benzer kadın ailesi ile ilgili konu açılıyor.O zaman herkes kendi görüşmeyebilir senin ailenle görüşmene karışamaz naparlarsa yapsınlar onlar ailen deniyor.Aynı söwri mevzu kadın qilesi oluncada diyebilecekmiyiz.
Aileler kafayı yemiş benim kaynana ve kayınpeder de böyle hatalarını asla kabul etmezler. Eşim konuşuyır bir şey değişmiyor. Bende kıyameti kopardım. Bütün aileyi topladım kavga ettim. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş...Çünkü iletişim kuramadıkça daha çok kontrollerini kaybediyorlar hastalıklı derecede oğullarını kaybetme korkuları var birkaç hafta konuşmadı diye krizler geçiriyor annesi
Benim KV nin bir üst modeli yani. O da kafasında kurar ve onlara inanırdı. Sallayin gitsin. Eşiniz ugraşsın sizin niye canınız sıkılıyor
Aynısını yaşadım eşimin abisi de geline eziyet etmiş onlar da bunu istiyor.... Eşim beni ezmez o yüzden kuduruyor lar. Hele bir ezsin bakalım eşimi de aileianei de evleri başına yıkarım. Hayatımdan siler atarım.Herkese bu arada şunu söyleyeyim Büyük oğulları yani eşim'in abisi onları hayatlarına çok fazla dahil etmiş eşini onların karşısında ezdirmiş aynısını bizden bekliyorlar
Ayrıca beni savunmaya kalktığında onu dinlemiyorlar bile kimseyi dinlemiyolar
Onlar Gelinlerini yönetebildiği hayatlarına istedikleri gibi müdahale edebildikleri bir hayat istiyorlar.Tam olarak dertleri neymiş? Evlenmeden öncede size karşı tavırları bu yöndemiydi,istenmeyen gelin misiniz,yoksa evlendikten sonra aranızda tartışma,tatsız olaylar mı yaşandı?
Yeni tanıştığımız zamanlarda da eltimi sürekli kötülüyordu bizeOnlar Gelinlerini yönetebildiği hayatlarına istedikleri gibi müdahale edebildikleri bir hayat istiyorlar.
Çoğunluğu ayni demek ki KV lerinBenim kaynana da bir şeyi bulut kafada kurar kurar gider saçmalar yani aynı
Tabi ki. Siz gitme demeyin zaten. Ama onlar boyle davranislar sergilediği sürece gitmeye devam ederse eşinizin adamliginu ve size sevgisini bunun üzerinden ölçmeye ve bu konuda onu yargilamaya hakkiniz var. Ailem bunlari yapiyor benim sucum ne ki, elimden ne gelir ki vs demesine izin vermemelisiniz. Yok öyle yağmaBaşka mesajlara da cevap yazarken lafı geçti zaten gitmiyor su anda çünkü bunalıyorum diyor yanlarında sürekli mahkeme kurmaları dan bıktı o da ama bu karar kendisinin olmak zorundaydı ben zorla gitme diyemezdim haksız mıyım
Peki o mesajları atma cüretini nerden buluyorlarBenim eşim sıkıntıları olduğunu biliyorum ama gerçekten bu aşamaya getireceklerini tahmin etmedim dedi ve ben samimiyetine inanıyorum eşimin gerçekten Ayrıca Kendisi çok Naif hiç kimseyi kıramayacak tabiatta sessiz sakin Mülayim bir adam
Demek ki öyleÇoğunluğu ayni demek ki KV lerin. Yapacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?